- 23 Mart 2016
- 30.303
- 91.074
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #312.021
SüpersinKızlar yürüyüşten geliyorum çok yoruldum parktaki egzersiz aletlerinde 1 saat aralıksız spor yaptim.cok yorgunum .
Ohoo tam Karatay :))) güzel menü ve spor tebrikler canımMerhaba kızlar, bebekten gündüz giremiyorum çok fazla... düne göre menüm kabarık, bir de bugün yürüyüşte eşim peşime takıldı, yattı benim bir saatlik yürüyüş... 45 dakika orta tempo yürüyebildim
Sabah uyanınca kahve
Kahvaltı
2 sahanda yumurta
5 zeytin
2 kibrit kutusu peynir
Domates kırmızı kapya biber
Ara bir şekerli türk kahvesi
Öğle
Kızın mamasından çeyrek kase armutlu yoğurt, çeyrek kase kabaklı yoğurt, 15 beyaz leblebi
Ara şekersiz çay, 6 fındık, 2 kuru kayısı
Akşam
1 haşlanmış tavuk budu, 3 kaşık zeytinyağlı börülce, 3 kaşık yoğurt, 1 kase salata
Ne yazık ki iki ufak dilim kavun yedim dayanamayıp
Yaklaşık 2,5 lt su. Herhald e yatana kadar 3 lt olur.
Bencede mantıklı aksine yapanın aklına şaşarım o kadar efor kimde var ayrıca anca yedikleriniz yakıyoruz :))))Canım
Ben daha önce diyet yaparken bu ceza sporundan epey faydalandım. Kaçamak yaparsam ekstra spor ile yakıyordum. Bir süre sonra ekstra spor yapmamak için kaçamak yapmaz oldum :)
Diyetisyenim bu fikri hiç sevmiyor ama. Ne yani spor yapacaksan gün boyu tatlı yiyebilir misin? Hiç doğru değil diyordu ama bana iyi geldiği için ben öyle devam ettim
Bu menüye göre epey karbonhidrat ve meyve şekeri olmuş sanki canım. Miktarlarını bilmiyorum ama senin yerinde olsam karpuzu akşam değil öğleden önceki veya sonraki ara öğünde tüketirim.Bugunkı menüm sabah yufkadan börek yapmıstım onu yedim cay uc dort zeytin ara öğün havuç seftalı birer tane öğlen bır tane biber dolması bır kase yogurt aksam bir kase yogurt corbası karpuz menu yazmak cok zor yuvarlama yazıyorum sizin gibi tek tek olmuyor
Yaa spor yapan insanı seviyorum benle de sporda yarış bari ama öbür hafta olsun rakiplerine odaklan hahaah :))))@kardelelen321 1700 gündüz atlamıştım, 2000 de yediğim gözleminin cezasını atladım. Toplam 3700 ip atladım canım.
Yaa teşekkür ederim:) yarın spor işini ciddiye alacağım, bir yolunu bulacağım spor yapmanın... evde popomu yere koyamıyorum, akşama pestilim çıkıyor. Neyse bugünü de kurtardık:)Ohoo tam Karatay :))) güzel menü ve spor tebrikler canım
Tamam spor yarışalım. Böylece daha kolay yaparız ve etkili sonuç alırız. Sen ne zaman istersen yarışabiliriz. Çünkü rakiplerimi yenmek için spor yapmam lazım :)Yaa spor yapan insanı seviyorum benle de sporda yarış bari ama öbür hafta olsun rakiplerine odaklan hahaah :))))
Ben şanslıyım kız kardeşim baktı oğlana bende aralıksız spor yaptım.Süpersino aletler yabana atılmamalı ve hayli yoruyor adamı eliptik olan faln çok iyi bende gidiyorum her parka çıktığımızda ama 10 15 dk oğlan bırakmıyor :)
Ben eğer şu an listede olmasam kesinlikle akşam 2000 tane ip atlamazdım.. aman yarın az yerim der geçerdim. Yarın da başka kaçamaklara geçerdim :) takımda olmak beni de çok olumlu etkiliyor.Ben şanslıyım kız kardeşim baktı oğlana bende aralıksız spor yaptım.
