- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #310.941
Leblebi beni çok tok tutar bi de ayran..Kızlar uzun süre açlığa dayanamıyorum önerebileceğiniz bişi var mı atıştırmalık falan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Leblebi beni çok tok tutar bi de ayran..Kızlar uzun süre açlığa dayanamıyorum önerebileceğiniz bişi var mı atıştırmalık falan
Şuan regl dönemindeyim evet ama normalde de böyleyim aslında önceki menülerimde iş yerindeyim çalışıyordum ama 10 gündür falan evdeyim sabah gçe kahvaltı yapıyorum gün içinde epek bişi yemiyorum akşam yemeği yiyorum 7 8 gibi uzun açlık olunca akşam yemeğinde de kısamıyorum tabi aslında biraz bende psikolojik sanırım 3 yıl öncesi kontrolsüz diyet ve çok uzun süreli aç kalmaları sonucu rahatsızlık geçirdim o günden sonra açlık hissettiğimde yine aynı şeyleri yaşayacağım diye korkuyorum sonra bişiler yemeye gidiyorum bunu yenmem lazım ama nasıl yenerim bilemiyorum tabieski menülerinde uzun açlık yok zaten yenileri görmek lazım bide adetsen ondan olabilir
rahatsızlanmışsın ama yine aynı şeyi yapıyosun,ya sabahın çok kuvvetli olmalı yada ara öğün yapmalısın ki akşamın hafif olsun,benceŞuan regl dönemindeyim evet ama normalde de böyleyim aslında önceki menülerimde iş yerindeyim çalışıyordum ama 10 gündür falan evdeyim sabah gçe kahvaltı yapıyorum gün içinde epek bişi yemiyorum akşam yemeği yiyorum 7 8 gibi uzun açlık olunca akşam yemeğinde de kısamıyorum tabi aslında biraz bende psikolojik sanırım 3 yıl öncesi kontrolsüz diyet ve çok uzun süreli aç kalmaları sonucu rahatsızlık geçirdim o günden sonra açlık hissettiğimde yine aynı şeyleri yaşayacağım diye korkuyorum sonra bişiler yemeye gidiyorum bunu yenmem lazım ama nasıl yenerim bilemiyorum tabi![]()
Seni çok iyi anlıyorum canım o duygu anlatılmaz yaşanır. Daha da iyilerini göreceksin savaşa devampazartesi günü kızıma hamile olduğum ayda aldığım kıyafetime girmiştim....mutluluğu kelimelerle anlatılamazdı![]()
nutella yerine öğün yapmalıydın taze fasulyeyle,yapamıyosan 4 gibi yoğurt meyve kuruyemiş kombinasyonu olur gibi düşünüyorum akşam yemeği öncesindeBugünkü menüm
12de kahvaltı - 2 dilim tam buğday ekmeği 1 haşlanmış yumurta 2 dilim süzme peynir 2 fincan şekersiz çay 2 adet sivri biber (yağda kızarmış) 1 çorba kaşığı kadar da patates kızartması
Biraz önce acayip acıktım elim ayağım kesildi 2 tam buğday ekmeği dilimine Nutella sürüp yedim
Şuan taze fasulye yemeği yapıyorum zeytinyağlı 20.00 gibi onu yiyeceğim bir porsiyon başka da birşry yemem artık sonrasında spor yaparım bugünkü olayım bu
Evet en güzeli öyle kurtarmak galiba ama ne bilim hep bi şeyler yeme isteği. Çok kızıyorum kendimeöyle zamanlarda ben sürekli bişeyler içiyorum
Ben denedim karatay diyetini bana sanki çok etki etmemişti.Kızlarrrrrrrrr ben geldim havuza gittik nefesim kesilene kadar yüzdümneyse karşılığını aldım ama söylemeyeyim cuma sürprizi olsun :))
Bu arada arkadaşlarım sizden rica ediyorum şu zaten çok az yediğiniz ekmek ve türevlerini bir kaldırın 2 3 gün deneyin bari kendinize bu iyiliği neden yapmıyorsunuz ??? Gerçekçi olmak gerekirse benim nadir tatlı krizlerim olur hani olur ama hiç yenildiğim olmadı ama devamlı bir açlık çekerdim takiii ekmeği bırakıp sağlam kahvaltı yapana kadar bir deneyin sizde lütfennn cuma günü kilomu göreceksiniz bunun tek sebebi bu beslenme biçimi..bilmiyorum belki sizde o etkiyi bırakmaz o yüzden birşey iddia etmiyorum bir deneyin rica ediyorum![]()
