- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #311.521
Canım mümkünse yürüyüş yapmaya çalışSpor muuu
Spor yok
Evet çikolatayı yemesem cok iyi olacaktı
ille geliyo her ayözledik tatlım o regli kilosunu da at bi daha gelmesin
sen gel meloşum gel hatta gitme de amma şimdiden sonra yeme şeklini değiştirki kilo verme şeklin değişsin.böyle al ver nereye kadar yaş geçtikçe alınan verilmiyoda şekil a daki gibi yaniTEŞEKKÜR EDERİM KIZLAR......DARISI BAŞINIZA....BİLİYORSUNUZ BENİ YÜKSEK KİLOLAR VERDİĞİMDE ARKASINDAN BİRAZ ALIYORUMM ŞU ANDA ÖYLE OLDU... çünkü patlama yaşadım ...ne bulduysam yedim..biraz dinlenip aranıza katılacam galiba kaptanlarımın dediği gibi ...burdan kopmamak lazım
yok canım gitmedim kan tahlillerinde menapoz görünmüyor ama gecen sefer nrdeyse 50 günde oldu normal şartlarda bu ara regli olmam lazım ama artık canı ne zaman isterse geliyorille geliyo her aysenin düzene girdimi kaptanım gittinmi doktora
hangi değerden belli oluyorki tahlillerde ben onu bilmiyorumyok canım gitmedim kan tahlillerinde menapoz görünmüyor ama gecen sefer nrdeyse 50 günde oldu normal şartlarda bu ara regli olmam lazım ama artık canı ne zaman isterse geliyor
Hodri meydan mıı:)))tabikiii bennntatlım bir heves evinde maşallah sana ama seni geçeceğim haberin olsunbakalım 70 kiloya ilk önce kim gelecek
Burdayım kaptanım kosturmaca devam ediyo. 2 haftaya kadar memlekete gidicez çok iyi sıkmam lazım ama benim sürekli yiyesim geliyo napicam bilmiyorum su motivasyon seysini azcik kayıp ettim galiba bulmam lazım. Bide kaptanım izne gidince burdan da izne ayrılmak istiyorum mümkün müdürN Nurumcan94 canım nerelerdesin kaç gündür hiç sesin çıkmıyor
Ayyy pro üyelik gelmişşş :))))TEŞEKKÜR EDERİM KIZLAR......DARISI BAŞINIZA....BİLİYORSUNUZ BENİ YÜKSEK KİLOLAR VERDİĞİMDE ARKASINDAN BİRAZ ALIYORUMM ŞU ANDA ÖYLE OLDU... çünkü patlama yaşadım ...ne bulduysam yedim..biraz dinlenip aranıza katılacam galiba kaptanlarımın dediği gibi ...burdan kopmamak lazım
canım dün de aynı şeyi söyledim akşam geç saatlerde yediğin direk yağ olarak depolanır gündüz az yemişsin o yüzden mümkünse gündüz ye ve yürüş yap en azından asansör kullanma meselaIyi akşamlar
11.00 - 1. kase yoğurt, 2 yk yulaf, yarım şeftali, 5 tane fındık, tarçın
16.00 - peynirli salata
19.00 - 1 tabak taze fasulye, 2 yk yogurt, 3 yk pilav
Yemeğin ardından da 1 dilim baklava
Bütün gun dikkatli yiyince sanki tatlı yemeye hakkım var gibi geliyor. Porsiyon olarak normal zamana gore daha az yiyorum ama cikolata tatlı vs bisey yemeden duramıyorum. Ne olacak böyle?
tatlım senin izin hakkın var 2 ayı geçti listeye gireli o yüzden izne ayırırız ama izinde kilo alma ne olur gelince tekrar listeye hemen alalımBurdayım kaptanım kosturmaca devam ediyo. 2 haftaya kadar memlekete gidicez çok iyi sıkmam lazım ama benim sürekli yiyesim geliyo napicam bilmiyorum su motivasyon seysini azcik kayıp ettim galiba bulmam lazım. Bide kaptanım izne gidince burdan da izne ayrılmak istiyorum mümkün müdür
ay bu ne demek oluyoAyyy pro üyelik gelmişşş :))))
bak kızardın artık ismin kırmızı mezun olup bazı şartları sağlayınca öncelikli üye oluyorsunay bu ne demek oluyo
Ben Teşekkür ederimcanlar özellikle pc başında olanlar yeni katılmak isteyen olursa lütfen davet edin kimsecikle kalmadı geçen seferki furyadan bialwaysnforever ve matruj1 kalıcı olcu teşekkür ederim kızlar sizlere yeni kan a ihtiyacımız var
Pro üyelik normalde ücretliydi galiba ama mezunlara hediye ediliyormuş artıkay bu ne demek oluyo
Ah kaptanım ne etttin öyle sinirliyken mutfağa yaklaşmamak lazım vallagünaydınlarrrrr
dün akşam 50 dk tempolu yürüyüş yaptım dün obezite merkezinde kilo tartımı vardı bayram öncesine göre 200 gr ekside görünüyorum ama yağdan 10 günde 3 kg vermişim kastan almışım ama artık ben tartıda da eksi görmek istiyorum bakalım bu hafta dün akşam biraz gerildim bazı özel sebeblerden dolayı akşam 1 avuç çekirdek yedim kendime sonrasında da çok kızdım bugün onun acısını çıkartmak için bişeyler yapmam lazım
canım dün de aynı şeyi söyledim akşam geç saatlerde yediğin direk yağ olarak depolanır gündüz az yemişsin o yüzden mümkünse gündüz ye ve yürüş yap en azından asansör kullanma mesela
Vaoooww muhteşemGöğüs 100 99
Bel 90 87
Kalça 114 108 :))))
Üst bacak 61 60
Alt bacak 39 38
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?