- 23 Mart 2016
- 30.318
- 91.095
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #311.541
Sağol kuzum :))Vaoooww muhteşem
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol kuzum :))Vaoooww muhteşem
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
canım ne zaman döneceksin evine bu ay sonunda mı sen dikkatli olmaya çalış en azından sabit kalBen Teşekkür ederimtoplight kaptanım bırakmam grubu inşallah ama ben kilo vermek şurda dursun aldım galiba
memlekette tatildeyim burda ikramlardan yemeyince alınıyorlar
bir an önce evime gidip düzenime girmek istiyorum
ayy sorma ama işin güzel tarafı diyeyim en azından öğlen 30 dk akşam 50 dk yürüyüş yapmıştımAh kaptanım ne etttin öyle sinirliyken mutfağa yaklaşmamak lazım valla( yağdan ne güzel gitmiş yaaa tebrikler valla
yalnız sırf kalçaya çalışmışsın şekerim sen ne yaptın bakayım benimde kalça ve basen problemliGöğüs 100 99
Bel 90 87
Kalça 114 108 :))))
Üst bacak 61 60
Alt bacak 39 38
Valla nasıl oldu bende bilemedim yaptıklarımı biliyorsunuz bisiklet ve yürüyüş Pantalonlardan anlamıştım gittiğini güzel oldu kollar benim sorunlu oralardan da giderse iyi olacak bakalım :)yalnız sırf kalçaya çalışmışsın şekerim sen ne yaptın bakayım benimde kalça ve basen problemli
İş yokmuydu kaptanım ? Çalışırken zor oluyor spor işleri evde olayım incecik olurum derdim hep ama bu seferde işte çocuk :)) spor hep 2.planda kalıyor hayatımızdaayy sorma ama işin güzel tarafı diyeyim en azından öğlen 30 dk akşam 50 dk yürüyüş yapmıştım
bu öğleyin de tempolu60 dk yürüdüm mümkün olursa akşam da yürümek istiyorum
Harikasın canım ne güzel yağ takmışsın. Bravoooogünaydınlarrrrr
dün akşam 50 dk tempolu yürüyüş yaptım dün obezite merkezinde kilo tartımı vardı bayram öncesine göre 200 gr ekside görünüyorum ama yağdan 10 günde 3 kg vermişim kastan almışım ama artık ben tartıda da eksi görmek istiyorum bakalım bu hafta dün akşam biraz gerildim bazı özel sebeblerden dolayı akşam 1 avuç çekirdek yedim kendime sonrasında da çok kızdım bugün onun acısını çıkartmak için bişeyler yapmam lazım
canım dün de aynı şeyi söyledim akşam geç saatlerde yediğin direk yağ olarak depolanır gündüz az yemişsin o yüzden mümkünse gündüz ye ve yürüş yap en azından asansör kullanma mesela
canım 1 saatlik öğle tatilinde hiç durmadan tempolu yürüdüm canım çıktı ama güzel olduİş yokmuydu kaptanım ? Çalışırken zor oluyor spor işleri evde olayım incecik olurum derdim hep ama bu seferde işte çocuk :)) spor hep 2.planda kalıyor hayatımızda
sıra sende şekerim hadi bakalımHarikasın canım ne güzel yağ takmışsın. Bravoooo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Süpersinnnn bende öyle yapardım iş yerinin bahçesinde dönüp dururdum bravo öyle öyle gidecek bu kilolar akşamda eklersen ohh ne ala bir hafta içinden daha ne beklenircanım 1 saatlik öğle tatilinde hiç durmadan tempolu yürüdüm canım çıktı ama güzel oldu
İnşallah kaptanım yaa. O motivasyonu yakalayamadım ben bi türlü . 3gün iyi gidiyo sonra bişey oluyo bozuluyor. Hep baştan alıyorum. Ben de yıldım artık.sıra sende şekerim hadi bakalım
Yok kuzum iyileşemedim daha. Çok halsizlik var. Ihlamur zencefil çayı yapıcam şimdi boğaz ağrısı için. Sesim de kapı gıcırtısı gibi Ççıkıyo :)kardelelen321 iyileştin mi canım iyileştiysen bu hafta güzel bir eksi bekliyoruzz senden ...benden daha gitmedi hala cuma ile sabitim detoks suyu fos mu çıktı ne :)))
Deneme yapalım ozaman.... Canım arkadaşlarım......Pro üyelik normalde ücretliydi galiba ama mezunlara hediye ediliyormuş artık
Yazı karakterinde afilli şeyler yapabiliyorsun kalın renkli falnn :)
Birde prolar çevrim içiykenn gözükmüyor galiba bizde nasıl şimdi yeşil bir ışık oluyor proda o gizli :))
Başka neler var bilmiyorum kurcala bakalım :)))
tabiki canım hoşgeldin....1. sayfadaki yazıları okuyup okudum anladım yazıp kendiini tanıtırmısınBen de katılabilir miyiim?
Bende katılmak istiyorum.
Okudum anladımmtabiki canım hoşgeldin....1. sayfadaki yazıları okuyup okudum anladım yazıp kendiini tanıtırmısın