Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nasıl oluyor onu anlamıyorum ben sımdı 80 dussem yıne 48 beden olacam
Spor yapmak gerekiyo arkadaşlar. Sporla vücut sıkılaşıyo şekil alıyo. Demekki bu zamana kadar yanlış diyet yapılmış su kaybetmişsin yağ değil. Bedende bi değişim olmamış. Düzenli egzersizle bedeninizin de küçüleceğini göreceksiniz ben kendimden biliyorum.

Bu gğn yediklerim,
Sabah kahvaltı yuşaf
Ara öğün yeşil elma
Öğlen tavuklu bezelye yemeği eve yapımı çorba
Ara öğün yine elma
Akşam kuru fasulye yoğurt
Günde toplam 3 bardak su fakat spor yapamadım 🙈
canım öncelikle 3 bardak su çok az bunu en az 8 bardak yapmalıyız bir de yediklerinin miktarını yazarsan
mesela tavuklu bezelye yemeği 1 tabak mı 2 tabak mı 1 kepçe mi 3 kepçe mi miktar lazım tatlım ok mi?

Kahvaltı alışkanlığım yok ne yazık ki bu saatten sonra diyete alışmaya çalışıyorum birde sabah yeresem bilemiyorum nefsine hakim olamamaktan korkuyorum çünkü bizim buralarda ekmek çok tüketilir .o şekilde büyüdük o yüzden iki öğün iyidir bence.
canım kahvaltı bence günü
n en önemli öğünü sağlam bir kahvaltı yaparsan gün içinde daha az yersin örneğin kahvaltıda haşlanmış yumurta tok tutar

günyadın canım kahvaltı 2 dilim hindi füme 4 zeytin 1 dilim peynir 2 dilim ekmek
öğle 4 kaşık yoğurt 1 adet salatalık
ara 1 dilim ekmek 1 dilim peynir
akşam 1adet karnıyarık 1 kase cacık dünkü menüm yürüyüş 45 dk aralarda sade türk kahvesi kayısılı form çayı 3 lt su
tatlım öğleyin çok az olmuş o sanki ara öğün sebze yemelisin karnıyarık ı nasıl yapıyorsun kızartma mı kızartma ise zararlı uzak durmak lazım ama fırında ızgara gibi kızartırsan çok güzel oluır

Günaydın kızlar
İsveç diyeti hakkında ne düşünüyorsunuz acaba ?
canım isveç diyeti çok sağlıklı bir diyet değil haa ben bunların hepsini denedim ne oldu metabolizmamı yavaşlattım iyice eğer daha önce fazla bir diyet deneyimin yopksa en güzeli sağlıklı beslenmek

tatlım öğleyin çok az olmuş o sanki ara öğün sebze yemelisin karnıyarık ı nasıl yapıyorsun kızartma mı kızartma ise zararlı uzak durmak lazım ama fırında ızgara gibi kızartırsan çok güzel oluır
evet öğlen azdı akşam hazırlayamıştım o yüzden öyle oldu patlıcanları çok az yağlayıp fırında yapıyorum :KK49: :KK36:

Hoşgeldin canım.
Biraz kendini tanıtırsan seviniriz
Hoşbulduk. 6 ay önce doğum yaptım, hala doğum iznindeyim. 79,8 kgyum, hedef 60:) bebekle evde spor yapmam mümkün mü bilmiyorum. Bakalım... bakıcı tutacağım inşallah o zaman yapabilirim. Daha kahvaltı edemedim. Az emziriyorum, sütüm çok olmadı. Benden böyle

Hoşbulduk. 6 ay önce doğum yaptım, hala doğum iznindeyim. 79,8 kgyum, hedef 60:) bebekle evde spor yapmam mümkün mü bilmiyorum. Bakalım... bakıcı tutacağım inşallah o zaman yapabilirim. Daha kahvaltı edemedim. Az emziriyorum, sütüm çok olmadı. Benden böyle
canım en güzel sporu şimdi yaparsın biliyormusun emzirdiğin için zaten ekstra 500 kalori harcıyorsun yediklerine dikkat edersen bebişinle beraber yürüyüşe çıkabilirsin onu at bebek arabasına çık parka bebeğin hava alır sen de yürümüş olursun hem de açık havada bebeğin sakinler

Allah bağışlasın evladını.
Bebeğin uyuyunca egzersiz yapabilirsin canım. İnternette leslie videoları var onlarla başlayabilirsin. Bol su iç mutlaka

canım isveç diyeti çok sağlıklı bir diyet değil haa ben bunların hepsini denedim ne oldu metabolizmamı yavaşlattım iyice eğer daha önce fazla bir diyet deneyimin yopksa en güzeli sağlıklı beslenmek
Daha önce hiç diyet yapmadım desem hamilelik ve emzirme sen dolayı ne bulduysan yediğim için ideal kilonun çok çok üstüne ciktim. Budiyet macerasına sizinle beraber baslayacam
Bilmiyorum yaa iyice kendimi bu diyete hazırladım ve deniyecem .en azından 13 gün olmasa bile 6 gün deniyecem . Çünkü diğer şekilde adapte olamıyorum .ama bu diyeti gerek nette gerek youtube da çok araştırdım ve o iatikrari kendim de görüyorum . Ve yapacamda 6 günde 4,5 kilo verirsem muhteşem olacak

Daha önce hiç diyet yapmadım desem hamilelik ve emzirme sen dolayı ne bulduysan yediğim için ideal kilonun çok çok üstüne ciktim. Budiyet macerasına sizinle beraber baslayacam
Bilmiyorum yaa iyice kendimi bu diyete hazırladım ve deniyecem .en azından 13 gün olmasa bile 6 gün deniyecem . Çünkü diğer şekilde adapte olamıyorum .ama bu diyeti gerek nette gerek youtube da çok araştırdım ve o iatikrari kendim de görüyorum . Ve yapacamda 6 günde 4,5 kilo verirsem muhteşem olacak
tatlım sen bu kiloları 6-7 günde mi aldın ki o kadar kısa sürede vermeye çalışıyorsun ne olur kendine bunu yapma sağlıklı beslenme olayına gir metabolizmanın iyice durduğu yada yavaşladığı bir dönemde bunu yaparsın daha çok moral motivasyon olur sana

@kardelen321 toplight toplight kesinlikle tavsiyelerinizi dinleyeceğim. Kızım yarım saat uyuyor gündüzleri, gece ise 12 saat. Gece daha rahatım, akşamları yapabilirim egzersiz

Kahvaltı menü
Domates
İki kibrit kutusu peynir
Sahanda iki yumurta az yağlı
Beş zeytin
tatlım menünü günü tamamlayınca yaz daha iyi yorumlarız o zaman

Back
X