Şunu itiraf etmeliyim bu takım sayesinde bende kendime inanamıyorum bu diyeti yapamayacagimi düşünüyordum ama gayet iyi gidiyorum bu arada 3 bardak ayran içtim
AynenBen eğer şu an listede olmasam kesinlikle akşam 2000 tane ip atlamazdım.. aman yarın az yerim der geçerdim. Yarın da başka kaçamaklara geçerdim :) takımda olmak beni de çok olumlu etkiliyor.
Çok iyi olmuş ben Ankara'dayım kimsem yok burada ://Ben şanslıyım kız kardeşim baktı oğlana bende aralıksız spor yaptım.
Şunu itiraf etmeliyim bu takım sayesinde bende kendime inanamıyorum bu diyeti yapamayacagimi düşünüyordum ama gayet iyi gidiyorum bu arada 3 bardak ayran içtim
Evet tam ayarlama yapamıyorum ona gore ayarlayacağım menüleri biraz karbonhidrat agırlıklı besleniyorum yoksa doymam kiBu menüye göre epey karbonhidrat ve meyve şekeri olmuş sanki canım. Miktarlarını bilmiyorum ama senin yerinde olsam karpuzu akşam değil öğleden önceki veya sonraki ara öğünde tüketirim.
Ben de bazen akşam karpuz peyniri ana öğün gibi yedim bu yaz ama daha erken tüketmek daha iyi olacaktır.
Protein daha çok tok tutar canım karbonhidrat aksine insanı hep acıktır şekeri hep yükseltirEvet tam ayarlama yapamıyorum ona gore ayarlayacağım menüleri biraz karbonhidrat agırlıklı besleniyorum yoksa doymam ki
Aslında karbonhidratı biraz azaltıp proteini arttırsan, daha iyi doyarsın. Meyveleri yanında fındık badem cevizle yersen tok kalma süren artar canım.Evet tam ayarlama yapamıyorum ona gore ayarlayacağım menüleri biraz karbonhidrat agırlıklı besleniyorum yoksa doymam ki
Tamam öyle yapıyım sagolunAslında karbonhidratı biraz azaltıp proteini arttırsan, daha iyi doyarsın. Meyveleri yanında fındık badem cevizle yersen tok kalma süren artar canım.
Bı göz attım gerçekten de daha etkili olacağı benziyor inş listeye gireriz .Çok iyi olmuş ben Ankara'dayım kimsem yok burada ://
Sen birde listeye gir Ozman daha bir hırslanıyor insan çünkü asıl yarış ve sorumluluk Ozmann başlıyor
Bu arada tüm takımların sonuçları her hafta burada diğer ekiplere de göz gezdirebilirsiniz
Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
En Büyük TÜRKİYE743. ETAP CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASIEn Büyük TÜRKİYE ( 03 - 10 Eylül 2021) ***4.Takım 743. Etap*** İKİNCİ Lori (98.9/98.4/0.5/%0,506) BLU3 (64.9/63.9/1/%1,541) Lusi ( 60.1/58.4/1.7%2,829) Tavsannesi (56.5/56.4/0.1/%0,177) Dahlia_ (64.1/63.7/0.4/%0,624) Lady Tenar...www.kadinlarkulubu.com
Aslında karbonhidratı biraz azaltıp proteini arttırsan, daha iyi doyarsın. Meyveleri yanında fındık badem cevizle yersen tok kalma süren artar canım.
Ne kadar yedin ki canım. Ekmek yerine geçer herhalde. Sen de ekmek yemediğine göre bence sıkıntı olmaz :)Ay ben bugün azıcık kağıt helva yedim bir şeyde benzese çocuğa yedirdim bir gıdım elimde kaldı ah o elimde kalanlar kupkuru bişeydi birde ççok kalorili değildr inş akşam akşam günaha soktu çocuk beni
Bir avuç içi kadar aman ya neyse cezam ne olsun hadi sen ver :)))Ne kadar yedin ki canım. Ekmek yerine geçer herhalde. Sen de ekmek yemediğine göre bence sıkıntı olmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?