Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi geceler hanımlar, yorucu ama güzel bi bayram tatilinden sonra bende burdayım, evim güzel evim gerçekten, gitmeden öncede tatil diye yakınıyodum, kolayımız yok hiç.
Regl kilosu var üstümde inşallah cumaya gider.

Hoşgeldin özletme kendini :) iyiym canım bende döndüm evime oğlumu uyutayım yarın için detoks suyu yapacağım bakalım bir değişiklik olsun dedim işe yarar belki :))
Zaten veriyodun bozma bence devam et, kilon durursa yaparsın
Ama ben yapsam iyi olur

Günaydın herkese

Burdayım canım. Kaç gündür hastayım. Boğaz ağrısı halsizlik sesim kısık aynı zamanda. Bayramda burda çöl sıcakları vardı soğuk suları içtim sonuç bu maalesef.
Geçmiş olsun canım bende İstanbul'dan sonra Ankara havasından biraz üşüttüm galiba ama şimdilik sıkıntı yok hava değişimi gibi daha çok.diyet nasıl gidiyor bayramda şeytana uydun mu :))

TEŞEKKÜR EDERİM KIZLAR......DARISI BAŞINIZA....BİLİYORSUNUZ BENİ YÜKSEK KİLOLAR VERDİĞİMDE ARKASINDAN BİRAZ ALIYORUMM ŞU ANDA ÖYLE OLDU... çünkü patlama yaşadım ...ne bulduysam yedim..biraz dinlenip aranıza katılacam galiba kaptanlarımın dediği gibi ...burdan kopmamak lazım

Geçmiş olsun canım bende İstanbul'dan sonra Ankara havasından biraz üşüttüm galiba ama şimdilik sıkıntı yok hava değişimi gibi daha çok.diyet nasıl gidiyor bayramda şeytana uydun mu :))
Maalesef diyet gitti bayramda. Hiçbirşey yapmadım. Bu işte disiplinli olmak gerekiyo. Maalesef o disiplini sağlayamadım. Motivasyon= 0. Ne olcak böyle bilmiyorum.

Sana maaşallah. Çok iyi gidiyorsun. Bu arada sana da geçmiş olsun canım

merhaqba arkadaşlar 2 gündür uğrayamadım haftasonu çok yoğun geçti bahçe işi ile bi de misafir olunca şehir dışından helak oldum dün akşam yattığımda hertarafım hamlamış yorgunluktan uyuyamadım düşünün
busabah da obezite merkezinin grup terapisi vardı oraya gittim gayet güzel geçti moral depolayıp geldim bu zayıflama işinde destek olduğu zaman herşey daha kolay oluyor bu sabah kilo problemi olan 10 kişi ve psikolog bir arada 2 saate yakın saohbet ettik vakit nasıl geçti anlamadım bile

canım hoşgeldin ne güzel menüleri de yazmaya başlamışsın bana göre eksiklerini söyleyeyim hiç meyve yememişsin gün boyunca akşam 1 tane bayram çikolatası o hiç olmamış keşke o çikolatayı o saatte değilde sabah falan yeseydin daha iyi olurdu spor olaak ne yaptın tatlım

Spor muuu
Spor yok
Evet çikolatayı yemesem cok iyi olacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…