- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #311.641
canım mesela bu akşam tüm gün yediklerini topluca yazabilirsin veya yarın sabah hepsini yazacaksın ki mesela gün içinde protein almışsın veya almamışsın karbonhidrat çok almışsın diye yorum yapabilelimSabah öğlen akşam ayrımı yazıyoruz sadece akşam mı yazacağız
hoşgeldin canım ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul etmen lazımmerhaba günaydın arkdaşlar bende aranıza katılmak istiyorum inş hedef kilolarımıza ulaşırız
canım sen ilk sayfadaki kuralları okumuşmuydunSabah öğlen akşam ayrımı yazıyoruz sadece akşam mı yazacağız
tamam hemen bakıyorumhoşgeldin canım ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul etmen lazım
Elimden geldiğince dinlenmeye çalışıyorum canım. Bugün biraz daha iyiyim ama..gitti bile bugun kaptisim
bisiklet eritti galiba o kalcayi
o pilav yediriyo o baklavayi,tatli yerine meyve yiyeydin yada spor yap erit bence
yeme icne kadar zor verdigimizi hatirlayip az ye tatilde tamammi canim
mukemmel bir yag kaybi ama kasi nasil yaptin anlamadim spormu yaptin ki
olsun 3 gun iyi bi gun kotu olsun hep kotu olmasindan iyidir,bozma motivasyonunu bozunca daha cok aliyoruz
dinlenmeden gecmiyo,esinden rica et bi 8-10 saat uyu canim
hosgeldin canim yazilimci olmak isteyen bi oglum var alirim bi ara tavsiyelerini
hosgeldin canim dogru yersen emzirerek daha guzel kilo verirsin
hosgeldin sivi diyeti zor degilmi ki kac gun yapicaksin
masallah guzel su icmissin
cok dogru ,agiz aliskanligi olmus,sizde hosgeldiniz gruplerimiza,amac bir
Okudum ama katılmakta kararsızımcanım sen ilk sayfadaki kuralları okumuşmuydun
Ben de katılmak istiyorum
Takıma hoşgeldiniz canlarHerkese iyi akşamlar
Aramıza hoşgeldin canımmerhaba günaydın arkdaşlar bende aranıza katılmak istiyorum inş hedef kilolarımıza ulaşırız
Kaç şişe devrildi minnoş gönlümdeKendine şişe yaparsan iyi olur bence atıyorum 3 küçük pet şişe doldur gün içinde bitirme hedefin olsun gözünün önüne dik :)))
GünaydınlaarGünaydın herkese
hoş bulduk teşekkür ederimAramıza hoşgeldin canım
Geçmiş olsuun, çocukla hastalık zor oluyo bi bakan yoksa hemencik geçer inşallahAllah'ım berbat bir gecenin ardından herkese günaydın oğlum gece şov yaptı sabaha kadar uyumadı sonuç migren geldi
canım uyumaya çalışsan bir de nane yağı varsa onu sür tatlım başına alın kısmına rahatlatır birazAllah'ım berbat bir gecenin ardından herkese günaydın oğlum gece şov yaptı sabaha kadar uyumadı sonuç migren geldi
tatlım şu an kaç kilosun kaç kilo olmak istiyorsunhoş bulduk teşekkür ederim
telefona alarm kursan işe yaramaz mı acabaKaç şişe devrildi minnoş gönlümdene şişeler aldım özenip içeyim diye ilk bi hafta herşey çok güzel sonra yine unutuyorum
Aslında onu da denedim hatta hala saat başı su bildirmi geliyo bi uygulama var saat başı su içme vakti diyo sağolsun ama ben o an işi bırakıp kalkma zahmetine giremiyorum nasıl yencem bu su işini çözemedimtelefona alarm kursan işe yaramaz mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?