Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sen gel meloşum gel hatta gitme de amma şimdiden sonra yeme şeklini değiştirki kilo verme şeklin değişsin.böyle al ver nereye kadar yaş geçtikçe alınan verilmiyoda şekil a daki gibi yani

yok canım gitmedim kan tahlillerinde menapoz görünmüyor ama gecen sefer nrdeyse 50 günde oldu normal şartlarda bu ara regli olmam lazım ama artık canı ne zaman isterse geliyor
hangi değerden belli oluyorki tahlillerde ben onu bilmiyorum

Iyi akşamlar

11.00 - 1. kase yoğurt, 2 yk yulaf, yarım şeftali, 5 tane fındık, tarçın
16.00 - peynirli salata
19.00 - 1 tabak taze fasulye, 2 yk yogurt, 3 yk pilav
Yemeğin ardından da 1 dilim baklava

Bütün gun dikkatli yiyince sanki tatlı yemeye hakkım var gibi geliyor. Porsiyon olarak normal zamana gore daha az yiyorum ama cikolata tatlı vs bisey yemeden duramıyorum. Ne olacak böyle?

N Nurumcan94 canım nerelerdesin kaç gündür hiç sesin çıkmıyor
Burdayım kaptanım kosturmaca devam ediyo. 2 haftaya kadar memlekete gidicez çok iyi sıkmam lazım ama benim sürekli yiyesim geliyo napicam bilmiyorum su motivasyon seysini azcik kayıp ettim galiba bulmam lazım. Bide kaptanım izne gidince burdan da izne ayrılmak istiyorum mümkün müdür

Ayyy pro üyelik gelmişşş :))))

günaydınlarrrrr
dün akşam 50 dk tempolu yürüyüş yaptım dün obezite merkezinde kilo tartımı vardı bayram öncesine göre 200 gr ekside görünüyorum ama yağdan 10 günde 3 kg vermişim kastan almışım ama artık ben tartıda da eksi görmek istiyorum bakalım bu hafta dün akşam biraz gerildim bazı özel sebeblerden dolayı akşam 1 avuç çekirdek yedim kendime sonrasında da çok kızdım bugün onun acısını çıkartmak için bişeyler yapmam lazım
canım dün de aynı şeyi söyledim akşam geç saatlerde yediğin direk yağ olarak depolanır gündüz az yemişsin o yüzden mümkünse gündüz ye ve yürüş yap en azından asansör kullanma mesela

tatlım senin izin hakkın var 2 ayı geçti listeye gireli o yüzden izne ayırırız ama izinde kilo alma ne olur gelince tekrar listeye hemen alalım

Ben Teşekkür ederim toplight kaptanım bırakmam grubu inşallah ama ben kilo vermek şurda dursun aldım galiba memlekette tatildeyim burda ikramlardan yemeyince alınıyorlar bir an önce evime gidip düzenime girmek istiyorum

ay bu ne demek oluyo
Pro üyelik normalde ücretliydi galiba ama mezunlara hediye ediliyormuş artık
Yazı karakterinde afilli şeyler yapabiliyorsun kalın renkli falnn :)
Birde prolar çevrim içiykenn gözükmüyor galiba bizde nasıl şimdi yeşil bir ışık oluyor proda o gizli :))
Başka neler var bilmiyorum kurcala bakalım :)))

Ah kaptanım ne etttin öyle sinirliyken mutfağa yaklaşmamak lazım valla ( yağdan ne güzel gitmiş yaaa tebrikler valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…