Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kesin düzelir okula başlayınca bende kreşe vereceğim sırf biraz törpülensin diye laf anlamaz bir çocuk oldu bakalım 3 yaşa girmesi gerekiyor Kasım'da kontenjan dolmazsa alırız dedi kreş kısmet

Sabah aç karna çocukla parka gittiğimde hep eksi dönüyorm baya bir yürüyorumda arkadan ittirmeli bebek bisikletleri var ya onla:) boşuna demiyorlar aç karna spor yapın diye

Çok haklısın, kilo vermek için aç karna spor daha etkili diye biliyorum ben de. ama burada önemli olan spor sonrası aşırı yememek :) ben o nedenle aç karna yapmıyorum. Ana ya da ara öğünden bir saat sonra yapmaya çalışıyorum.

Kızlar birsey sorayim.siz daha tecrubelisiniz
Susamlı ,sade çubuk hakkında ne düşünüyorsunuz birde yulaf ezmesi alıp tüketmek istiyorum. Donuslerinize ihtiyacım var.

Kızlar birsey sorayim.siz daha tecrubelisiniz
Susamlı ,sade çubuk hakkında ne düşünüyorsunuz birde yulaf ezmesi alıp tüketmek istiyorum. Donuslerinize ihtiyacım var.
Çubuk krakerlerden paketli ürünlerden uzak dur derim. Yulaf ezmesi tavsiye ederim. Öğütülmüş şeklini bile kullandım omletlerde. Hatta geçen sene ramazanda Sahur yemeğimdi. Yulaf unu 2 yumurta bol maydonoz lor istediğim baharatlar bi omlet yapar ekmeksiz yerdim. Ramazanda bile çok güzel kilo vermiştim bu sayede

Ben bugünleri geçirdim ama unutmuşum demekki,günlük toplam uyuması gereken saati uyymuyomu bu çocuk yorulmasımı lazım acaba

Öyle dem3 allah sağlıktan sıhhatten ayırmasın ikinizde
Ama çözümün o uyurken uyuman gibi görünüyor diğer işlerini beraber yapucaksınız yada eşin evdeyken gerçekten zor bi3 durum bende uykusuzluga hiç dayanamıyorum

Ben bugünleri geçirdim ama unutmuşum demekki,günlük toplam uyuması gereken saati uyymuyomu bu çocuk yorulmasımı lazım acaba
Yok canım uyumuyor normalde en az 10 11 saat uyuması lazım 7 en fazla 8 saat uyuyor birde dediiğim gibi bölük pörçük. Bu yüzden doktora gittik ama bünyesi odur kalıplara sokmayın dedi.yeteri kadar yoruluyor hatta bazen acaba çok yorgun ondan mı böyle diyorum doktor öyle söylemişti çokta fazla yorulursa eklemleri ağrır uyuyamaz... Ne bileyim onuda tutturmak zor uyuyan çocukların anası sanki ay çok yoruldu ay az yoruldu takibi mi yapıyor diyorum ..
Her sabah 9-12 arası dışarıdayız gelir uyur.. 1.5 saat sonra uyanır yemek yer yine sokak.. parkta yorulmaması mümkün değil.

Öğlen onunla uyursam tüm işler kalıyor o gün yemek yapılamıyor ortalık savaş alanı. Çünkü uyanıkkende beni bırakmıyor TV bile izlese anne seni istiyorum diyor kucağımda izliyor mutfağa gittim her seferde 5 dkka sonra dibimde kendi başınada oynamıyor

Evet kalıyor zqten benim gibi gündüz uyuyamıyosan işede yaramıyor ama dinlenmiş olrsun çünk0 migrenin tutuyo sonra.
Yemek yaparken onada tencere tava ver oynasın,büyük oğlum geldi aklıma ben öyle yapmıştım oda beni sürekli odaya çağırırdı bırakmazdı şimdi o günleri özlüyorum artık bana ihtiyaç duymuyor kendi aleminde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…