Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya ben bi ara çok diyetisyene gitmiştim baya takmıştım hepsi ara öğün vermişti acaba ara öğünü bıraksam mı orda mı hata yapıyorum
Evet Karatay da ara öğün tersi bana da iyi geldi devamlı ye ye sıkılıyorum..birde mantıklı ki şöyle ara öğünle devamlı kan şekerini oynatıyoruz devamlı yükseltiyoruz o yüzden bünye yemek istiyor ve hiç aç kalmadığımız için zayıflık hormonuna bir fırsat vermiyoruz :) açıkçası ben rahat ettim kahvaltı insanı 6 saat neredeyse yok tutuyor eskiden ne zaman öğle olcak ne zaman akşam olacak diye beklerdim :) şimdi hiç baya tokum ekmeksiz yaşıyorum oluyormuş yaniii :)

Canım sabah kahvaltıyı ihmal etme sen öğle yemeği yerine kahvaltı yapmışın
Kahvaltı alışkanlığım yok ne yazık ki bu saatten sonra diyete alışmaya çalışıyorum birde sabah yeresem bilemiyorum nefsine hakim olamamaktan korkuyorum çünkü bizim buralarda ekmek çok tüketilir .o şekilde büyüdük o yüzden iki öğün iyidir bence.

Biraz da böyle mi denesem acaba artık denemediğim formül kalmadı diyet spor her şekli denedim yine de 62 61 de kaldım ah bi 50 lili kiloları görebilsem

3 bardak nasıl oluyor ya :)) cidden ilginç ben az içsem dudaklarımı yalamaktan deliye dönüyorum :)))
Birde 7 kaşık bulgur pilavı fazla canım çok az ye 3 4 kşk max.eti arttırıp pilavı azaltabilirsin
Su cok az. Bulgur pilavi da bunun yarısı kadar olsaymis cok iyi olacakmis =)
kızlar da yazmış 7 kaşık pilav çok yanında yoğurt veya salata olsaydı bi de suyun 8 bardsk çok iyi olurdu
Su bugün çok bile içmişim içmeden geçen günlerde oluyo pilavı azaltayım o zaman ben çok değildir diye düşünmüştüümm suyu da arttırayım bakalım yarın. Memleketteyim biraz buraya ayak uydurmak zorunda kalıyorum yemeklerde bakalım nasıl olacak eve geçene kadar

Bende ara öğünle kilo alıyorum galiba sizin gibi yapıyım sabah akşam, aksam kacta yiyorsunuz yemegı

Bakmayalım çıplak halimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…