- 25 Ağustos 2018
- 1.396
- 1.820
- 63
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #310.561
Hayır hiç birşey yemedim içmedimSu falan mı içtin arada canım
Başın sağolsun kaptanım hiç haberim yoktu. Sizlerin sağlıklı uzun ömürleri olur umarım..Günaydınlar kızlar oğlanların Dr kontrolleri var öğleden sonra geleceğim siz listeyi hazırlayabilirseniz sevinirim
Canım idare ediyoruz babamı mayıs ın 4 ünde kaybettik ama hastalığından değil kalp krizinden
Halen fazla olan çıkıyorsa istersen onu alalım anlık tartı yanlış göstermiş olabilir düşük olanı alırız sonra öbür hafta +olmasın mazallah :)Hayır hiç birşey yemedim içmedim
Bence de 62.8 diyelim o zaman.Halen fazla olan çıkıyorsa istersen onu alalım anlık tartı yanlış göstermiş olabilir düşük olanı alırız sonra öbür hafta +olmasın mazallah :)
3 haneli mi 2 haneli mi yazıyorduk kaptan düzeltir artık bilemedim :)62.8 %0.158
Gerekeni kaptanımız yapar zaten3 haneli mi 2 haneli mi yazıyorduk kaptan düzeltir artık bilemedim :)
Gerekeni kaptanımız yapacaktır zaten3 haneli mi 2 haneli mi yazıyorduk kaptan düzeltir artık bilemedim :)
Günaydın canım hafta içinde kaçamaklar oldu ya normal + gelmedin buda bir şey
Tam olarak kurtulamadım şekerim hala tez düzeltmeleri ile ugrasmam gerekecek ama zor kısmı atlattım diyebilirim :)Tam döndüm sayılmaz ördekim, tezine çok sevindim, kurtuldun mu yani, bitti mi sonundaizne de çıkıyorsun, oohhhh.
Denizcimm hosgeldin sen deKasım’da tüp bebek tedavisine başladım. Yarım kalan, iptal edilen tedaviler, transfer edilip negatif sonuçlar tedaviler derken, nihayet iki hafta önce beşinci tedavide pozitif sonucu aldık. Ama her tedavi bana 3 kg olarak döndü maalesef. Yine de dert etmiyordum. Daha önce verdim yine veririm diyordum. Ama insülin direnci için kullandığım ilacı bıraktım bu süreçte. Bugün endokrinde randevum vardı hamilelik şekeri var gibi diyet ve kontroller olacak, günde dört kez şeker ölçeceğim bir hafta.. kilo vermem söz konusu değil şu süreçte ama ne kadar az alacağımı ve de şekeri dengede tutmayı gündemime aldım ve diyete başladım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?