Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet canım biraz sıkıntılı bir süreçti ama neyse ki sonu güzel bitti. Bundan sonra başka bir maceraya başladık. Umarım sağlıkla gelir bizim bebe...
bende insülin direnci olduğu için kullandığım ilacı kestim, çünkü kan yolu ile bebeğe geçiyormuş, ihtiyaç olursa insülin kullanacakmışım. şimdilik yaklaşık bir hafta kan şekeri kontrolü yapacağım. Ben de merak ediyorum nasıl çıkacak ölçümler. Jinekoloji, Endokrin ve diyetisyen kontrol edecek Doğuma kadar. Diyetisyen başlangıç kilom yüksek olduğundan, fazla kilo almamam için besinlerin yağ içerikleri ve tüketilecek miktarlarla ilgili tavsiye veriyor ama asıl hedef şekeri dengelemek. Bu nedenle de ekmek, patates, pirinç, tatlı ve meyvelerle ilgili sınırları net çekti.. diğerleri daha esnek.. amaç şekeri dengelemek ve az kilo almak şu an.

Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım

Canım benim hoşgeldin güzel bir haber vermişsin ama sıkıntılı süreçlerden geçmişsin aman dikkatli ol canim
Evet kaptanım sıkıntılı zamanlar geçirdik, ama mutlu sona ulaşmayı umuyoruz. Diyetisyenime kaç aydır ölü taklidi yapıyorum, işlediğim suçlardan dolayı :) Aslında ne kadar iradeliydim ama o yönüm kayboldu bir süredir. Burada olmak bana çeki düzen verirdi her zaman ben de yazmak istedim bu süreçte yediğime içtiğime daha kolay dikkat etmek için..

Sen nasılsın? Babanın sağlığı nasıl?

Allah sağlıkla kavuştursun ikinizi

Teşekkür ederim güzel dileğin için.. dört gözle bekliyoruz kavuşmayı :)

Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım
Teşekkürler canım. Diyetisyenimin bana hamilelikte aldırmak istediği kiloları hamile kalmaya çalışırken aldım. Sonuç pozitif olana kadar sinir oluyordum bu duruma, ama yanlış beslenmeye de devam ediyordum. Sonuç pozitif oldu ya şimdi diyorum hiç önemli değil, sonra hepsini halledeceğim :)

Tek sorun kilo olsun canım. Söylediğin gibi bebeğine kavuştuktan sonra halledersin. Rahat bi hamilelik geçirirsin umarım stressiz sağlıklı mutlu..

Günaydınlar kızlar oğlanların Dr kontrolleri var öğleden sonra geleceğim siz listeyi hazırlayabilirseniz sevinirim Canım idare ediyoruz babamı mayıs ın 4 ünde kaybettik ama hastalığından değil kalp krizinden

Günaydın hallederiz inş elbirliği ile :)
Ve babanızın mekanı cennet olsun inşallah

Kızlar çok ama çok fark etti gerçekten ahh su adetler gecikmese şişlikler olmasa. Güncel kilo: 88 keşke ortalamayı hiç etkilemesem hepinizden özür diliyorum hakkınıza girmek istemezdim toplight

Kaptanım toplight sabah ilk tartıldım 61.9 hemen sonra iki kez daha çıktım tartıya ikisinde de 62.8 hangisini kabul etmeliyim gönül ilkinden yana

Günaydın kızlar... Hiç yazamadım m.... Adet oldum... İki günlükte tatile çıktık... Hiç kısmadım kendimi.... Özür dilerim... Çarşamba döndüm.... Dikkat ettim... Kahvaltıyı geciktirir en az artıyla dönecem... Tek özür dilerim... Ama bayram hedefim 65... Görün beni

Günaydın
Ah canım ahhh (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…