Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım listeye yeni girdim dün regli öncesi bir kriz tuttu o yüzden dünü unutmak istiyorum ama bu kilolar gidecek
sen kaybolma piyasadan bak buralardayız
tatlım inan ben çok uzun bir süre koptum buralardan çikalatacanavarı mı tutuyoprdu o listeyi inatettim mi hatırlayamadım şimdi?
Evet en son inatettimolacak tutmuş ama liste halini göremedim paylaşmamış mı acaba :)

Screenshot_2019-07-13-12-05-31-379_com.android.chrome.webp

sen yine ekmeğe abanmaya başladın 2 saat gezinti diye spor türü mü var :KK70:gerçi ben sana kızıyorum ama sen kilo veriyorsun:KK70:
Yok veremiyorum 😞1.5 aydır aynı kiloya inip çıkıyorum malesef. Fizik görüyorum sporda yapamıyorum az yürüyüş dışında.moralimi bozmamaya çalışıyorum ama işte...

Yok veremiyorum 😞1.5 aydır aynı kiloya inip çıkıyorum malesef. Fizik görüyorum sporda yapamıyorum az yürüyüş dışında.moralimi bozmamaya çalışıyorum ama işte...
fiziği neden görüyorsun ben iki üç kere boyundan gördüm bana mısın demedi daha da gitmedim.

Selam canım neden fizik tedavi görüyorsun düşme falan birşey mi oldu
fiziği neden görüyorsun ben iki üç kere boyundan gördüm bana mısın demedi daha da gitmedim.
Ya uzun zamandır ağrılarım var enson baldırlara inince ağrı,dizlerdeki sorunlar için verilen ve yqptırmadığım tedaviyi artık yaptırıyım belki geçer dedim(azaldı ama sanki devam edicek gibi inşallah geçer)

Back
X