- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #311.441
canım ben ankaraya döndüm işe de başladım sorun değil benim için sen rahatına bak hakkını helal et çok yoruldunGünaydınlar
Kimse bildirim yapmamış nerdesiniz hanımlar?
toplight kaptanım ben bugün yola çıkıp Ankara'ya dönüyorum, 3'e kadar buralardayım sonra uçağa geçeceğim. Yapılacak bir şey olursa ses edersin :)
Kaptanım 76 kg yim yola çıktık yazamadım bir türlü*** 5. Takım 635. Etap***
toplight (79.6/79,4/0,2/%0,25)
Nurumcan94 (85/)
Leyl-i-fer (76///%)
melita09 (66/64,8/1,2/%1,81) mezun olmak istiyor hedef kilosu 65
emnis (76.2/)
matruj1 (62.6/)
alwaysnforever (56///%) bildirimde bulunmadı
5. Takım Ortalaması: %
kardelen321(91,5/ )
tamam tatlım ekledim benKaptanım 76 kg yim yola çıktık yazamadım bir türlü
Teşekkürler kaptanımgünayınlarr
bugün cuma hadi bakalım arkadaşlar güzel bir gün olsun hepimize
melita09 mezuniyetin hayırşlı olsun canım tebrik ederim
Haklısınız kaptanım. Aslında arada ugruyorum yazdıklarınızı beğeniyorum falan ama tatilde olunca yazacak bir şeyim olmadı. Yaptığım kaçamakları da yazmak istemedim. Burada tartı bulma imkanım yok emnis eczane demisti ama onun da nerede olduğunu bilmiyorum. Az cok tahmin edersiniz zaten tatilde olunca evdeki düzen olmuyor. Yılda bi kere gittigim yerde de keyfimi böyle seylerle kaçırmak istemiyorum. Bi iki gun içinde döneceğim eger kabul ederseniz aktif olurum tekrartatlım 1 haftadır takıma girmd,n hadi bayram nedeniyle diyeyim ama dün başka bir başlığa yazmışsın takıma en azından birşeyler yazabilirsin
Listeye 64.8 yazmış kaptan? O bildirim kimin o zaman kafam karıştı?toplight canım sabah kilom 66.5
O dünküydü kaptanım bugün daha az çıktım güncel 64.4Listeye 64.8 yazmış kaptan? O bildirim kimin o zaman kafam karıştı?
Melitacım karar ver 64.4 mü 66.5 miO dünküydü kaptanım bugün daha az çıktım güncel 64.4
Burda yanlış yazmışım 64.5 güncelitoplight canım sabah kilom 66.5
Hah tamam olduBurda yanlış yazmışım 64.5 günceli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?