- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #311.741
kemik yapısıyla da alakalı ama sıkılaşıncada düşebilir bedenBide benim beden 48 cok zayıf olsam bile etek de 48 giyiyorum bazılarının boyu 170 kilo seksen civarı 42 giyiyorum diyorlar nasıl oluyor bedenı nasıl düşürmek mümkün mu
ben 1 tane içiyorum fazlası tansiyonumu düşürüyorYeşil çay günde kaç kupa içilmeli
at ta görelim,nasıl oldun bu arada daha iyisın sanırım,erken uyu bari bu akşam,zencefilde hemoroidi şişirdiği için kabız oluyo insanBende yaptım :)) arkadaşlarım baya gitmiş dediler hepsi bana özenip Karatay yapıyor şimdi :))))
Benim 5 6 kg oldu galiba
Evde çocuklar uyuyunca leslie yapabilirsin canım. Ben o leslie ile geçen sene 15 kilo verdim. Zor da değil üstelikYürüyüş yapsam çok iyi gelecekte evden çıkamıyorum ki bide diyet yaptığım zaman doyana kadar yemiyorum bu defa ara ara atıstırma isteği oluyor
Ya ev haliyle taytla falan çektim normalde kapalı kadınım :)) albüme koyayım dedim orası özel sonuçta ama artık albüm yok galiba kaldırmışlar öyle mi kaptanımat ta görelim,nasıl oldun bu arada daha iyisın sanırım,erken uyu bari bu akşam,zencefilde hemoroidi şişirdiği için kabız oluyo insan
Döneri lavaşsız ekmeksiz yeseymişsin çok iyi bir menü olacakmış canımKızlar yaa bugün ki menü
Sabah 1 adet şeftali
Öğlen domates haslanmis yumurta, 7,8 zeytin ve yarım ekmek (pide)
Ara öğün 1 limonlu soda
Akşam tavuk döner 1ayran
Bana kizacaksiniz biliyorum ama yavaş yavaş azaltmaya calisiyorum.
Spor çok etkiliyor ben 40 42 giyiyorumkemik yapısıyla da alakalı ama sıkılaşıncada düşebilir beden
Merhaba hoşgeldin :) doğumun üzerinden çok kısa bir zaman geçmiş inş kısa zamandaa gider fazlalıkların bebeğinizde hayırlı uğurlu olsun :)Merhaba beni de aranıza alır mısınız? Hashimato hastasıyım, 6 aylık bebeğim var ve 20 kg fzlam var3 hafta glutensiz beslendim, yapabiliyorum, şimdi daha sıkı yapmaya yapmaya çalışacağım. Kilomu hedef kg mu sabah yazmama daha doğru olur herhalde, yemem üstüne tartılmayayım :)
3 bardak nasıl oluyor ya :)) cidden ilginç ben az içsem dudaklarımı yalamaktan deliye dönüyorum :)))Menüm
Sabah
Menemen
2 dilim ekmek
1 çay bardağı çay
Öğlen
Bulgur pilavı 7 kaşık
Kavurma yarım kase
Yoğurt
Akşam
2 mücver yağsız kızartma
Yayla çorbası
Su miktarım düşük3 bardakçık
Ne yazik ki cnm pide ile yedim .ama yerken bu son yiyisin tadını çıkar diye kendi kendime soylendim .Döneri lavaşsız ekmeksiz yeseymişsin çok iyi bir menü olacakmış canım
Su cok az. Bulgur pilavi da bunun yarısı kadar olsaymis cok iyi olacakmis =)Menüm
Sabah
Menemen
2 dilim ekmek
1 çay bardağı çay
Öğlen
Bulgur pilavı 7 kaşık
Kavurma yarım kase
Yoğurt
Akşam
2 mücver yağsız kızartma
Yayla çorbası
Su miktarım düşük3 bardakçık
hangi değerden belli oluyorki tahlillerde ben onu bilmiyorum
en azından ekstra kilo almazsun dikkatli olmak lazımHoşbuldum bide ben doğum kontrol hapı kullanıyorum oda kilo yapıyor diyorlar diyet yaparsam boşunamı yapmış olurum
Canım ben bu gece şişlikten çatlıyorum 2-3 gündür wc ye çıkamıyorum ama yok olmuyor çok şiştim biraz erik yedim rezene çayı içtim yok resmen nefes alamıyorumKızlar detoks suyu beni kabız yaptı :)))) içinde de kötü bişey yok ki salatalık yeşil elma yeşil çay tarçın nane limon neden böyle oldum bennn şiştim resmen
Canım sabah kahvaltıyı ihmal etme sen öğle yemeği yerine kahvaltı yapmışınKızlar yaa bugün ki menü
Sabah 1 adet şeftali
Öğlen domates haslanmis yumurta, 7,8 zeytin ve yarım ekmek (pide)
Ara öğün 1 limonlu soda
Akşam tavuk döner 1ayran
Bana kizacaksiniz biliyorum ama yavaş yavaş azaltmaya calisiyorum.
Bende öyleyim neden oluyor ki şişkinliken azından ekstra kilo almazsun dikkatli olmak lazım
Canım ben bu gece şişlikten çatlıyorum 2-3 gündür wc ye çıkamıyorum ama yok olmuyor çok şiştim biraz erik yedim rezene çayı içtim yok resmen nefes alamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?