Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar da yazmış 7 kaşık pilav çok yanında yoğurt veya salata olsaydı bi de suyun 8 bardsk çok iyi olurdu

Kaptanım A101 lerde satılan mest form cayinin ishal yaptığını okudum pek cok yorumda. Ben kendim kullanmadım ama belki denemek istersin. Herkes baya rahatlattigini söylemiş

Canım yatirın perşembe aman dikkat sporun iyi allahtan

Canım ben bu gece şişlikten çatlıyorum 2-3 gündür wc ye çıkamıyorum ama yok olmuyor çok şiştim biraz erik yedim rezene çayı içtim yok resmen nefes alamıyorum
Bende rezene içtim farketmedi yürüdüm yine bişey değişmedi bakalım böyle bir hafta eksi olmadan ziyan gidiyor ya o kadar kahroluyorum kii sırf çöp bir hafta ((

Ben bugün 10 da klasik kahvaltımdan sonra
14, 17 ve 20 de ayran detoksu 22 de 2 kaşık yoğurtve yeşil çayımı içiyorum,aralarda sütlü nescafelerimi içtim
Su 2 litre spor yok

Canım yatirın perşembe aman dikkat sporun iyi allahtan
Yok yok kesin eksi çıkacağım bu cuma hatta 1 kilo hedefim var yarin gerekirse ac duracağım
benim kronik kabızlık sorunu var müshil hapı bile 2 si ancak işe yarıyor
Anladım annemin de öyle ne yese ne icse de ise yaramıyor ilac icmesi gerekiyor illa..

Okudum kabul ettim

Ya tam olarak ne yaptığınızı yazabilir misiniiz eski mesajlara baktım ama bulamadım
:))
Karatay ın genel prensibini biliyorsunuzdur ekmek yok rafine şeker yok unlu mamuller makarna pirinç patates yok paketli ve light ürünler yok:))
Et sebze yoğurt yumurta süt kavrulmamış taze kuruyemişler serbest :))

Karatay da en önemlisi kahvaltı 2 yumurta ve yarım su bardağı ceviz olmazsa olmaz koca bir tabak yapıyorum kendime peynir zeytin yumurta ceviz domates salatalık ... :)
Sonra en az 5 saat hiç birşey yemiyorum içmiyorum sakız çiğneme dahil.. ( zayıflama hormonu leptin çalışsın devreye girsin diye )
Sonra akşam yemeği
Et salata
Sebze yemeği salata
Ayran yoğurt gibi....

Bu gğn yediklerim,
Sabah kahvaltı yuşaf
Ara öğün yeşil elma
Öğlen tavuklu bezelye yemeği eve yapımı çorba
Ara öğün yine elma
Akşam kuru fasulye yoğurt
Günde toplam 3 bardak su fakat spor yapamadım

Ya ben bi ara çok diyetisyene gitmiştim baya takmıştım hepsi ara öğün vermişti acaba ara öğünü bıraksam mı orda mı hata yapıyorum

Gayet güzel bir menü

Aaa 3 bardak yazmışım 3 litre olucaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…