- 23 Mart 2016
- 30.318
- 91.094
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #311.781
Evet Karatay da ara öğün tersi bana da iyi geldi devamlı ye ye sıkılıyorum..birde mantıklı ki şöyle ara öğünle devamlı kan şekerini oynatıyoruz devamlı yükseltiyoruz o yüzden bünye yemek istiyor ve hiç aç kalmadığımız için zayıflık hormonuna bir fırsat vermiyoruz :) açıkçası ben rahat ettim kahvaltı insanı 6 saat neredeyse yok tutuyor eskiden ne zaman öğle olcak ne zaman akşam olacak diye beklerdim :) şimdi hiç baya tokum ekmeksiz yaşıyorum oluyormuş yaniii :)Ya ben bi ara çok diyetisyene gitmiştim baya takmıştım hepsi ara öğün vermişti acaba ara öğünü bıraksam mı orda mı hata yapıyorum
Yaa bak ben az yiyorm liste yazmak zor demiştin :) öyle oluyor ben ilk geldiğimde yaz yaz bitmiyordu :))))Burada yenilenlerı gördükçe ben çok yiyormuşum
Kahvaltı alışkanlığım yok ne yazık ki bu saatten sonra diyete alışmaya çalışıyorum birde sabah yeresem bilemiyorum nefsine hakim olamamaktan korkuyorum çünkü bizim buralarda ekmek çok tüketilir .o şekilde büyüdük o yüzden iki öğün iyidir bence.Canım sabah kahvaltıyı ihmal etme sen öğle yemeği yerine kahvaltı yapmışın
Biraz da böyle mi denesem acaba artık denemediğim formül kalmadı diyet spor her şekli denedim yine de 62 61 de kaldımEvet Karatay da ara öğün tersi bana da iyi geldi devamlı ye ye sıkılıyorum..birde mantıklı ki şöyle ara öğünle devamlı kan şekerini oynatıyoruz devamlı yükseltiyoruz o yüzden bünye yemek istiyor ve hiç aç kalmadığımız için zayıflık hormonuna bir fırsat vermiyoruz :) açıkçası ben rahat ettim kahvaltı insanı 6 saat neredeyse yok tutuyor eskiden ne zaman öğle olcak ne zaman akşam olacak diye beklerdim :) şimdi hiç baya tokum ekmeksiz yaşıyorum oluyormuş yaniii :)
3 bardak nasıl oluyor ya :)) cidden ilginç ben az içsem dudaklarımı yalamaktan deliye dönüyorum :)))
Birde 7 kaşık bulgur pilavı fazla canım çok az ye 3 4 kşk max.eti arttırıp pilavı azaltabilirsin
Su cok az. Bulgur pilavi da bunun yarısı kadar olsaymis cok iyi olacakmis =)
Su bugün çok bile içmişim içmeden geçen günlerde oluyokızlar da yazmış 7 kaşık pilav çok yanında yoğurt veya salata olsaydı bi de suyun 8 bardsk çok iyi olurdu
Bende ara öğünle kilo alıyorum galiba sizin gibi yapıyım sabah akşam, aksam kacta yiyorsunuz yemegıEvet Karatay da ara öğün tersi bana da iyi geldi devamlı ye ye sıkılıyorum..birde mantıklı ki şöyle ara öğünle devamlı kan şekerini oynatıyoruz devamlı yükseltiyoruz o yüzden bünye yemek istiyor ve hiç aç kalmadığımız için zayıflık hormonuna bir fırsat vermiyoruz :) açıkçası ben rahat ettim kahvaltı insanı 6 saat neredeyse yok tutuyor eskiden ne zaman öğle olcak ne zaman akşam olacak diye beklerdim :) şimdi hiç baya tokum ekmeksiz yaşıyorum oluyormuş yaniii :)
Akşam en geç 7 yemek :) 8 den sonra da hiç birşey yemiyorum kuru çay :)Bende ara öğünle kilo alıyorum galiba sizin gibi yapıyım sabah akşam, aksam kacta yiyorsunuz yemegı
:))) kuru çay iyiymiş bende öyle yapıyımAkşam en geç 7 yemek :) 8 den sonra da hiç birşey yemiyorum kuru çay :)
Olur olur çok bir fazlalık yok deneyin bence :) bende karataya kadar herşeyi yapmıştım :))Biraz da böyle mi denesem acaba artık denemediğim formül kalmadı diyet spor her şekli denedim yine de 62 61 de kaldımah bi 50 lili kiloları görebilsem
Sabah kahvaltıyı kaçta yapıyorsunuzOlur olur çok bir fazlalık yok deneyin bence :) bende karataya kadar herşeyi yapmıştım :))
genelde 10 gibi kahvaltı yapıyorum saat 3 gibi kahve soda içiyorm sonra 6 gibi akşam yemeğiSabah kahvaltıyı kaçta yapıyorsunuz
Bende 18 seneden beri kullanıyorum alakası yok bence boğazı tutmak gerekiyorHoşbuldum bide ben doğum kontrol hapı kullanıyorum oda kilo yapıyor diyorlar diyet yaparsam boşunamı yapmış olurum
Bende Yasmin kullanıyorumEvet ben genel olarak herseye böyleyim gaza gelmem lazım :)) yarış halinde olunca veririm inşallah yasmin kullanıyorum
Bakmayalım çıplak halimizeSüper Yasmin de en iyi haplardan yaZz kullanıyorum bende içerik olarak yakınlar birbirlerine çok uzun süre kullandım kilo aldıysam tamamen boğazdan :))) bence en etkilisi aynada çıplak halimize bakmaksonra ye bakalım yiyebilirsen :))))
Boyum 170 kilom 80 kalıba göre 42 44 giyiyorumBide benim beden 48 cok zayıf olsam bile etek de 48 giyiyorum bazılarının boyu 170 kilo seksen civarı 42 giyiyorum diyorlar nasıl oluyor bedenı nasıl düşürmek mümkün mu
Nasıl oluyor onu anlamıyorum ben sımdı 80 dussem yıne 48 beden olacamBoyum 170 kilom 80 kalıba göre 42 44 giyiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?