- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #312.261
İnan fazla 6zun sürmiycek b6 günler çocuğunun 3 yaş günlerinin tadını çıkar ve bugünlere dair güzel anılar bırak zorlukları değilBende bugünleri geçirmek ve maalesef unutmak istiyorum hiç güzel anılar değil
Ok6la başlyınca düzene girmesse odalarını ayır canım salonda yatır büyüğünü mesela.ne zaman düzelirse birleştirirsin.biz eşimle çocukları paylaşmıştık birbirlerini ve beni uyutmuyolar diye ama bu doğru bi tavsiye olmaz tabiki.tecrübelerimi paylaşıyum dedimİnan seni çok iyi anlıyorum canım ben de büyük kızımdan çok çektim. Gece sık sık kalkardı. Şimdi hala kalkıyo tuvalete diye uyumak istemiyor TV açıyo gece yarısı. Küçük gece yatıyo 10 gibi, sabah yediye kadar kesintisiz uyur dış etkenlere maruz kalmazsa. Büyük anaokuluna başlayacak yakında inşallah uykusu daha düzelecek diye düşünüyorum. Allah kolaylıklar versin hepimize
Sana katılıyorum canım çok farklı dünyaları var onların. Zayıf bi yanını göstermeyeceksin mesela. Çok iyi kullanıyorlar o durumları
İvit :) bol karbolu gün :))Eki Görüntüle 2301532
Ben hunu paylaştımmıki ya
Ooo kendi başına oynamaması de kötü. Her an yapışık. Dediğin gibi tek çözüm kreşe vermek. Sana çok bağlanmış. Sen de biraz rahatlarsınÖğlen onunla uyursam tüm işler kalıyor o gün yemek yapılamıyor ortalık savaş alanı. Çünkü uyanıkkende beni bırakmıyor TV bile izlese anne seni istiyorum diyor kucağımda izliyor mutfağa gittim her seferde 5 dkka sonra dibimde kendi başınada oynamıyor
Evet bende sulu boya yaptırırdım mutfakta ben yemek yaparken. Onu bişeyle oyalaman lazım sürekli. Tabi bizim enerjimiz onlara yetmiyor o ayrıEvet kalıyor zqten benim gibi gündüz uyuyamıyosan işede yaramıyor ama dinlenmiş olrsun çünk0 migrenin tutuyo sonra.
Yemek yaparken onada tencere tava ver oynasın,büyük oğlum geldi aklıma ben öyle yapmıştım oda beni sürekli odaya çağırırdı bırakmazdı şimdi o günleri özlüyorum artık bana ihtiyaç duymuyor kendi aleminde
Aynen canım kalktığı zaman ben de kalkıyorum götürüp salonda yatırıyorum ne yapayım yoksa küçük bi uyanırsa istediğin kadar uğraş uyumaz.Ok6la başlyınca düzene girmesse odalarını ayır canım salonda yatır büyüğünü mesela.ne zaman düzelirse birleştirirsin.biz eşimle çocukları paylaşmıştık birbirlerini ve beni uyutmuyolar diye ama bu doğru bi tavsiye olmaz tabiki.tecrübelerimi paylaşıyum dedim
Aynen öyle canım wcde bile tek değilim 1li yaşlarda bu normaldi ama artık çok fazla geliyorOoo kendi başına oynamaması de kötü. Her an yapışık. Dediğin gibi tek çözüm kreşe vermek. Sana çok bağlanmış. Sen de biraz rahatlarsın
Ne güzel ne güzel :)))) bir an önce o zamanlara ışınlanmak istiyorum :))Evet kalıyor zqten benim gibi gündüz uyuyamıyosan işede yaramıyor ama dinlenmiş olrsun çünk0 migrenin tutuyo sonra.
Yemek yaparken onada tencere tava ver oynasın,büyük oğlum geldi aklıma ben öyle yapmıştım oda beni sürekli odaya çağırırdı bırakmazdı şimdi o günleri özlüyorum artık bana ihtiyaç duymuyor kendi aleminde
Karpuz hiç yemeseydin iyiydi o şişirmiş seni canımBugün halı yıkadım ondandır belki akşam doymak bilmedim şimdide çatlıyorum
10 da 1 yumurta peynir domates salataluk 2 dilim ekmek
14 te 1 sütlü nescafe 1 armut
17 de 1 tabak taze fasylye 1 tabak makarna
Salata, 2 yk yoğurt,5 D.karpuz
Çay içicem birazdan
Şimdilik 1.5 su
Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin
Geçmiş olsun bir an önce toparlarsınız umarım.
