- 23 Mart 2016
- 30.318
- 91.095
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #311.621
Ne canım ? :)Kızlar bu bana özel mi
Merhaba hoşgeldin :)Ben de katılmak istiyorum
Vay pro vay :)) bizde yok öyle şeyler kuzum :)) biz yurdum insanıyız:)Bunlar
İi su içiyormussun bizde emme konusunda sizin bir zamanki durumdayız şuan halen bırakmaya niyetli değil,bende ara ara denesemde hemen pes ediyorum.Doğrudur benimde çok iştahım açıktı o dönemde yer yer kilo almazdım oğlum devamlı emerdi ama senin aksine çok susardım gece bile 1 lt biterdi oğlum sabaha kadar uyumaz sömürürdü beni:)) şimdi 33 aylık bitirdik o evreleri :)
Desene o yüzden zayiflayamiyorumHmmm tabi hareket iyi ama bildiğim kadarıyla vücudun yağ yakması için minimum yarım saat 40 dk kadar aralıksız spor yapmak lazımmış o dakika sonrası insan kilo veriyormuş onun altında ki hareketler sanırım metabolizma hızlandırır yine de iyi çalışıyorsun sonuçta
Aman aman karpuz hiç yeme bence çok kaloriliKızlar gece yatmadan önce bişey yemiyoruz değil mi?
Az önce karpuz yedim de
Kendine şişe yaparsan iyi olur bence atıyorum 3 küçük pet şişe doldur gün içinde bitirme hedefin olsun gözünün önüne dik :)))Benim de su içmeme huyum vargünde 2bardak belki içmiyorumdur hiiiç aklıma gelmiyo su
Ayy iyi ki takıma girdim .Ne kadar da yanlış seçimlerin varmis .Aman aman karpuz hiç yeme bence çok kaloriliacıktıysan yoğurt candır :)
Öyle oluyor canım zamanla insan diyetisyen kıvamına geliyor :))Ayy iyi ki takıma girdim .Ne kadar da yanlış seçimlerin varmis .
Biz bugün itibari ile mi menüyü yazacaz yoksa yarın mi ?
canım bir an önce başlayın menüleri yazmaya ama gün içinde yediklerinizi topluca yazın ki yorum yapabileleim tek tek yazmayınBizde bütün gün ne yediğimizi yazalım mı
kesinlikle sağlıklı beslenme en doğrusuDiyet yerine sağlıklı beslenme desek daha doğru olur çoğumuz diyet yapıyoruz istedimiz sonuca ulaşınca eski sağlıksız beslenmeye dönüyoruz doğru olan ömür boyu sağlıklı beslenme
başlamak bitirmenin yuarısı zor diye düşünme tatlımKurallar zormuş ya
canım sıvı diyeti ile zorlama çok sağlıklı değilkiSıvı diyeti zor ama iştahım çok açık onu kapatmam gerekiyor 3 hafta belirledim kendime
tabiiki tatlımBen de katılmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?