- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #310.501
Hiç sorma canım benim kilo durumları da çok fena. Kötü bi dönemden geçtim o sıralar fena saldım kendimi. Ne verdiysem geri aldım. Şimdi tekrar baştan başladım. İnşallah bu defa başarıya ulaşırım. Senin de dönmene çok sevindim. Hep birlikte bu defa başarıcazBende siz özledimmmmm canımmm. Valla çoluk çocuk işte, yaz tatili de ayrıca çıldırmalık. Sen neler yapıyorsun? Kilo durumları nasıl?
Hoşbulduummmm
Pazartesi’den beri dikkat ediyorum yiyip içtiğime. Bugün sabah öğle akşam sadece soğuk çorba içtim. Ayrandan koyu kıvamda nohut, fasulye, mısır ve pul biberli. Öyle aman aman değil tarifi, uydurma ama tam benlik tembel işiCuma da kilomu yazarım.
Gecikiyodu ama bu kadar değil.pco var bende onun etkileritarçın iç o da getirir,yoksa geciktirir miydi
Canım ocak tan beri yapıyorum ya ikk defa bu kadar gecikti mevsim geçişleri falan da etkili olur belkiHızlı kilo verme alma ve spora yeni başlanıldığında oluyormuş bu gecikme şimdi okudum :))
maydanoz soğan kürü iyi gelirmiş salatalara dereotu falan. Sen rejimi bozmada regli sonrası güzel eksi görürsün N Nurumcan94
Canım ya burdan koptum bu hafta misafirim de vardı hiç dikkat de etmedim bide adetim de gecikip şişlik eklenince vay halimetamam canım kolay gelsin
daha önce belirtileri yokmuydu kaptanım menopozun,soğan kürü yapsana
olunca rahatlarsın stres yapma ama burdan kopma hiç yazmıyosun
reyhan cım hoşgeldin kaldığın yerden devam o zaman hadi bakalımKızlar selaaamm tatilden döndüm kaldığım yerden devam edebilir miyim ama artım var
benim de 1 hafta geci,kti iyice şiştim yaa sinir oluyorumCanım ocak tan beri yapıyorum ya ikk defa bu kadar gecikti mevsim geçişleri falan da etkili olur belki
Çok kötü bisey kaptanım ya insanın elinden de bisey gelmiyo resmen çöktüm yani bugün doktora gidicem bakalım ilaç falan verecek mibenim de 1 hafta geci,kti iyice şiştim yaa sinir oluyorum
Ayy canım geçmiş olsun ne buharı bu düdüklü faaln mı
FırınAyy canım geçmiş olsun ne buharı bu düdüklü faaln mı
Ayyy. Çok geçmiş olsun canım.
Arada bakıyorum canımmmmorordek ördeğimmmm buralarda mısın şekerim?
İyi tatiller kaptanım ben de haftaya izne çıkıyorum ama malum tez düzelteceğim gene bilgisayar başında geçecek günlerim. Yardıma ihtiyacın olursa buralardayım yani. Tezi de hocaya gönderdim bi nebze daha rahatım şu angünaydınlarrrrr
kızlar dün akşam bütün tatil planları değişti 2 hafta aldığım izni 3 haftaya değiştirdim önümüzdeki, hafta şehir dışına çıkacağım sanırım 1 hafta bildirimde bulunamayacağım az sonra hastanenin diyetisyenine gideceğim bakalım ne olacak
Aa çok geçmiş olsun canım
Ayyy. Çok geçmiş olsun canım.
Teşekkür ederim ikinizedeArada bakıyorum canımmm
Tezi hocaya teslim ettim haftaya da izne çıkıyorum, belki bu aralar buraya daha sık gelebilirimmm :)
Senin de takıma dönmene çok çok sevindim
İyi tatiller kaptanım ben de haftaya izne çıkıyorum ama malum tez düzelteceğim gene bilgisayar başında geçecek günlerim. Yardıma ihtiyacın olursa buralardayım yani. Tezi de hocaya gönderdim bi nebze daha rahatım şu an
Aa çok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canimm ya nasıl yaktin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?