- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #311.941
Spor ne yapıyorsunYaşasın kendime ortiii buldum:))
Kaptanım ben de listeye girsem mi diyetisyenle başladığımda. Bir önceki kilo verişimde bu grubun payı çok büyük. Mezunlarda dönüş kuralı nasıl oluyor ?*** 5. Takım 636. Etap***
toplight (79,4/)
Nurumcan94 (85/) izne ayrılmak istiyor
Leyl-i-fer (76/75,4/0,6/%0,39) geçen hafta bildirimde bulunmadığı için 2 ye bölündü
emnis (76/)sabit
matruj1 (62.5/62,8/-0,30/-%0.48)
alwaysnforever (56/55,2/0,8/%0,48) 2. defa bildirimde bulunmadığı için 3 e bölündü
5. Takım Ortalaması:
guziss35 70,4 kg yeni üye başlangıç 71,2 kg 21.08.2019
MelodiXX 61,8 kg yeni üye başlangıç 62 kg 20.08.2019 hedef kg 56
Samire tmv 91,8 kg yeni üye başlangıç 92,2 kg 20.08.2019 hedef kg 84
hayatguzel2015 78,4 kg yeni üye başlangıç 79,8 kg hedef kg 60
Libas7 78,4 kg yeni üye başlangıç 80 kg 20.08.2019 hedef kg 59
Yok maalesef canım.kardelelen321 ölçüler de var mı kuzum değişiklik
Hoşbulduk canım, evet iyiyim, yoluma devam ediyorum. Kesinlikle ipin ucu çok kolay kaçıyor kaşla göz arasında ne kaçamaklar yaptımHoşgeldin canım tekrardan. Merak ettik. İyi gördüm ama seni...
Fazla kopma burdan valla ipin ucu kopabiliyo.
Yaptım, pişmanım77.6 danAllah'ım niye bunu kendimize yaptık neyse halledeceukkk
Henüz bilet almadım ama şimdilik 7 hafta kalmayı planlıyorum. Fazla kiloları orada bırakıp dönmek istediğim için daha da uzun kalsam süper olur ama evin yolunu hepten unutmayayım dedim :)Hayır ya bu hafta nedense gitmedi az spor yaptım belki bilmem birde hafta başında bulgur pilavı nohut falan yedim ondan belki
Ne kadar kalacaksın Türkiye'de
BendeYaptım, pişmanım
Oo süper 7 haftada güzel kilo verirsin sonra devamı gelir alışmış olursun diyete falan çok iyiHenüz bilet almadım ama şimdilik 7 hafta kalmayı planlıyorum. Fazla kiloları orada bırakıp dönmek istediğim için daha da uzun kalsam süper olur ama evin yolunu hepten unutmayayım dedim :)
15 kg vermek istiyorum. Dediğim gibi bir kısmını burada verirsem orada daha rahat ederim. Bu beni olmak istediğim kiloya getirmiyor aslında ama acil vermem gereken kilo bu. O zaman vücut kitle endeksi 25 oluyor. İlk etapta bu yeterli olur. Geri döndüğümde de burada daha düşün dozlu daha esnek bir programla devam edebilirim. Vücut alışınca gerkeçten kolay oluyor.Oo süper 7 haftada güzel kilo verirsin sonra devamı gelir alışmış olursun diyete falan çok iyi
Yaşasın kendime ortiii buldum:))
Ooo süper baya bi şenleniyoruz o zaman.Kaptanım ben de listeye girsem mi diyetisyenle başladığımda. Bir önceki kilo verişimde bu grubun payı çok büyük. Mezunlarda dönüş kuralı nasıl oluyor ?
Buranın disiplinine girememiştim bi türlü canım. İnşallah kaptanım bugün beni listeye alırsa daha disiplinli olucam ve geçen defa nasıl başardıysam yine başarıcam.Hoşbulduk canım, evet iyiyim, yoluma devam ediyorum. Kesinlikle ipin ucu çok kolay kaçıyor kaşla göz arasında ne kaçamaklar yaptımama şimdi toparlanma vakti.
Sen nasılsın? Kilo ile imtihanın nasıl gidiyor?
Haklısın listede olmam ayrı bir sorumluluk.. zaten grupların amacı da bu değil mi? daha çok vermek istiyorsun, hem takım için hem kendin için daha iyi olmak İstiyorsun :)
Ooo süper baya bi şenleniyoruz o zaman.
Buranın disiplinine girememiştim bi türlü canım. İnşallah kaptanım bugün beni listeye alırsa daha disiplinli olucam ve geçen defa nasıl başardıysam yine başarıcam.
Kesinlikle canım odaklanıp geliyorsun işte ne güzel kafaya koyup hareket ettik mi oluyor zaten bu iş. Kafamızda ki engelleri kaldırmak lazım ben veremiyorum.. spor yapamıyorum.. versemde alıyorum15 kg vermek istiyorum. Dediğim gibi bir kısmını burada verirsem orada daha rahat ederim. Bu beni olmak istediğim kiloya getirmiyor aslında ama acil vermem gereken kilo bu. O zaman vücut kitle endeksi 25 oluyor. İlk etapta bu yeterli olur. Geri döndüğümde de burada daha düşün dozlu daha esnek bir programla devam edebilirim. Vücut alışınca gerkeçten kolay oluyor.
Kahvaltıdan sonra karnın acıkıyor ise kahvaltın yeterli değil canım ben servis tabağını tıkatık dolduruyorımv ve asla acıkmıyorum.ama senin ki sadece alışkanlık ise o aralarda dışarıda olmayı dene :))Bende yapmaya çalışıyorım fakat vücudum ara öğün yapmaya o kadar alışmış ki resmen kendimle savaş veriyorum
aynen öyle odaklanınca her şey mümkün canım. Ben de bu kilolardan kurtulmaya kararlıyım.. en iyisi de sporla zayıfladığında daha enerjik oluyorsun.Kesinlikle canım odaklanıp geliyorsun işte ne güzel kafaya koyup hareket ettik mi oluyor zaten bu iş. Kafamızda ki engelleri kaldırmak lazım ben veremiyorum.. spor yapamıyorum.. versemde alıyorumkendimize o kadar çok set vuruyoruz ki..
Evet yaa hele o özgüven hele o her giydiğinn yakışmasıaynen öyle odaklanınca her şey mümkün canım. Ben de bu kilolardan kurtulmaya kararlıyım.. en iyisi de sporla zayıfladığında daha enerjik oluyorsun.
Özgüven kişinin en güzel giysisi.. hepimiz her zaman giymeliyiz :)Evet yaa hele o özgüven hele o her giydiğinn yakışması
Çok iyi ya ben ip olmadan bile o kdar zıplayamıyorum ama zıplamak çok iyi kilo verdiriyorEski performansıma yaklaşamasam da 1700 başlangıç için gayet iyi oldu bence :) akşama da yarım saat yürüdüm mü mis gibi olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?