Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

BUGÜN 64.9 OLMUŞTUM... ŞİMDİ MEZUN OLABİLİR Mİ YİM
canım mezuniyetlerle ilgili bişey değişmişti ama eski üyelerde geçerli mi bu bilmiyorum ben sana dönerim
bu arada tebrikler
bugünden bildirim yapsan tabiiki olur ama belki yarın daha aşağı olursun :)

Selamlar kızlar bittimi tatiliniz ben haftasonu dönerim kısmetse,tartı farkından dolayı felaket artıyım bide regl var o yüzden net kilomu bilmiyorum, diyet şeklinde yemiyorum ama hareketim çok fazla sabit kaldığımı umuyorum.

*** 5. Takım 635. Etap***

toplight (79.6/79,4/0,2/%0,25)
Nurumcan94 (85/)
Leyl-i-fer (76///%)
melita09 (66/)
emnis (76.2/)
matruj1 (62.6/)
alwaysnforever (56///%) bildirimde bulunmadı

5. Takım Ortalaması: %
kardelen321(91,5/ )
kızlar listemiz bu şekilde bu hafta bayram haftası olunca ben istediğim kadar kilo veremedim işin doğrusu daha fazla bekliyordum ama olmadı umarım sizlerin durumu iyidir geçtiğimiz haftalarda izin kullandığım için takımla da çok fazla ilgilenemedim ama artık izin bayram bitti ben en azından artık hep buralardayım daha öncesinde doğru dürüst ilgilenememiştim takımı toparlayalım artık

tatlım 1 haftadır takıma girmd,n hadi bayram nedeniyle diyeyim ama dün başka bir başlığa yazmışsın takıma en azından birşeyler yazabilirsin

arkadşlar gerçi sizlerde takıma hiç uğramıyorsunuz ama yeni kana ihtiyacımız var katılmak isteyenler kısmına yazan arkadaşları davet ederseniz sevinirim

kızlar bugün cuma kilo bildirme günü biliyorsunuz değil mi nerdesiniz saat 10,30 oldu hala gelen giden yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…