Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar yürüyüşten geliyorum çok yoruldum parktaki egzersiz aletlerinde 1 saat aralıksız spor yaptim.cok yorgunum .
Süpersin o aletler yabana atılmamalı ve hayli yoruyor adamı eliptik olan faln çok iyi bende gidiyorum her parka çıktığımızda ama 10 15 dk oğlan bırakmıyor :)

Ohoo tam Karatay :))) güzel menü ve spor tebrikler canım

Bencede mantıklı aksine yapanın aklına şaşarım o kadar efor kimde var ayrıca anca yedikleriniz yakıyoruz :))))

Bu menüye göre epey karbonhidrat ve meyve şekeri olmuş sanki canım. Miktarlarını bilmiyorum ama senin yerinde olsam karpuzu akşam değil öğleden önceki veya sonraki ara öğünde tüketirim.
Ben de bazen akşam karpuz peyniri ana öğün gibi yedim bu yaz ama daha erken tüketmek daha iyi olacaktır.

Ohoo tam Karatay :))) güzel menü ve spor tebrikler canım
Yaa teşekkür ederim:) yarın spor işini ciddiye alacağım, bir yolunu bulacağım spor yapmanın... evde popomu yere koyamıyorum, akşama pestilim çıkıyor. Neyse bugünü de kurtardık:)

Yaa spor yapan insanı seviyorum benle de sporda yarış bari ama öbür hafta olsun rakiplerine odaklan hahaah :))))
Tamam spor yarışalım. Böylece daha kolay yaparız ve etkili sonuç alırız. Sen ne zaman istersen yarışabiliriz. Çünkü rakiplerimi yenmek için spor yapmam lazım :)

Süpersin o aletler yabana atılmamalı ve hayli yoruyor adamı eliptik olan faln çok iyi bende gidiyorum her parka çıktığımızda ama 10 15 dk oğlan bırakmıyor :)
Ben şanslıyım kız kardeşim baktı oğlana bende aralıksız spor yaptım.
Şunu itiraf etmeliyim bu takım sayesinde bende kendime inanamıyorum bu diyeti yapamayacagimi düşünüyordum ama gayet iyi gidiyorum bu arada 3 bardak ayran içtim

Ben eğer şu an listede olmasam kesinlikle akşam 2000 tane ip atlamazdım.. aman yarın az yerim der geçerdim. Yarın da başka kaçamaklara geçerdim :) takımda olmak beni de çok olumlu etkiliyor.

Ben eğer şu an listede olmasam kesinlikle akşam 2000 tane ip atlamazdım.. aman yarın az yerim der geçerdim. Yarın da başka kaçamaklara geçerdim :) takımda olmak beni de çok olumlu etkiliyor.
Aynen
Ben menüleri bile kiyasliyorum, acaba çok mu yedim diye

Çok iyi olmuş ben Ankara'dayım kimsem yok burada ://
Sen birde listeye gir Ozman daha bir hırslanıyor insan çünkü asıl yarış ve sorumluluk Ozmann başlıyor

Bu arada tüm takımların sonuçları her hafta burada diğer ekiplere de göz gezdirebilirsiniz

Evet tam ayarlama yapamıyorum ona gore ayarlayacağım menüleri biraz karbonhidrat agırlıklı besleniyorum yoksa doymam ki

Evet tam ayarlama yapamıyorum ona gore ayarlayacağım menüleri biraz karbonhidrat agırlıklı besleniyorum yoksa doymam ki
Aslında karbonhidratı biraz azaltıp proteini arttırsan, daha iyi doyarsın. Meyveleri yanında fındık badem cevizle yersen tok kalma süren artar canım.

Bı göz attım gerçekten de daha etkili olacağı benziyor inş listeye gireriz .

Aslında karbonhidratı biraz azaltıp proteini arttırsan, daha iyi doyarsın. Meyveleri yanında fındık badem cevizle yersen tok kalma süren artar canım.
Samire tmv ekmek yiyeceğin zaman da bir dilim beyaz ekmek ile bir dilim kepekli, buğdaylı vs ekmek arasında aslında kalori açısından bir fark yok ama beyaz ekmek şekeri hızlı yükseltir ve erken acıktırır. Dolma yemek istersen de prinç değil bulgurla yapmak da daha iyi olacaktır

Ne kadar yedin ki canım. Ekmek yerine geçer herhalde. Sen de ekmek yemediğine göre bence sıkıntı olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…