Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selamlar güzel takımım nasılsınız bakalım, nasıl gidiyorrr? :)
Ne olsun kaptanım mutfağa giderken bile zıplayarak gidiyorum hareket olsun diye :KK70: bir yerlerden gitmesi lazım bu kiloların.bu arada siz mezun olduktan sonra koruyabildiniz mi kilonuzu ?:)
Sizde ne var ne yok iyi gidiyor herşey inş

cesaret edemedim bak şimdi
vaktin olunca bi baksana canım yorumlarsın,hızlı kilo verdirmesinden ziyade beni cezbeden yanındaki bonusları oldu
bide ona istanbulyn nemini ekle on numero nefes alamıyoz fffff
gözünaydın regli olduğun halde 400 gr maşallah
tamam tatlım müsait bir zamanda bakacağım..

Aleykümselam kaptişim iyiyiz hamdolsun yuvarlanıyoruz hala😁sen de iyisin inşallah oğluş nasıl
Ben de iyiyim şükür tezi bitirmeye ugrasıyorum işte haftaya hocaya teslim edecegim biraz daha rahatlarım diye umuyorum ama kısmet.
Oğluş iyi çok şükür, yaramaz bir cocuk edasıyla evde canımıza okuyor :KK53:
Takım canlandı baya, artık bence fazla yuvarlanmazsınız mezun bile olursunuz belki :KK73:
Ne olsun kaptanım mutfağa giderken bile zıplayarak gidiyorum hareket olsun diye :KK70: bir yerlerden gitmesi lazım bu kiloların.bu arada siz mezun olduktan sonra koruyabildiniz mi kilonuzu ?:)
Sizde ne var ne yok iyi gidiyor herşey inş
Emniscim sizli bizli mi olduk yahu :))
Hareket iyidir iyi :p
Ben kilomu koruyormusum ya gecenlerde bi tartıldım 59 kg cıktım. Tez stresiyle yesem de alamıyorum galiba :KK53:
Senin oglus nasıl?

İyi akşamlar :KK24:
ilk menümü paylaşcam sizin menülere göz gezdirdim sanırım epey dikkat etmem gerek

sabah
2 küp şekerli kupa çay
1 dilim peynir
roka semizotu maydanoz
domates salatalık söğüş
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek

ara 1 orta türk kahvesi ve 1 kare çikolata

öğlen haşlanmış 2 kücük patates 1 kase pulbiberli yoğurt

akşam 1 kase mercimek çorbası 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt

su :1 litre
spor 70 dk yürüyüş

Motive olmam gerek siz neler yapıyorsunuz mesela motive olmak için
ben daha önce diyet yaptığımda güzel kilo verdim ama kendimi çok sıkıyorum bayağ dıkkat ediyim derken sonradan ufacık 1 kaçamakta tüm herşeyi bozuyorum

Emniscim sizli bizli mi olduk yahu :))
Hareket iyidir iyi :p
Ben kilomu koruyormusum ya gecenlerde bi tartıldım 59 kg cıktım. Tez stresiyle
Kaptan saygısı :)) maşallah ya 59 süper tezi verince 60 olur belki :))))
Benim oğlumda iyi tuvalet eğitimindeyiz çiş sorunsuz gidiyor öğrendik ama büyük tuvaleti üstüne yapmakta ısrarcı :) çalışmalarımız devam ediyor bakalım :)

Motive olmam gerek siz neler yapıyorsunuz mesela motive olmak için
ben daha önce diyet yaptığımda güzel kilo verdim ama kendimi çok sıkıyorum bayağ dıkkat ediyim derken sonradan ufacık 1 kaçamakta tüm herşeyi bozuyorum
Genelde öyle olur zaten o yüzden kaçamak bile yapmamak lazım
Motive olmak için
- Kilo vermiş insanlarınların fotoğraflarına değişimlerine bakar özenirim.
- https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/diyet-basari-oykuleri.570/
Burayı okurum :)

-sporda kendimi devamlı zorlamaya çalışırım ki bir kaçamak yapmak istediğimde ne acılar çekiyorsun değer mi şu lokmaya diyerek vazgeçebileyim

-dışarıda yaşıtlarımı gözlemlerim fit olup çocuğuyla nefes nefese kalmadan koşanları ..