Ahh bende aynı durumdayimKızlar uzun süre açlığa dayanamıyorum önerebileceğiniz bişi var mı atıştırmalık falan
Hiç ekmak yemeyerek mi oldu canım tekrar bir topalar mısısn nasıl beslendğiniKızlarrrrrrrrr ben geldim havuza gittik nefesim kesilene kadar yüzdümneyse karşılığını aldım ama söylemeyeyim cuma sürprizi olsun :))
Bu arada arkadaşlarım sizden rica ediyorum şu zaten çok az yediğiniz ekmek ve türevlerini bir kaldırın 2 3 gün deneyin bari kendinize bu iyiliği neden yapmıyorsunuz ??? Gerçekçi olmak gerekirse benim nadir tatlı krizlerim olur hani olur ama hiç yenildiğim olmadı ama devamlı bir açlık çekerdim takiii ekmeği bırakıp sağlam kahvaltı yapana kadar bir deneyin sizde lütfennn cuma günü kilomu göreceksiniz bunun tek sebebi bu beslenme biçimi..bilmiyorum belki sizde o etkiyi bırakmaz o yüzden birşey iddia etmiyorum bir deneyin rica ediyorum![]()
Bir sürü karpuz ne kadar karpuz ona biraz dikkat etmek lazım bence8 de 1dilim ekmek,1 s.nescafe
10.5 ta 1 yumurta.1 kk peynir
12.5ta 1 kupa zencefilli ayran,birsürü karpuz
16 da 1 s.nescafe,5 d karpuz
18 de 2 dilim ekmek arası 1 dilim peynir
20 de 1 tabak taze fasulye ile yoğurt yicem
22 de de yeşil çay içerim
içimden bu menüyü paylaşmak geldi,hadi beni azarlayın
Olabilir bilmiyorum ki belki ben çok inandım belki spor farkı YouTube da izliyorım 3 ayda 17 kg ortalama ayda 8 kilo vermiş millet bende böyle gidersem öyle olacak gibi cidden heyecanlıyım bütün yıl diyet yaparım derken şimdi 3 ayda hayalime kavuşmak varBen denedim karatay diyetini bana sanki çok etki etmemişti.
7 8 saatte acikmak cok normal zaten. Neden arada küçük bi ogün daha yapmyosunuz. Bi tabak sebze yemegi ve yoğurt ya da bi kase çorba ya da yoğurt meyve ve kuruyemiş gibi.Bugünkü menüm
12de kahvaltı - 2 dilim tam buğday ekmeği 1 haşlanmış yumurta 2 dilim süzme peynir 2 fincan şekersiz çay 2 adet sivri biber (yağda kızarmış) 1 çorba kaşığı kadar da patates kızartması
Biraz önce acayip acıktım elim ayağım kesildi 2 tam buğday ekmeği dilimine Nutella sürüp yedim
Şuan taze fasulye yemeği yapıyorum zeytinyağlı 20.00 gibi onu yiyeceğim bir porsiyon başka da birşry yemem artık sonrasında spor yaparım bugünkü olayım bu
Sadece o değil canım ama siz en azından öyle deneyebilirsiniz diye dedim.Hiç ekmak yemeyerek mi oldu canım tekrar bir topalar mısısn nasıl beslendğini
Iyi güzel çok çok hoş canım da kilo verdikten sonra bunu yaşam tarzı haline getirebilecek misin korumak içinSadece o değil canım ama siz en azından öyle deneyebilirsiniz diye dedim.
Kahvaltıda 2 yumurta şart ( omlet menemen haşlama ) yarım su b ceviz şart avuç içi beyaz peynir dilediğin kadar domates salatalık yeşillik
Ara öğün yok kahvaltı sonrası min 5 saat ( sakız bile çiğnemiyorum şeker yükselmesin diye )
Öğlen ve akşam sebze et farketmez .. pilav makarna patates tuz şeker yok .. tuz biraz deniz tuzu atıyorum yemeklere
Meyve yemeyi önermiyor yemiyorum bende ama isterseniz çok az erken saatlerde bir tane olabilir diyor ( karpuz kavun üzüm harici )
Akşam 8 den sonra yine hiçbir şey yenmeyecek ben 7 de dükkanı kapatıyorum :)
Özetle bu canım
Normal diyet yaparken bunu yaşam tarzı haline getirebilecek miyiz ?? Aynı şey :) bu kadar sıkı tabiki yapmam ama artık ekmekle doyarım kafasında değilimIyi güzel çok çok hoş canım da kilo verdikten sonra bunu yaşam tarzı haline getirebilecek misin korumak için