Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptanım ben de listeye girsem mi diyetisyenle başladığımda. Bir önceki kilo verişimde bu grubun payı çok büyük. Mezunlarda dönüş kuralı nasıl oluyor ?

Hoşgeldin canım tekrardan. Merak ettik. İyi gördüm ama seni...
Fazla kopma burdan valla ipin ucu kopabiliyo.
Hoşbulduk canım, evet iyiyim, yoluma devam ediyorum. Kesinlikle ipin ucu çok kolay kaçıyor kaşla göz arasında ne kaçamaklar yaptım ama şimdi toparlanma vakti.
Sen nasılsın? Kilo ile imtihanın nasıl gidiyor?

Hayır ya bu hafta nedense gitmedi az spor yaptım belki bilmem birde hafta başında bulgur pilavı nohut falan yedim ondan belki
Ne kadar kalacaksın Türkiye'de
Henüz bilet almadım ama şimdilik 7 hafta kalmayı planlıyorum. Fazla kiloları orada bırakıp dönmek istediğim için daha da uzun kalsam süper olur ama evin yolunu hepten unutmayayım dedim :)

Henüz bilet almadım ama şimdilik 7 hafta kalmayı planlıyorum. Fazla kiloları orada bırakıp dönmek istediğim için daha da uzun kalsam süper olur ama evin yolunu hepten unutmayayım dedim :)
Oo süper 7 haftada güzel kilo verirsin sonra devamı gelir alışmış olursun diyete falan çok iyi

Oo süper 7 haftada güzel kilo verirsin sonra devamı gelir alışmış olursun diyete falan çok iyi
15 kg vermek istiyorum. Dediğim gibi bir kısmını burada verirsem orada daha rahat ederim. Bu beni olmak istediğim kiloya getirmiyor aslında ama acil vermem gereken kilo bu. O zaman vücut kitle endeksi 25 oluyor. İlk etapta bu yeterli olur. Geri döndüğümde de burada daha düşün dozlu daha esnek bir programla devam edebilirim. Vücut alışınca gerkeçten kolay oluyor.

Yaşasın kendime ortiii buldum :))

Kaptanım ben de listeye girsem mi diyetisyenle başladığımda. Bir önceki kilo verişimde bu grubun payı çok büyük. Mezunlarda dönüş kuralı nasıl oluyor ?
Ooo süper baya bi şenleniyoruz o zaman.
Buranın disiplinine girememiştim bi türlü canım. İnşallah kaptanım bugün beni listeye alırsa daha disiplinli olucam ve geçen defa nasıl başardıysam yine başarıcam.

Haklısın listede olmam ayrı bir sorumluluk.. zaten grupların amacı da bu değil mi? daha çok vermek istiyorsun, hem takım için hem kendin için daha iyi olmak İstiyorsun :)

Kesinlikle canım odaklanıp geliyorsun işte ne güzel kafaya koyup hareket ettik mi oluyor zaten bu iş. Kafamızda ki engelleri kaldırmak lazım ben veremiyorum.. spor yapamıyorum.. versemde alıyorum kendimize o kadar çok set vuruyoruz ki..

Bende yapmaya çalışıyorım fakat vücudum ara öğün yapmaya o kadar alışmış ki resmen kendimle savaş veriyorum
Kahvaltıdan sonra karnın acıkıyor ise kahvaltın yeterli değil canım ben servis tabağını tıkatık dolduruyorımv ve asla acıkmıyorum.ama senin ki sadece alışkanlık ise o aralarda dışarıda olmayı dene :))

aynen öyle odaklanınca her şey mümkün canım. Ben de bu kilolardan kurtulmaya kararlıyım.. en iyisi de sporla zayıfladığında daha enerjik oluyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…