- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #311.501
Zaten veriyodun bozma bence devam et, kilon durursa yaparsınHoşgeldin özletme kendini :) iyiym canım bende döndüm evime oğlumu uyutayım yarın için detoks suyu yapacağım bakalım bir değişiklik olsun dedim işe yarar belki :))
Detoks suyu nedir nasl kullanlyoHoşgeldin özletme kendini :) iyiym canım bende döndüm evime oğlumu uyutayım yarın için detoks suyu yapacağım bakalım bir değişiklik olsun dedim işe yarar belki :))
1 fincan önceden yapılmış yeşil çayDetoks suyu nedir nasl kullanlyo
Bu normal menümün yanında ekstra yağ yakıcı etkisi olsun diye bakalım fark edecek mi :)Zaten veriyodun bozma bence devam et, kilon durursa yaparsın
Ama ben yapsam iyi olur
Kızlarrr yarın tekrar ölçelim bakalımmm ben çok merak ediyorum
Tarihte koy canım be zamandı bu 1 aymı oldKızlarrr yarın tekrar ölçelim bakalımmm ben çok merak ediyorum
15ydi galiba canım 1 ayı geçtiTarihte koy canım be zamandı bu 1 aymı old
u, ben cuma ölçeyim unutmazsam
Burdayım canım. Kaç gündür hastayım. Boğaz ağrısı halsizlik sesim kısık aynı zamanda. Bayramda burda çöl sıcakları vardı soğuk suları içtim sonuç bu maalesef.
Geçmiş olsun canım bende İstanbul'dan sonra Ankara havasından biraz üşüttüm galiba ama şimdilik sıkıntı yok hava değişimi gibi daha çok.diyet nasıl gidiyor bayramda şeytana uydun mu :))Günaydın herkese
Burdayım canım. Kaç gündür hastayım. Boğaz ağrısı halsizlik sesim kısık aynı zamanda. Bayramda burda çöl sıcakları vardı soğuk suları içtim sonuç bu maalesef.
Maalesef diyet gitti bayramda. Hiçbirşey yapmadım. Bu işte disiplinli olmak gerekiyo. Maalesef o disiplini sağlayamadım. Motivasyon= 0. Ne olcak böyle bilmiyorum.Geçmiş olsun canım bende İstanbul'dan sonra Ankara havasından biraz üşüttüm galiba ama şimdilik sıkıntı yok hava değişimi gibi daha çok.diyet nasıl gidiyor bayramda şeytana uydun mu :))
canım hoşgeldin ne güzel menüleri de yazmaya başlamışsın bana göre eksiklerini söyleyeyim hiç meyve yememişsin gün boyunca akşam 1 tane bayram çikolatası o hiç olmamış keşke o çikolatayı o saatte değilde sabah falan yeseydin daha iyi olurdu spor olaak ne yaptın tatlımIyi akşamlar kızlar
Bugün yediklerim
11.00 - 2 yk lor peyniri, yarım dilim ekmek, 1 yk kızartma
13.00 - 1 su bardağı sütlü kahve
15.30 - 1 tabak kabak yemeği, 3 yk domates biberli et sote, 2 yk yoğurt
20.00 - 3 yk etli bamya, 3 yk pilav, yarım tabak taze fasulye, 2 yk yoğurt
21.30 - 1 tane bayram çikolatası
Yazınca ne cok olmuş yerken oyle gelmiyordu.
2 litredeb fazla su
özledik tatlım o regli kilosunu da at bi daha gelmesinİyi geceler hanımlar, yorucu ama güzel bi bayram tatilinden sonra bende burdayım, evim güzel evim gerçekten, gitmeden öncede tatil diye yakınıyodum, kolayımız yok hiç.
Regl kilosu var üstümde inşallah cumaya gider.
tatlım bir heves evinde maşallah sana ama seni geçeceğim haberin olsunGünaydın kızlar detoks suyunu içtim yürüyüşe çıktım :)) güzel haftalar olsun inş
Spor muuucanım hoşgeldin ne güzel menüleri de yazmaya başlamışsın bana göre eksiklerini söyleyeyim hiç meyve yememişsin gün boyunca akşam 1 tane bayram çikolatası o hiç olmamış keşke o çikolatayı o saatte değilde sabah falan yeseydin daha iyi olurdu spor olaak ne yaptın tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?