Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kızlar
Bir görünüyor bir kayboluyorum ama bu aralar biraz uzaklaşmak istedim. Hala kan veriyorum iki kez negatif alınca Türkiye’ye gitmeyi planlıyorum. Diyetisyenime yazdım, 7 hafta kalacağım ve toplamda 15 kg vermeyi hedefliyorum. Bir kaç kg burada versem daha rahat ederim diyorum. Spora başladım dün.. her hangi bir ağrım yoktu ama bugün göbeğimde ağrı başladı bıraktım şimdilik, sadece yürüyüş yapacağım galiba bir süre
Sizler nasılsınız? Yarın için tartılar ne gösteriyor :)

Selam kızlar
Bir görünüyor bir kayboluyorum ama bu aralar biraz uzaklaşmak istedim. Hala kan veriyorum iki kez negatif alınca Türkiye’ye gitmeyi planlıyorum. Diyetisyenime yazdım, 7 hafta kalacağım ve toplamda 15 kg vermeyi hedefliyorum. Bir kaç kg burada versem daha rahat ederim diyorum. Spora başladım dün.. her hangi bir ağrım yoktu ama bugün göbeğimde ağrı başladı bıraktım şimdilik, sadece yürüyüş yapacağım galiba bir süre
Sizler nasılsınız? Yarın için tartılar ne gösteriyor :)
Selam canım nerelerdesin kilo almıyorsun değil. Mim girmediğin zamanlarda :))
Kendini zorlama en güzel spor yürüyüş olsun..
Tartılar ıııııı şeyyyyy bu haftayı pas geçiyorum :rolleyes:veremedim hiç maalesef yarına bir mucize lazım :))

Bugünkü menüm;

Sabah;
-3 dilim beyaz ekmeğe denk gelecek kadar baget :sinirli:
-2 üçgen peynir, 1 kk peynir
-domates salatalık roka

Ara; 1 ceviz, 1 kayısı,1 sütlü kahve

Öğlen; 2 dilim ekmek kadar baget soğanlı yumurta

Ara; 1 bardak Yeşilçay, 1 bardak soda, 1 limon

Akşam; 2 dilim kepekli ekmek, 6 kaşık patlıcan, 1 kase yoğurt

3 litre su
Yarım saat Leslie
15 dakika kol, ve sırt çalıştım.

Toplam 7 dilim ekmem yemiş bulunuyorum :oha: meyve ve çerezi azalttığım için bir dilim ekmeği karşılarım. Ama kalan 6 dilim hala fazla, gidip yarım saat yürüyüş yapayım :)

Selam canım nerelerdesin kilo almıyorsun değil. Mim girmediğin zamanlarda :))
Kendini zorlama en güzel spor yürüyüş olsun..
Tartılar ıııııı şeyyyyy bu haftayı pas geçiyorum :rolleyes:veremedim hiç maalesef yarına bir mucize lazım :))
İyiyim canım, hastane işlerim bitmek bilmedi.. çok buladım öyle olunca da kafamı dağıtmak için bir şeylerle uğraşayım dedim. Kilo almıyorum artık ilaçları kestiğim için ama bu sürede hiç veremedim çünkü tam diyete başlayamamıştım. Gelsin dondurmalar, gitsin çikolatalar şeklinde yaşıyor bazen öğün atlayarak yediğim abur cuburu dengeliyordum. Tabiki bu sağlıklı değil.. tartıda kilo fark etmiyor ama sonuçta yağ oranım artıyor bence. İyice kalınlaştım. Üç gün önce diyetisyenimle konuştum o bana iyi geldi. Şu an karşımda çikolata duruyor ve yemiyorum :)
Sen nasılsın ? Kaç kg oldun

Bugünkü menüm;

Sabah;
-3 dilim beyaz ekmeğe denk gelecek kadar baget :sinirli:
-2 üçgen peynir, 1 kk peynir
-domates salatalık roka

Ara; 1 ceviz, 1 kayısı,1 sütlü kahve

Öğlen; 2 dilim ekmek kadar baget soğanlı yumurta

Ara; 1 bardak Yeşilçay, 1 bardak soda, 1 limon

Akşam; 2 dilim kepekli ekmek, 6 kaşık patlıcan, 1 kase yoğurt

3 litre su
Yarım saat Leslie
15 dakika kol, ve sırt çalıştım.

Toplam 7 dilim ekmem yemiş bulunuyorum :oha: meyve ve çerezi azalttığım için bir dilim ekmeği karşılarım. Ama kalan 6 dilim hala fazla, gidip yarım saat yürüyüş yapayım :)
Gözüm ekmekten başka bişey görmedi :skandal: yürü canım sen yürü :))) tutmayalım biz seni :KK48:

İyiyim canım, hastane işlerim bitmek bilmedi.. çok buladım öyle olunca da kafamı dağıtmak için bir şeylerle uğraşayım dedim. Kilo almıyorum artık ilaçları kestiğim için ama bu sürede hiç veremedim çünkü tam diyete başlayamamıştım. Gelsin dondurmalar, gitsin çikolatalar şeklinde yaşıyor bazen öğün atlayarak yediğim abur cuburu dengeliyordum. Tabiki bu sağlıklı değil.. tartıda kilo fark etmiyor ama sonuçta yağ oranım artıyor bence. İyice kalınlaştım. Üç gün önce diyetisyenimle konuştum o bana iyi geldi. Şu an karşımda çikolata duruyor ve yemiyorum :)
Sen nasılsın ? Kaç kg oldun
İyi bari canım sevindim 76yım ben :// önden aklında kalacak şeyleri yedin diyelim :) çikolata alma eve bence :))