- eşime bakarım :)) 68 kilo ezelden beri s beden ne giyse güzel taşır yanına artık yakışmadığımı düşünür motive olurum :KK200:

İyi akşamlar :KK24:
ilk menümü paylaşcam sizin menülere göz gezdirdim sanırım epey dikkat etmem gerek

sabah
2 küp şekerli kupa çay
1 dilim peynir
roka semizotu maydanoz
domates salatalık söğüş
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek

ara 1 orta türk kahvesi ve 1 kare çikolata

öğlen haşlanmış 2 kücük patates 1 kase pulbiberli yoğurt

akşam 1 kase mercimek çorbası 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt

su :1 litre
spor 70 dk yürüyüş
Şimdi o su miktarı artmalı öncelikle menünde protein sadece yogurt yumurta var kuru baklagil veya et te olursa daha iyi su içersin ve daha doyurucu bi menü olur bence,kendini de çok sıkmamış olursun,o kahvelerin çayların şekeri olmıycak bal tarçın falan koy istersen alışana kadar, yavaş yavaşta hiç koymazsın.geri almaya gelince iş sende bitiyo diyet yapmıyoruz sağlıklı besleniyoruz diyceksin bundan sonra böyle yiceksin kaçamak tabi yapıcaksın ama hemen telafi ediceksin,yaş 24 mü spora da gayet müsaitsin herhangi bie sağlık problemin yoksa,bence böyle

Böyle diyomda motivasyon konusuna gelince yukarıda yazıyo 7 kilo fark, e oldu 5 ay, çok yavaşladım çok canım sıkılıyo bu duruma
:KK12:

Böyle diyomda motivasyon konusuna gelince yukarıda yazıyo 7 kilo fark, e oldu 5 ay, çok yavaşladım çok canım sıkılıyo bu duruma
:KK12:
Bence çok sağlıklı kilo vermişsin eğer kilo vermen Yavaşladıysa metabolizmayı şaşırtmak için bazı günler günlük kalorinin yarısını alabilirsin ben daha önce bunun çok etkisini gördüm

Bence çok sağlıklı kilo vermişsin eğer kilo vermen Yavaşladıysa metabolizmayı şaşırtmak için bazı günler günlük kalorinin yarısını alabilirsin ben daha önce bunun çok etkisini gördüm
Ben iki katıyla şaşırtıyodum genelde ama galiba artık şaşırmıyo
:işsiz:

KAHVALTIM
2 haş.yumurta 5 zeytin domates salatalık maydanoz taze kekik peynir 1 dilim ekmek
14.00
1 dilim karpuz
AKŞAM
8/9 y.k bulgur pilavi haşlama tavuk(gögüs kısmı) bol salata 2 bardak ayran suyu da yürüyüşüde bu gün az yapabildim sanırm suyu 2 litre kadar içmişimdir

KAHVALTIM
2 haş.yumurta 5 zeytin domates salatalık maydanoz taze kekik peynir 1 dilim ekmek
14.00
1 dilim karpuz
AKŞAM
8/9 y.k bulgur pilavi haşlama tavuk(gögüs kısmı) bol salata 2 bardak ayran suyu da yürüyüşüde bu gün az yapabildim sanırm suyu 2 litre kadar içmişimdir
Süper :sampiyon:

Şimdi o su miktarı artmalı öncelikle menünde protein sadece yogurt yumurta var kuru baklagil veya et te olursa daha iyi su içersin ve daha doyurucu bi menü olur bence,kendini de çok sıkmamış olursun,o kahvelerin çayların şekeri olmıycak bal tarçın falan koy istersen alışana kadar, yavaş yavaşta hiç koymazsın.geri almaya gelince iş sende bitiyo diyet yapmıyoruz sağlıklı besleniyoruz diyceksin bundan sonra böyle yiceksin kaçamak tabi yapıcaksın ama hemen telafi ediceksin,yaş 24 mü spora da gayet müsaitsin herhangi bie sağlık problemin yoksa,bence böyle
Kesinlikle yarın daha fazla su içeceğim.
Evet 24 yaşındayım evde düzenli spora başlıcam
Yarının güzel bol hareketli şekersiz bir gün olması umudum 💃
Yorumunuz için teşekkür ederimm

Genelde öyle olur zaten o yüzden kaçamak bile yapmamak lazım
Motive olmak için
- Kilo vermiş insanlarınların fotoğraflarına değişimlerine bakar özenirim.
- https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/diyet-basari-oykuleri.570/
Burayı okurum :)

-sporda kendimi devamlı zorlamaya çalışırım ki bir kaçamak yapmak istediğimde ne acılar çekiyorsun değer mi şu lokmaya diyerek vazgeçebileyim

-dışarıda yaşıtlarımı gözlemlerim fit olup çocuğuyla nefes nefese kalmadan koşanları ..

- eşime bakarım :)) 68 kilo ezelden beri s beden ne giyse güzel taşır yanına artık yakışmadığımı düşünür motive olurum :KK200:
Çooook teşekkür ederimmm
Önerdiğiniz link çok güzel okuyup motive olcam inşaAllah 😍

KAHVALTIM
14.00
1 dilim karpuz
AKŞAM
Mükemmel olmuş bol eksiiiler getirsinn 🤗

Back
X