- 23 Mart 2016
- 30.290
- 91.051
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #312.241
Kesin düzelir okula başlayınca bende kreşe vereceğim sırf biraz törpülensin diye laf anlamaz bir çocuk oldu bakalım 3 yaşa girmesi gerekiyor Kasım'da kontenjan dolmazsa alırız dedi kreş kısmetİnan seni çok iyi anlıyorum canım ben de büyük kızımdan çok çektim. Gece sık sık kalkardı. Şimdi hala kalkıyo tuvalete diye uyumak istemiyor TV açıyo gece yarısı. Küçük gece yatıyo 10 gibi, sabah yediye kadar kesintisiz uyur dış etkenlere maruz kalmazsa. Büyük anaokuluna başlayacak yakında inşallah uykusu daha düzelecek diye düşünüyorum. Allah kolaylıklar versin hepimize
Sana katılıyorum canım çok farklı dünyaları var onların. Zayıf bi yanını göstermeyeceksin mesela. Çok iyi kullanıyorlar o durumları
Geçmiş olsun canım yaYok canım daha gitmedim buralardayim oğlusla hastayız salgına yakalandik kusma ishal dün hastanedeydik oğlus için bugün de bana geçti solunumla bile geçen bi virüs mus
İki gündür çok iyi eksi görüyorsun Cuma ya kadar devamı gelsin :)Neyse bu da günün teselli ikramiyesi dündn bugüne -300 daha :))) buraya koyuyorum ki cuma günü regli olup +1 falan çıkarsam şahidimsiniz :))
Sabah aç karna çocukla parka gittiğimde hep eksi dönüyorm baya bir yürüyorumda arkadan ittirmeli bebek bisikletleri var ya onla:) boşuna demiyorlar aç karna spor yapın diye
Çubuk krakerlerden paketli ürünlerden uzak dur derim. Yulaf ezmesi tavsiye ederim. Öğütülmüş şeklini bile kullandım omletlerde. Hatta geçen sene ramazanda Sahur yemeğimdi. Yulaf unu 2 yumurta bol maydonoz lor istediğim baharatlar bi omlet yapar ekmeksiz yerdim. Ramazanda bile çok güzel kilo vermiştim bu sayedeKızlar birsey sorayim.siz daha tecrubelisiniz
Susamlı ,sade çubuk hakkında ne düşünüyorsunuz birde yulaf ezmesi alıp tüketmek istiyorum. Donuslerinize ihtiyacım var.
Evet :)İki gündür çok iyi eksi görüyorsun Cuma ya kadar devamı gelsin :)
Sen her gün tartılıyor musun bu arada?
Böyle yapmayın diyorlar ya ondan sordum ben de pek uyamıyorum aslında. Özellikle diyetisyene gidiyorsam her gün kim bilir kaç kere tartılıyorum :)Evet :)
Aynen insan duramıyor :))Böyle yapmayın diyorlar ya ondan sordum ben de pek uyamıyorum aslında. Özellikle diyetisyene gidiyorsam her gün kim bilir kaç kere tartılıyorum :)
Abartmadan tabiikiÇık sevindim acayip seviyorum beyazını
Ben bugünleri geçirdim ama unutmuşum demekki,günlük toplam uyuması gereken saati uyymuyomu bu çocuk yorulmasımı lazım acabaAy canım sıkkın kuzum oğlum dur durak bilmiyor çok geriliyorum bütün gün:/ TV kapalı ışık kapalı öyle salonda takılıyorum uyumuyorumda bana bugün için spor yok kzuum menümü yazacak moral bile kalmadı inan
Öyle dem3 allah sağlıktan sıhhatten ayırmasın ikinizdeBenim etrafımda yoktu böyle örnek ah bileydim:)) yeğenim çok uslu bir çocuktu biz bakardık ablam çalışırken öğlen okula giderdim çocuk halen uyuyor olurdu bende tüm çocuklar öyle sandım :) benim oğlum gece 12 ye doğru uyuyup 7 de kalkıyor ( gece de 4 kez en aşağı uyanıyor ) yani ne bileyim isyan değil ama vücudum isyan ediyor ben ne yapayım emzirmeyi bitirdiğim gibi psikiyatriste koymuştum bana birşeyler verin dayanamıyorum diye bir süre hap kullandım ama onlarda uyku yaptı e benim zaten uykum var iki grm enerjimide onlar aldı bıraktım :))
Senin için de Allah gönlüne göre versin hamileyken ettiğim dualar tuttu ama eksik etmişim meğer :) hep sağlıklı olsun akıllı olsun boncuk gözlü olsun dedim ama hiç aman güzel güzel uyusun uslu olsun dmedm.. aklıma bile gelmedi sen benim ettiğimi etme :))))
Yok canım uyumuyor normalde en az 10 11 saat uyuması lazım 7 en fazla 8 saat uyuyor birde dediiğim gibi bölük pörçük. Bu yüzden doktora gittik ama bünyesi odur kalıplara sokmayın dedi.yeteri kadar yoruluyor hatta bazen acaba çok yorgun ondan mı böyle diyorum doktor öyle söylemişti çokta fazla yorulursa eklemleri ağrır uyuyamaz... Ne bileyim onuda tutturmak zor uyuyan çocukların anası sanki ay çok yoruldu ay az yoruldu takibi mi yapıyor diyorum ..Ben bugünleri geçirdim ama unutmuşum demekki,günlük toplam uyuması gereken saati uyymuyomu bu çocuk yorulmasımı lazım acaba
Öğlen onunla uyursam tüm işler kalıyor o gün yemek yapılamıyor ortalık savaş alanı. Çünkü uyanıkkende beni bırakmıyor TV bile izlese anne seni istiyorum diyor kucağımda izliyor mutfağa gittim her seferde 5 dkka sonra dibimde kendi başınada oynamıyorÖyle dem3 allah sağlıktan sıhhatten ayırmasın ikinizde
Ama çözümün o uyurken uyuman gibi görünüyor diğer işlerini beraber yapucaksınız yada eşin evdeyken gerçekten zor bi3 durum bende uykusuzluga hiç dayanamıyorum
Evet kalıyor zqten benim gibi gündüz uyuyamıyosan işede yaramıyor ama dinlenmiş olrsun çünk0 migrenin tutuyo sonra.Öğlen onunla uyursam tüm işler kalıyor o gün yemek yapılamıyor ortalık savaş alanı. Çünkü uyanıkkende beni bırakmıyor TV bile izlese anne seni istiyorum diyor kucağımda izliyor mutfağa gittim her seferde 5 dkka sonra dibimde kendi başınada oynamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?