Gözüm ekmekten başka bişey görmedi :skandal: yürü canım sen yürü :))) tutmayalım biz seni :KK48:
Beyaz ekmek yerken hemen acıkmam çok normal, akşama kadar ekmek yedim durdum :sinirli: aslında sabah yediğim koca ekmeğin nedeni dün akşam 5 te akşam yemeği yedim.O da ekmeksiz sadece fırında kabaktı. Sonra bir süt içtim ara öğünde. Sabah kurt gibi açtım bir baget yemediğim için kendimi tebrik edesin geldi kahvaltı bitince :)

Merhaba herkese 🤗
Bu günkü menüm baya bir az 🙈
Bu gün çalışmadığım için geç uyandım o yüzden 2 haşlanmış yumurta ve beyaz peynir sonra kahve
Akşam ise 1 kase çorba ve 1 kase taze fasulye
Bu gün ara öğün yapmamayı denedim karatay diyetine baya heves ettim de 🙈
Evi dip köşe temizlemekte bence spora dahildir 😅
2 buçuk litre de suyum var 🤗

İyi bari canım sevindim 76yım ben :// önden aklında kalacak şeyleri yedin diyelim :) çikolata alma eve bence :))
Yarın tartıları sallıyor musun peki :)
Çikolata, dondurma, eşim de tüketiyor bazen. Hiç almamak olmuyor. Zaten ben diyet moduna girince evde abur cubur olması etkilemiyor beni. Ama şu ara biraz zor geçti tam konsantre olamamıştım. Bence artık oldum. Bir de diyetisyenimin üzerimde her zaman olumlu etkisi oluyor. Kaç aydır konuşmuyorduk, resmen ölü taklidi yapıyordum kadına..Şimdi iletişime geçtik daha iyiyim. Ama asıl kiloyu Türkiye’ye gidince tatilde vereceğim.

Iyi akşamlar

Bugun sabahtan aksama kadar dışarıdaydım. Kahvaltı yapmadan çıktım evden cantama biraz kuruyemiş atmıştım. Dışarıda olabilecek en sağlıklı sekilde beslenmeye çalıştım ama aksam eve gelince kötü oldu.

Sabah
- 1 büyük boy ayran
- 2 yk kadar kuru üzüm ve 2 gün kurusu
- 5 fındık ve 7 8 tane yer fıstığı

Ara
- 1 kutu süt (250 ml)
Ara
- 1 küçük seftali

Akşam
- 1 tabak haslama et
- 3 4 dilim ekmek (tam sayamadim gözüm dönmüş gibi yediğim için)
- biraz domates biber

Spor 16000 adım. Birazdan da 20 dk kol egzersizi yapacağım.

Merhaba bugünki menüm:

Sabah
Kahve, bir şekerli
İki kibrit kutusu peynir
Azyağda iki yumurta
Domates
Beş zeytin

Öğle
15 tane beyaz leblebi
Kızımın mamasından artan yarım kase yoğurtlu az zeytinyağlı pancar kabak püresi :)

Ara öğün
Migrostan organik smoothie 200 kaloriymiş, full meyve şekeri ne yazık ki

Akşam
Bir but tavuk haşlama
Bir kase yoğurt

Şimdi de bir şekerli türk kahvesi içiyorum. Toplam 7 su bardağı su içtim, yatana kadar 10 olur. Bebekle orta tempo 1 saat yürüyüş.

Gündüz neden o kadar az uyuyo acaba. 6 aylık bi bebek için 12 buçuk saat uyku az. Gündüz uykusu 2 saat olsa çok güzel olurdu. Erken saatlerde spor yapmak daha etkili olduğu söyleniyor. Çünkü vücut spoor sonrası yatana kadar devm ediyormuş yağ yakımına. Metabolizma hızı gün boyu artıyormuş.
Yanlış yazmışım 3 kez yrım saat toplam 1,5 saat uyuyor gündüz gece 12, 12,5 toplamda 13,5 veya 14 oluyor. Doktora sordum bazı bebekler böyledir dedi... ama daha uyku eğitimi vermedim, verirsem belki gündüz uykularını uzatırım... şaka gibi saat tutuyoruz gündüzleri tam 30 35 dakikada uyanıyor... kurulu maşallah:)

Bugün ki menüm
Sabah

Bir fincan kahve 1 kesme şekerli
Öğlen

2 haslanmis yumurta, 1domates, haşlanmış ispanak
Ara öğün

25 tane üzüm happesi (bu arada onu da yememem gerektiğini öğrendim

Akşam

1 tabak yoğurtlu makarna yanında 2 tane salatalık
Makarna yediğim için akşam 40 dk aralıksız 15 dk dinlendikten sonra yürüyüş yaptım .
1 bardak çay
2 litre uzerinde su ictim

Son düzenleme:
Yanlış yazmışım 3 kez yrım saat toplam 1,5 saat uyuyor gündüz gece 12, 12,5 toplamda 13,5 veya 14 oluyor. Doktora sordum bazı bebekler böyledir dedi... ama daha uyku eğitimi vermedim, verirsem belki gündüz uykularını uzatırım... şaka gibi saat tutuyoruz gündüzleri tam 30 35 dakikada uyanıyor... kurulu maşallah:)
Benim 2 çocuğumda o şekilde büyüdü böyle olması daha iyi gece 12 saat uyuyor gece uyumasa daha kötü kendine zaman ayırıyor sun eşine zaman ayırıyor sun

Back
X