- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #311.981
Teşekkürler kaptanım.. bol eksili, kolayca hedefe ulaşacağımız bir süreç olur umarım.dennisgo canım ekledim kızlar sizi listeye
Çok iyi fikirrr merak ediyorum sonucuListedeyken en iyi eksi görme yöntemi rekabet ne de olsa.. bu hafta kim benimle yarışmak ister? Ödülümüz birincilik kupası :)
Senin neden yavaşladı? Ne zamandır diyet yapıyorsun ve kaç kg verdin?Çok iyi fikirrr merak ediyorum sonucu
Adil olması için yeni başlayan bir arkadaş olmalı :)) çünkü benim artık çok az az gidiyor
Benim haftaya 2 ay olacak canım 5 kg burda 1 kg de önceiisinde verdim toplam 6Senin neden yavaşladı? Ne zamandır diyet yapıyorsun ve kaç kg verdin?
kardelelen321 ne dersin canım? İkimiz de yeni girdik listeye.. haftaya bir yıldız gibi parlayalım mı
ben olurum seve seve hemde benım için çook ıyı olur gaza gelirim 70.4 kiloyumÇok iyi fikirrr merak ediyorum sonucu
Adil olması için yeni başlayan bir arkadaş olmalı :)) çünkü benim artık çok az az gidiyor
Tamam süper o zaman bugün başlıyoruz canım. Günlük yediklerimizi ve aktivitelerimizi paylaşırız ve Cuma günü de umarım ikimiz de güzel sonuçlar alırız :) ben Pazartesi kiloma göre 3-4 günlük metabolizma hızlandırıcı detoks yapabilirim. Seninle de paylaşırım yapmak istersen..ben olurum seve seve hemde benım için çook ıyı olur gaza gelirim 70.4 kiloyum
Kilo vermem yavaşladı dedin ya daha uzun süre daha çok kilo verdin diye düşündüm. Belki şu an bulunduğun kilo, alırken uzun kaldığın kilodur ve ondan takılmıştır. Aşağı kırdığında hızlıca devam edecektir kilo vermen benceBenim haftaya 2 ay olacak canım 5 kg burda 1 kg de önceiisinde verdim toplam 6
Aa ciddden bak doğru diyorsun uzun süre 75 kg oldmm geçtiğimiz sene inş öyle olur bilmem.yavaşladıdan kastım ilk haftalara kıyasla o aralarda 1.5 kg ler gidiyordu sonra 200 300; Gr lar şimdi sabitt bakalım:)Kilo vermem yavaşladı dedin ya daha uzun süre daha çok kilo verdin diye düşündüm. Belki şu an bulunduğun kilo, alırken uzun kaldığın kilodur ve ondan takılmıştır. Aşağı kırdığında hızlıca devam edecektir kilo vermen bence
ben olurum seve seve hemde benım için çook ıyı olur gaza gelirim 70.4 kiloyum
Listedeyken en iyi eksi görme yöntemi rekabet ne de olsa.. bu hafta kim benimle yarışmak ister? Ödülümüz birincilik kupası :)
Ben varım varım canım çok iyi olurSenin neden yavaşladı? Ne zamandır diyet yapıyorsun ve kaç kg verdin?
kardelelen321 ne dersin canım? İkimiz de yeni girdik listeye.. haftaya bir yıldız gibi parlayalım mı
Sabah uyanınca lavaboya gidip ondan sonra tartılacaksınKızlar tartilmayi aç karnına mi yapacaz ?
Bence bu kiloyu kırdığında hızlanacaktır. En azından bende her zaman öyle oluyor. Bende de 79, 75,72,69, 65,62 gibi gider direnç kiloları. Zaten her tüp bebek tedavisinde de kendimi soluksuz bu dirençlerde buluyordum :)Aa ciddden bak doğru diyorsun uzun süre 75 kg oldmm geçtiğimiz sene inş öyle olur bilmem.yavaşladıdan kastım ilk haftalara kıyasla o aralarda 1.5 kg ler gidiyordu sonra 200 300; Gr lar şimdi sabitt bakalım:)
Ben evimde değilim bulunduğum yerde ölçü alamayacağım ama kilo da artış var ölçüde artmıştır diye düşanüyorum
Zerolara veda ettik mıı :)) belki 5 sene oldu içmiyorum gazlı içecek kendime yaptığım güzellik :))) kahvaltıda içiyordum o dereceBugünkü menüm ;
Sabah; 2 dilim ekmek, sahanda 2 yumurta
Ara; 1 kayısı, 1 ceviz, 1 bardak sütlü Türk kahvesi (yarım bardak süt ile, fincan değil cidden bardak)
Öğlen; 1 tane ıspanaklı gözleme, 1 bardak zero
Ara; Yeşilçay, soda limon
Akşam; 6 kaşık ıspanak, 1 kase yoğurt
Ara; 1 bardak süt
-3 litre su
- 1700 ip atladım
- 30 dakika yürüyüş 15 dakika bölgesel çalışmayı düşünüyorum. Ama hala düşünce aşamasındayım :)
İşte bu :))Ben de spor listesi tutayım yine. Spor yapan arkadaşlar beni etiketlerseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?