- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #310.521
geçmiş olsun kantaron yağı sür
Ayy kotu olmus =( cok geçmiş olsun
ben buralardayım canımHanımlar nerelerdesiniz. Yarın cuma kimseden ses çıkmıyor...
sağol canım dikkatim dağıldı işte kontrolsüz davrandım aman siz siz olun yakmayın kendinizide çoluk çocuğuda acısı fenaGeçmiş olsun canimm ya nasıl yaktin
öyleymiş te eliimin altında da yoktu acı içinmi çabuk iyileştirirmi ki yarın alsamgeçmiş olsun kantaron yağı sür
Tam döndüm sayılmaz ördekim, tezine çok sevindim, kurtuldun mu yani, bitti mi sonundaArada bakıyorum canımmm
Tezi hocaya teslim ettim haftaya da izne çıkıyorum, belki bu aralar buraya daha sık gelebilirimmm :)
Senin de takıma dönmene çok çok sevindim
aaaaa kimler gelmiş kimlerrrHerkese merhaba
Şu an var kimler yok bilemiyorum ama şöyle kenardan ilişsem mi ben de ? Ah ben tam dayaklık ben. Denizdeki şamandıra, evinizdeki bidon gibi bir şey oldum ben. Tabiki mazeretim var. Hangimizin yok ki?
Bende aynı valla, sürekli başa dönüp duruyoruz, ne kadar üzücü aslında. Ama bu defa çok kararlı başladım kardelenimHiç sorma canım benim kilo durumları da çok fena. Kötü bi dönemden geçtim o sıralar fena saldım kendimi. Ne verdiysem geri aldım. Şimdi tekrar baştan başladım. İnşallah bu defa başarıya ulaşırım. Senin de dönmene çok sevindim. Hep birlikte bu defa başarıcaz
offff, çok geçmiş olsun. yumurta akı böyle yaralara çok iyi geliyormuş. deri yenilenmesi için yani ama sıcağı sıcağına daha etkili oluyor sanırım.
Ortim naber, nasılsın? Uzun zaman oldu..Tam döndüm sayılmaz ördekim, tezine çok sevindim, kurtuldun mu yani, bitti mi sonundaizne de çıkıyorsun, oohhhh.
aaaaa kimler gelmiş kimlerrr
evet yaa çok uzun zaman oldu değil mi orticim. iyiyim çok şükür. kilolarımı geri almak dışında bir sıkıntımız yok. sen nasılsın? nasıl gidiyor?Ortim naber, nasılsın? Uzun zaman oldu..
Kasım’da tüp bebek tedavisine başladım. Yarım kalan, iptal edilen tedaviler, transfer edilip negatif sonuçlar tedaviler derken, nihayet iki hafta önce beşinci tedavide pozitif sonucu aldık. Ama her tedavi bana 3 kg olarak döndü maalesef. Yine de dert etmiyordum. Daha önce verdim yine veririm diyordum. Ama insülin direnci için kullandığım ilacı bıraktım bu süreçte. Bugün endokrinde randevum vardı hamilelik şekeri var gibi diyet ve kontroller olacak, günde dört kez şeker ölçeceğim bir hafta.. kilo vermem söz konusu değil şu süreçte ama ne kadar az alacağımı ve de şekeri dengede tutmayı gündemime aldım ve diyete başladım :)evet yaa çok uzun zaman oldu değil mi orticim. iyiyim çok şükür. kilolarımı geri almak dışında bir sıkıntımız yok. sen nasılsın? nasıl gidiyor?
Migrenim tuttu hastanedeydikHanımlar nerelerdesiniz. Yarın cuma kimseden ses çıkmıyor...
Ay kuzum çok zor süreçlerden geçmişsin.Kasım’da tüp bebek tedavisine başladım. Yarım kalan, iptal edilen tedaviler, transfer edilip negatif sonuçlar tedaviler derken, nihayet iki hafta önce beşinci tedavide pozitif sonucu aldık. Ama her tedavi bana 3 kg olarak döndü maalesef. Yine de dert etmiyordum. Daha önce verdim yine veririm diyordum. Ama insülin direnci için kullandığım ilacı bıraktım bu süreçte. Bugün endokrinde randevum vardı hamilelik şekeri var gibi diyet ve kontroller olacak, günde dört kez şeker ölçeceğim bir hafta.. kilo vermem söz konusu değil şu süreçte ama ne kadar az alacağımı ve de şekeri dengede tutmayı gündemime aldım ve diyete başladım :)
Geçmiş olsun.Migrenim tuttu hastanedeydik
Herkese merhaba
Şu an var kimler yok bilemiyorum ama şöyle kenardan ilişsem mi ben de ? Ah ben tam dayaklık ben. Denizdeki şamandıra, evinizdeki bidon gibi bir şey oldum ben. Tabiki mazeretim var. Hangimizin yok ki?
Canım benim hoşgeldin güzel bir haber vermişsin ama sıkıntılı süreçlerden geçmişsin aman dikkatli ol canimKasım’da tüp bebek tedavisine başladım. Yarım kalan, iptal edilen tedaviler, transfer edilip negatif sonuçlar tedaviler derken, nihayet iki hafta önce beşinci tedavide pozitif sonucu aldık. Ama her tedavi bana 3 kg olarak döndü maalesef. Yine de dert etmiyordum. Daha önce verdim yine veririm diyordum. Ama insülin direnci için kullandığım ilacı bıraktım bu süreçte. Bugün endokrinde randevum vardı hamilelik şekeri var gibi diyet ve kontroller olacak, günde dört kez şeker ölçeceğim bir hafta.. kilo vermem söz konusu değil şu süreçte ama ne kadar az alacağımı ve de şekeri dengede tutmayı gündemime aldım ve diyete başladım :)
Çok geçmiş olsun tatlımMigrenim tuttu hastanedeydik
Teşekkür ederim denerim belkioffff, çok geçmiş olsun. yumurta akı böyle yaralara çok iyi geliyormuş. deri yenilenmesi için yani ama sıcağı sıcağına daha etkili oluyor sanırım.
Allah sağlıkla kavuştursun ikiniziKasım’da tüp bebek tedavisine başladım. Yarım kalan, iptal edilen tedaviler, transfer edilip negatif sonuçlar tedaviler derken, nihayet iki hafta önce beşinci tedavide pozitif sonucu aldık. Ama her tedavi bana 3 kg olarak döndü maalesef. Yine de dert etmiyordum. Daha önce verdim yine veririm diyordum. Ama insülin direnci için kullandığım ilacı bıraktım bu süreçte. Bugün endokrinde randevum vardı hamilelik şekeri var gibi diyet ve kontroller olacak, günde dört kez şeker ölçeceğim bir hafta.. kilo vermem söz konusu değil şu süreçte ama ne kadar az alacağımı ve de şekeri dengede tutmayı gündemime aldım ve diyete başladım :)
Gecmis olsun canım ışıktan tlf dan uzak dur geçene kadarMigrenim tuttu hastanedeydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?