Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar
Dün kontrolüm vardı dış gebelik teşhisi kondu ve akşama doğru acil ameliyata girdim. Şimdi hastanedeyim, muhtemelen bugün çıkarım. Toparlayıp yeni tedaviye başlayana kadar gereken süreyi kilo vererek geçirmeyi planlıyorum. Şu günlerde pek sık yazamasam da bundan sonra buralarda olmak istiyorum.
Çok geçmiş olsun, dilerim bir sonrakinde sağlıklı ilerler her şey :KK200:

Kızlar
Dün kontrolüm vardı dış gebelik teşhisi kondu ve akşama doğru acil ameliyata girdim. Şimdi hastanedeyim, muhtemelen bugün çıkarım. Toparlayıp yeni tedaviye başlayana kadar gereken süreyi kilo vererek geçirmeyi planlıyorum. Şu günlerde pek sık yazamasam da bundan sonra buralarda olmak istiyorum.
Acil şifalar diliyorum çok geçmiş olsun

Bu arada hanımlar bireysel sıralama listesi yayınlandı. İlk 10'da bizim takımdan @melita09 var. Çok çok tebrikler melitacım :KK9::nazar:
Listeye bakmak isteyenler için link bırakıyorum: https://www.kadinlarkulubu.com/foru...siralama-listesi.246132/page-14#post-60705568
TEŞEKKÜRLER KAPTANIM........BUGÜN DETOKS YAPACAM.......KİLOMM 68 OLMUŞTU SABAH....ÇOK SU İÇİNCE KİLOM FAZLA ÇIKIYO SABAHINDA...SU BANA YARAMIYO...YADA YARIYO KİLO İÇİN...... :mad:

Kızlar
Canım benim Allah güç kuvvet versin çok geçmiş olsun ne denir bilmiyorum ama Allah'ın bir bildiği vardır dediğin gibi bu arada kendini toparlamak sağlığın için çok çok iyi olacak

Her zaman güçsüzün yanındayım sonları benimle paylaşan toplight toplight kaptanım tebrikler hahahajaaj
Hahahah sona kadar bakmamıstım ama simdi sen diyince baktım :p
TEŞEKKÜRLER KAPTANIM........BUGÜN DETOKS YAPACAM.......KİLOMM 68 OLMUŞTU SABAH....ÇOK SU İÇİNCE KİLOM FAZLA ÇIKIYO SABAHINDA...SU BANA YARAMIYO...YADA YARIYO KİLO İÇİN...... :mad:
Allah Allah suyun yaramadıgı kişi de ilk kez duydum belki uzun vadede yarıyordur, sen gene de susuz bırakma kendini :)

Kızlar merhaba
Sabah
1 dilim tb ekmek
1 dilim kaşar
Maydonoz
Salatalık
Işe yetişmek için hızlı yaptim yumurta yiyemedim

Ara
Yarim şeftali

Öğle
6 kasik semizotlu yoğurt

Ara
10 kadar uzum
1 galeta

Akşam
5 köfte
2 bardak ayran
Salata

Ara
Regl oldum kızlar çok şükür canım tatlı istiyo bende fit dondurma yaptım yiyorum donmasını bekleyemedim puding gibi oldu ama harika ötesi tatlı krizlerine birebir
1 küçük kase fit dondurma

3 litre su

Spor: 5000 adim toplight toplight Leyl-i-fer Leyl-i-fer melita09 melita09 @alwaysnforever Cherry Mom Cherry Mom morordek morordek kardelelen321 kardelelen321 @Hmavidag
matruj1 matruj1 @dennisgo Kızlar unuttuklarim varsa kusura bakmayın hepinizi seviyorum burayı da seviyorum ama aktif olamıyorum bundan sonra daha dikkatli olmayı hedefliyorum sizde beni birakmayin🤩
cok guzel canim menun kendine gelmissin olunca sevindim bizde seni seviyoruz sen yine de firsat bulunca gel
Kızlar
gelmis gecmis olsun hayirli. Olan buymus demekki allah saglikla kucagina alacagin evlat nasip etsin sana
Bu arada hanımlar bireysel sıralama listesi yayınlandı. İlk 10'da bizim takımdan @melita09 var. Çok çok tebrikler melitacım :KK9::nazar:
Listeye bakmak isteyenler için link bırakıyorum: https://www.kadinlarkulubu.com/foru...siralama-listesi.246132/page-14#post-60705568
yinemi melita09 melita09 😤
Saka saka o bizim gururumuz 💜

Dunki menum
10 da 2yumurta,1 domates,1 d ekmek,1 incir
14 te 1 kase yogurt 1 d ekmek 1 salatalik
18 de. Biraz tavuk eti,1 d ekmek ,salata,2 d karpuz
Aralarda sutsuz kahveler ve yesil cay
Dayanabilirsem guzel sonuclar gelicek insallah

1564578324244.png

reklam kısmını görmeyiverin motive olun

KAHVALTI
Peynir (miktarını herzaman yazmıyorm ama küp şeker büyüklüğünde 4/5 adet) 3 zeytin 2 haş yumurta domates salatayık yeşil biber maydanoz

ARA
5Y.k kadar patatesli bulgur köftesi 1 bardak ayran

ARA
1 Kase yulaf haşlama(sütlü tarçınlı)

AKŞAM
3 y.k piriç pilavi haşlanmıış tavuk gögsü salata 2 bardak ayran
Su 3 litre

Kızlar
Canım çok üzüldüm bu habere. Güzel bişeyler duymayı ummuyordum hep ama Allah tan hayırlısı. Geçmiş olsun. Zamanı gelince inşallah kucağına alırsın sen de bebeğini. Sakın üzme kendini. Yılma hiç💗

Kızlar merhaba
Sabah
1 dilim tb ekmek
1 dilim kaşar
Maydonoz
Salatalık
Işe yetişmek için hızlı yaptim yumurta yiyemedim

Ara
Yarim şeftali

Öğle
6 kasik semizotlu yoğurt

Ara
10 kadar uzum
1 galeta

Akşam
5 köfte
2 bardak ayran
Salata

Ara
Regl oldum kızlar çok şükür canım tatlı istiyo bende fit dondurma yaptım yiyorum donmasını bekleyemedim puding gibi oldu ama harika ötesi tatlı krizlerine birebir
1 küçük kase fit dondurma

3 litre su

Spor: 5000 adim toplight toplight Leyl-i-fer Leyl-i-fer melita09 melita09 @alwaysnforever Cherry Mom Cherry Mom morordek morordek kardelelen321 kardelelen321 @Hmavidag
matruj1 matruj1 @dennisgo Kızlar unuttuklarim varsa kusura bakmayın hepinizi seviyorum burayı da seviyorum ama aktif olamıyorum bundan sonra daha dikkatli olmayı hedefliyorum sizde beni birakmayin🤩
Canım bizler senin yanındayız hep yeterki sen de burdan kopma. Sen de seviliyorsun tatlım

Bu hafta ben de koptum burdan. Büyük kızımı anaokuluna yazdırdım birkaç gün uğraştım. Dün de küçük kızım ateşlendi. Onun ateşi inatçıdır bebekliktrn beri. İlaç kullanıyor. Zorla içiriyorum daha doğrusu. Çok yorgunum çooook..

Bu hafta ben de koptum burdan. Büyük kızımı anaokuluna yazdırdım birkaç gün uğraştım. Dün de küçük kızım ateşlendi. Onun ateşi inatçıdır bebekliktrn beri. İlaç kullanıyor. Zorla içiriyorum daha doğrusu. Çok yorgunum çooook..
Çok geçmiş olsun canım

Back
X