Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aslında onu da denedim hatta hala saat başı su bildirmi geliyo bi uygulama var saat başı su içme vakti diyo sağolsun ama ben o an işi bırakıp kalkma zahmetine giremiyorum nasıl yencem bu su işini çözemedim
masal cım kendine değer ver tatlım iş herşey değildir kendin için birşeyler yapmaya başlayınca herşey daha güzel olacak

canım uyumaya çalışsan bir de nane yağı varsa onu sür tatlım başına alın kısmına rahatlatır biraz
Yok kaptanım bu canavar varken nereye uyucam hapını aldım şimdi bakalım nane yağına benzer bir krem var iyi geliyor ama o da anlık rahatlatıyor beni

Yok kaptanım bu canavar varken nereye uyucam hapını aldım şimdi bakalım nane yağına benzer bir krem var iyi geliyor ama o da anlık rahatlatıyor beni
canım makyaj pamuğuna kolonya dök bolca da karabiber yaşlıları çeki çektikleri gibi alnına sıkıca sar biraz gözlerini yakar kararbiber ama rahatlatır

Ben sıvı diyeti yapıyorum
Sabah 1 bardak limonlu su
1 bardak meyve suyu
1 ceviz
Ara öğün 1 bardak sütlü kahve
Öğlen 1 tabak tarhana çorbası
Yanında ayran
Ara öğün meyve suyu
Akşam 1 tarhana çorbası
Yanında ayran
Yatmadan önce yoğurt pul biber limon karışımı

Kahvaltı önemli diye düşğnüyorum, ara öğünde meyve yeseydin ve kuruyemiş akşam 2. Tabak makarnayı istemezdin bide sebze ayrı makarna ayrı olsun oda az dimi ama kilo vercez ya. Emziren senmiydin gündüz daha kyvvetli yemen laxım akşam doğru beslenmek için

Hahaaha galibaaa :)) ama son bir senede birden kalçadan çok almıştım herhalde o yüzden onlar hemen gitti pantolonlar hemen rahatladı bu kadar şey bile güzel yaa bende before after yapcam biraz daha vereyimde :))))
Ben yaptım bi karsılaşturma, ben farkediyorum da başkasına pek farketmez diye bekliyorum bende,birax daha azalayım bakalım,kaç kilo oldu senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…