Kuru değil de taze meyve tercih etsen o zaman. Ne bileyim mesela elma :) bu arada dereotu tüketerek belki tatlı ihtiyacını azaltabilirsin. Adet dönemleri bana iyi gelirdi.
Çok teşekkür ederim kızlar ya amin çok saolun. Rabbim evlatlarımizi tüm çocukları korusun şifa versin onlar hasta olmasın yaaGeçmiş olsun canım ya
Çok geçmiş olsun inşallah daha iyisinizdirYok canım daha gitmedim buralardayim oğlusla hastayız salgına yakalandik kusma ishal dün hastanedeydik oğlus için bugün de bana geçti solunumla bile geçen bi virüs mus
Bu virüs bütün türkiyeyi dolaştı galibaYok canım daha gitmedim buralardayim oğlusla hastayız salgına yakalandik kusma ishal dün hastanedeydik oğlus için bugün de bana geçti solunumla bile geçen bi virüs mus
AminÇok teşekkür ederim kızlar ya amin çok saolun. Rabbim evlatlarımizi tüm çocukları korusun şifa versin onlar hasta olmasın yaa
Yapçak bişey yok oda öyle yeniyo,ben cappucino ya takıldım şekerlimi diyeKızlar beni topa tutabilirsiniz ama haftada bir akşam balık olayımız var ve eşim kızartma dışında yemiyor, ben de bebiş olumca kendime ayrı yapmaya üşeniyorum:) tüm toplara hazırım:)
Sabah iki haşlanmış yumurta beş zeytin domates kırmızı biber iki kibrit kutusu peynir
Öğlen iki ceviz, bir yAğsız süte cappucino, bir incir, iki fındık
Ara öğün üç dilim pancar turşusu
Akşam bir kase yeşil salata (yağlı), yarım kase yoğurtlu patlıcan biber köz, bir zeytin veee bi tabak dolusu mısır unlu hamsi kızartma(( işin kötüsü üç günde bile midem küçülmüş fazla geldi. Keşke yarım tabak yeseydim.
45 dakika yürüyüş ve 2 lt su var. Yatıncaya kadar 3 lt olur.
Ya ben de eşimden dolayı kızartma yiyorum çoğu zaman. Diyet yaparken bazen vicdan yapıp kendiminkini fırına atıyorum ama çoğu zaman da üşeniyorum açıkçası. yapacak bir şey yok. Arada oluyor.Kızlar beni topa tutabilirsiniz ama haftada bir akşam balık olayımız var ve eşim kızartma dışında yemiyor, ben de bebiş olumca kendime ayrı yapmaya üşeniyorum:) tüm toplara hazırım:)
Sabah iki haşlanmış yumurta beş zeytin domates kırmızı biber iki kibrit kutusu peynir
Öğlen iki ceviz, bir yAğsız süte cappucino, bir incir, iki fındık
Ara öğün üç dilim pancar turşusu
Akşam bir kase yeşil salata (yağlı), yarım kase yoğurtlu patlıcan biber köz, bir zeytin veee bi tabak dolusu mısır unlu hamsi kızartma(( işin kötüsü üç günde bile midem küçülmüş fazla geldi. Keşke yarım tabak yeseydim.
45 dakika yürüyüş ve 2 lt su var. Yatıncaya kadar 3 lt olur.
olur canım zamanla alışırsınBugunkı menüm sabah yufkadan börek yapmıstım onu yedim cay uc dort zeytin ara öğün havuç seftalı birer tane öğlen bır tane biber dolması bır kase yogurt aksam bir kase yogurt corbası karpuz menu yazmak cok zor yuvarlama yazıyorum sizin gibi tek tek olmuyor
evet canım mezuniyet kilosundan düşükse hemenKilo veren mezun ne zaman dönüyor hemenmi
Canım izinde hiç dinlemedim acaip bir yorgunluk halsizlik var dün bahçede güya yorulmadım dedim ama akşam yürüyemiyordum bugün söz verdim diye çocukları sinemaya götürdüm ama ayakta duracak halim yok yeme konusu çok saçma oldu düzenli beslenme olmadı çok üzgünüm kızlar bir an önce toparlamam lazımHayırdır kaptanım yeni gelmişrin izinden bileymi oldu
valla Leyl-i-fer cim bu yorgunluk nasıl geçiyor bilmiyorum yarın kalecik e gideceğim arkadaşa çocuklar oyalansın ben de dinleneyim diyorumtoplight daha iyimisin ckaptanım
N Nurumcan94 sesin çıkmıyo canım gittinmi
@parkbyull bayağıdır yoksun canım merak ediyorum seni nasıl son durum bi sonuç daha bekliyodun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?