- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #311.661
masal cım kendine değer ver tatlım iş herşey değildir kendin için birşeyler yapmaya başlayınca herşey daha güzel olacakAslında onu da denedim hatta hala saat başı su bildirmi geliyo bi uygulama var saat başı su içme vakti diyo sağolsun ama ben o an işi bırakıp kalkma zahmetine giremiyorum nasıl yencem bu su işini çözemedim
Yok kaptanım bu canavar varken nereye uyucamcanım uyumaya çalışsan bir de nane yağı varsa onu sür tatlım başına alın kısmına rahatlatır biraz
canım ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul etmen gerekiyor bu arada kaç kilosun kaç kilo olmak istiyorsun kendini de tanıtırsan sevşnirizMerhaba beni de buraya kabul etmişsiniz öncelikle teşekkür ederimyapmam gerekenler hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim
canım makyaj pamuğuna kolonya dök bolca da karabiber yaşlıları çeki çektikleri gibi alnına sıkıca sar biraz gözlerini yakar kararbiber ama rahatlatırYok kaptanım bu canavar varken nereye uyucamhapını aldım şimdi bakalım nane yağına benzer bir krem var iyi geliyor ama o da anlık rahatlatıyor beni
bu sabah 71,2 geldim ilk 67 sonra 64tatlım şu an kaç kilosun kaç kilo olmak istiyorsun
inan ben bilmiyom deneme yapmaya çalıştım 5. takım kaptanı diye beceremedimGünaydınlar herkese
Birşey sormak istiyorum. Bu nickimizin altında yazan yazıyı nasıl degistiriyoruz. Baslangc kilo güncel kilo falan yazanlar nasil yazıyor ben de yapmak istiyorum
tamam tatlım kayıtlarımıza alalım diye sordumbu sabah 71,2 geldim ilk 67 sonra 64
teşekkür ederimtamam tatlım kayıtlarımıza alalım diye sordum
Sağol kaptanım deniyorum hemencanım makyaj pamuğuna kolonya dök bolca da karabiber yaşlıları çeki çektikleri gibi alnına sıkıca sar biraz gözlerini yakar kararbiber ama rahatlatır
Geçmiş olsun canımSağol kaptanım deniyorum hemen
Offf geçmiş olsun canım. Oğlun uyuduğunda yat biraz dinlen diicem de migren ağrısıyla nasıl olacak bilmiyorumAllah'ım berbat bir gecenin ardından herkese günaydın oğlum gece şov yaptı sabaha kadar uyumadı sonuç migren geldi
Kahvaltı önemli diye düşğnüyorum, ara öğünde meyve yeseydin ve kuruyemiş akşam 2. Tabak makarnayı istemezdin bide sebze ayrı makarna ayrı olsun oda az dimi ama kilo vercez ya. Emziren senmiydin gündüz daha kyvvetli yemen laxım akşam doğru beslenmek içinMenü
Kahvaltı yapmıyorum.(alışkanlık oldu artık )
öğlen
1 domates , 1 yumurta, 4,5zwytin 1 kase yoğurt 1 bardak çay
Ara öğünde ise 1 bardak çay
Akşam
utanarak yazıyorum2 tabak sebzeli makarna 2 kase cacık 2,3 acı biber (sus biberi)
1 saatlik yürüyüş yaptım
Ben yaptım bi karsılaşturma, ben farkediyorum da başkasına pek farketmez diye bekliyorum bende,birax daha azalayım bakalım,kaç kilo oldu seninHahaaha galibaaa :)) ama son bir senede birden kalçadan çok almıştım herhalde o yüzden onlar hemen gitti pantolonlar hemen rahatladı bu kadar şey bile güzel yaa bende before after yapcam biraz daha vereyimde :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?