- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #311.401
Tatlım ne kadar kilo aldın sen takip et eğer aldığın kilo miktarı az ise verene kadar değilse 6 aylık süre 3 aya indi sanırım bayramdan sonra daha sıkı bir şekilde sağlıklı olarak besleneceğiz ve kilolardan kurtulacağızBen hedefe çok az kala izne ayrılmıştım ama yaz tatilinde ipin ucunu çok kaçırdım ve kilo aldım. Takipte olacağım. Burayi takip edince kilo vermesem bile almiyordum en azindan. Ayrıldığım kiloya geri donene kadar takıma dönemiyorum galiba değil mitoplight
Günaydın hayırlı bayramlar herkesegünaydınlar şu mübarek bayram gününde dilediğiniz dualar kabul olur inşallah hayırlı bayramlar dilerim
4 -5 kilo aldımTatlım ne kadar kilo aldın sen takip et eğer aldığın kilo miktarı az ise verene kadar değilse 6 aylık süre 3 aya indi sanırım bayramdan sonra daha sıkı bir şekilde sağlıklı olarak besleneceğiz ve kilolardan kurtulacağız
Bugünün cıssları 2 madlennasıl gidiyor bayram arkadaşlar baklavalara falan sakın gömülmeyin ona göre
benim de kaçamağım pişi oldu yarın bir lokma da dilber dudağı bol bol kasaplık yaptımBugünün cıssları 2 madlenonun dışında menü oldukça kalabalıktı annnem sağolsun yok yok yemedim ama kahveyle bitterleri gömdüm yarın daha dikkatli Olcam
iyi bayramlar canım nasıl gidiyor mezuniyetSlm kızlar hayırlı bayramlar
Süper aynı kilomdayımiyi bayramlar canım nasıl gidiyor mezuniyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?