- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #310.541
İnşallah bu azmimiz hep böyle gider. Hedefimize ulaşırız kuzummmBende aynı valla, sürekli başa dönüp duruyoruz, ne kadar üzücü aslında. Ama bu defa çok kararlı başladım kardelenim
Aaa geçmiş olsun tatlım. Açıkcası seni merak ettim canım yaa. Boş bırakmazdın buraları. Nasılsın şimdi.Migrenim tuttu hastanedeydik
Evet canım biraz sıkıntılı bir süreçti ama neyse ki sonu güzel bitti. Bundan sonra başka bir maceraya başladık. Umarım sağlıkla gelir bizim bebe...Ay kuzum çok zor süreçlerden geçmişsin.En azından sonu mutlu olmuş, senin adına çok sevindim. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Sen daha iyi bilirsin zaten ama şu süreçte sadece dengeli ve sağlıklı beslenmen bile yeter. Doğumdan sonra işi sıkıya alırsın artık.
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin canımKasım’da tüp bebek tedavisine başladım. Yarım kalan, iptal edilen tedaviler, transfer edilip negatif sonuçlar tedaviler derken, nihayet iki hafta önce beşinci tedavide pozitif sonucu aldık. Ama her tedavi bana 3 kg olarak döndü maalesef. Yine de dert etmiyordum. Daha önce verdim yine veririm diyordum. Ama insülin direnci için kullandığım ilacı bıraktım bu süreçte. Bugün endokrinde randevum vardı hamilelik şekeri var gibi diyet ve kontroller olacak, günde dört kez şeker ölçeceğim bir hafta.. kilo vermem söz konusu değil şu süreçte ama ne kadar az alacağımı ve de şekeri dengede tutmayı gündemime aldım ve diyete başladım :)
Evet kaptanım sıkıntılı zamanlar geçirdik, ama mutlu sona ulaşmayı umuyoruz. Diyetisyenime kaç aydır ölü taklidi yapıyorum, işlediğim suçlardan dolayı :) Aslında ne kadar iradeliydim ama o yönüm kayboldu bir süredir. Burada olmak bana çeki düzen verirdi her zaman ben de yazmak istedim bu süreçte yediğime içtiğime daha kolay dikkat etmek için..Canım benim hoşgeldin güzel bir haber vermişsin ama sıkıntılı süreçlerden geçmişsin aman dikkatli ol canim
Allah sağlıkla kavuştursun ikinizi
Teşekkürler canım. Diyetisyenimin bana hamilelikte aldırmak istediği kiloları hamile kalmaya çalışırken aldım. Sonuç pozitif olana kadar sinir oluyordum bu duruma, ama yanlış beslenmeye de devam ediyordum. Sonuç pozitif oldu ya şimdi diyorum hiç önemli değil, sonra hepsini halledeceğim :)Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım
Tek sorun kilo olsun canım. Söylediğin gibi bebeğine kavuştuktan sonra halledersin. Rahat bi hamilelik geçirirsin umarım stressiz sağlıklı mutlu..Teşekkür ederim güzel dileğin için.. dört gözle bekliyoruz kavuşmayı :)
Teşekkürler canım. Diyetisyenimin bana hamilelikte aldırmak istediği kiloları hamile kalmaya çalışırken aldım. Sonuç pozitif olana kadar sinir oluyordum bu duruma, ama yanlış beslenmeye de devam ediyordum. Sonuç pozitif oldu ya şimdi diyorum hiç önemli değil, sonra hepsini halledeceğim :)
Geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun tatlım
Gecmis olsun canım ışıktan tlf dan uzak dur geçene kadar
Teşekkür ederim dün çok rezil geçti sağolun şimdi iyiyim yorgunluğu var o kadar.Aaa geçmiş olsun tatlım. Açıkcası seni merak ettim canım yaa. Boş bırakmazdın buraları. Nasılsın şimdi.
Günaydın canımmHerkese günaydın
Canım idare ediyoruz babamı mayıs ın 4 ünde kaybettik ama hastalığından değil kalp krizindenEvet kaptanım sıkıntılı zamanlar geçirdik, ama mutlu sona ulaşmayı umuyoruz. Diyetisyenime kaç aydır ölü taklidi yapıyorum, işlediğim suçlardan dolayı :) Aslında ne kadar iradeliydim ama o yönüm kayboldu bir süredir. Burada olmak bana çeki düzen verirdi her zaman ben de yazmak istedim bu süreçte yediğime içtiğime daha kolay dikkat etmek için..
Sen nasılsın? Babanın sağlığı nasıl?
Günaydın hallederiz inş elbirliği ile :)Günaydınlar kızlar oğlanların Dr kontrolleri var öğleden sonra geleceğim siz listeyi hazırlayabilirseniz sevinirim
Canım idare ediyoruz babamı mayıs ın 4 ünde kaybettik ama hastalığından değil kalp krizinden
Sağol canım şuan hastanede sıra bekliyoruz işimiz bitince oğlanı eve bırakıp işe geçince bakarımGünaydın hallederiz inş elbirliği ile :)
Ve babanızın mekanı cennet olsun inşallah
Su falan mı içtin arada canımKaptanımtoplight sabah ilk tartıldım 61.9 hemen sonra iki kez daha çıktım tartıya ikisinde de 62.8 hangisini kabul etmeliyim gönül ilkinden yana
GünaydınGünaydın kızlar... Hiç yazamadım m.... Adet oldum... İki günlükte tatile çıktık... Hiç kısmadım kendimi.... Özür dilerim... Çarşamba döndüm.... Dikkat ettim... Kahvaltıyı geciktirir en az artıyla dönecem... Tek özür dilerim... Ama bayram hedefim 65... Görün beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?