Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende aynı haltı yedim ne yapalım canımız sağolsun :)))) güzel yedik içtik diyelim o sayfayı kapatalım :) önümüze bakma vakti :) geçen sefer mezuniyete 5 kilo kala bırakmıştım bu sefer mezun olmadan gitmeyeceğim buradan kazık çakacağımmm

Tamam durumlara göre haberleşiriz o zaman

Yok canım yaxmadı iyice merak ettik inşallah iyidir parkbyull
Merhaba hanimlar iki haftaya yakindir yazmiyorum sanirim bunun icin sizden ozur dilerim ben memlekete geldim akciger ca diye biyopsiler alindi aonra fikirler degisti dun aksam 15:30 da sanirim teshis neredeysekondu cunku bir biyopsi daha yapilacak..hodgkin lenfoma denilen bir lenf kanseri ..guzel yani tedavisinin ilmasi ve basari oraninin yuksek olmasi..su tetkik olaylari bitsin tedavi bir baslasin gelirim araniza insaallah...cunku su an baya bir gucsuzum..kilom da 60-61 bazen 59 ...ama basari benim degil su an ,bu zimbirti rahatsizligin...dualarinizi beklerim soran arayan herkese cok tesekkur ederim.

Son düzenleme:
Çok şükür canım Allah dermansız dert vermesin.. peki kilo vermnle alakalı bir durum olabilir mi 100 mü kilolardan 50 lere vücut direnci flaan mı düştü acaba :/ bilmiyorum öyle bir şey geldi aklıma şimdi

Canım benim dualarımız seninle. Rabbim acil şifa versin. Lenfoma atlatmış çok insan tanıyorum. Lütfen moralini yüksek tut. Evladına sarıl.

parkbyull Allahim acil şifalar versin canım benim seni evlatlarına ailene bagislasin. Moralini yüksek tut en önemlisi moral. Bu dünya imtihan dünyası sen istediğin kiloya ulaştın ama Rabbim senin sesini daha fazla duymak istemiş duanı istemiş demekki inşallah güzel hayırlı haberlerini alırız canım bol bol ya safi cek

toplight Cherry Mom
Merhabalar
Herkesten cok özür dilerim bildirim yapamadım. Cok ani bi şekilde tatile gitmeye karar verdik. İnanın o kadar ani oldu ki haber veremedim. Burada tartı yok malesef. Haftaya cuma da burada olma ihtimalim cok yüksek. Ne yapmam lazım bu durumda?

Ah canım iyi tatiller olsun inş eczane falan yok mudur :) cuma gider tartılırsın hemde tatilde kendini bırakmamış olursun böylece

Hoşgeldin canım çok merak ettik ne menem bi hastalık bilmem ama tez şifa versin rabbim,çocuğuna bağışlasın,biyopsi zormuydu arada gel haberdar et bizi.allah tüm hastaların yardımcısı olsun.arefemiz mübarek olsun

Allah şifa versin. Hayırlısıyla atlatacaksin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…