- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #311.421
canım mezuniyetlerle ilgili bişey değişmişti ama eski üyelerde geçerli mi bu bilmiyorum ben sana dönerimBUGÜN 64.9 OLMUŞTUM... ŞİMDİ MEZUN OLABİLİR Mİ YİM
Hayırlı olsun canım Allah damatlığını da göstersin.Dün oğlumun sünnet düğünü vardı kilo verdim ve istediğim elbiseyi giydim.... Sayenizde....
80 lerden buralara indin muhteşem sin darısı başımaKilo bildirimimi 64.8 o zaman..
Canım Allah damatlığını da göstetsin bize de bi resim atsaydın da göreydikDün oğlumun sünnet düğünü vardı kilo verdim ve istediğim elbiseyi giydim.... Sayenizde....
Valla bende resim isteycektim ama çekindimCanım Allah damatlığını da göstetsin bize de bi resim atsaydın da göreydik
Allah mürvetinide görmeyi nasip etsin kilon içinse çok tebrik ederim canım darısı bizlereDün oğlumun sünnet düğünü vardı kilo verdim ve istediğim elbiseyi giydim.... Sayenizde....
tatlım 1 haftadır takıma girmd,n hadi bayram nedeniyle diyeyim ama dün başka bir başlığa yazmışsın takıma en azından birşeyler yazabilirsintoplight Cherry Mom
Merhabalar
Herkesten cok özür dilerim bildirim yapamadım. Cok ani bi şekilde tatile gitmeye karar verdik. İnanın o kadar ani oldu ki haber veremedim. Burada tartı yok malesef. Haftaya cuma da burada olma ihtimalim cok yüksek. Ne yapmam lazım bu durumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?