Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar menüm
Sanal 3 adet domates (kızlar çok gelebilir size bostandan yaptığımız için tadına doyamıyorum )
1 yumurta tavadan
4,5 zeytin 4,5 kasikyogurt
Öğlen
7 kaşık pilav
Bir tabak türlü
Sabahla beraber 4,5 bardak ayran
Ara
3 incir (dalından yine )
Akşam
2 tabak salata
5,6 çatal spagetti makarna
2 çay

Ya ben de eşimden dolayı kızartma yiyorum çoğu zaman. Diyet yaparken bazen vicdan yapıp kendiminkini fırına atıyorum ama çoğu zaman da üşeniyorum açıkçası. yapacak bir şey yok. Arada oluyor.

İçim rahatladı ama fazla rahatlamayayım ben

Beğenmedim canım affet öğlen pilav akşam makarna birde pilav 7 kaşık oy oy yani :))

Canım
Domateste bir sınır yok ki, şanslısın ki doyamadığın şey domates, afiyet olsun :)
Ancak iki kaşık pilav 1 dilim ekmek ediyor. Öğlen 3,5 dilim ekmek yemiş gibi olmuşsun. Ama günün toplamında yiyeceğin ekmek kadar olmuş spagetti ve pilav. 3 incir beni benden aldı.. dalından yemek kesinlikle ayrı güzeldir ama adet fazla ki zAten sen de biliyorsun, dayanamadığın için yedin bence :)

Evdeyken problem yok frenleyebiliyorum
Çünkü 5 kadar işte oluyorum.ama köyde herkes harıl harıl çalışıp bı o kadar da iştahlı yiyorlar üstelik bu hafta yemeklerini de ben hazirliyacam haa incire gelince de ne bileyim o kadar güzel geldiki bana dayanamadım .
Bu da size ve kendime sözüm olsun diyeti asla aksatmayacam güzel uyarılarının için çok teşekkür ederim yol arkadaşlarım dennisgo
Cherry Mom ve diğer arkadaşlar

Ay kızlar benim menüde birde hurmalı keten tohumlu elmalı bar vardı ama yarım flaann yedim oğlum çok sevdi :) dedim çikolata yiyeceğine bunu ye :)
Afiyet olsun canım. Arada kendini ödüllendirmek gibisi yok. Zaten yarım yemişsin. Aktif spor da yaptığın için sorun olmayacaktır bence. Yarın tekrar eksi görebilirsin. Ben de enteresan rakamlar görüyorum tartıda bakalım sabah ne olacak ?

Yok tabi evde değilken ayarlamak zor ama menüde var zaten :) Mesela ben olsam sırf salata türlü ayran bitti cidden doyarsın
Zaten tokum onları yerken sadece yeme alışkanlığım gün ışığına çıktı .iyi der oldu bana dikkat edecem.

Zaten tokum onları yerken sadece yeme alışkanlığım gün ışığına çıktı .iyi der oldu bana dikkat edecem.
:) Çok daha iyi olacak az az porsiyonları düşürünce .zaten hep gözümüzün açlığından veya alışkanlıklardan kilo almıyor muyuz

Ay ben yine spora ilave yapacağım birazdan gece gece çıktım yine bisiklet üstüne :)) inş regli olmam cumaya yaaaa güzel bir eksi olsun ekibin ihtiyacı var kaç haftadır kötü gidiyoruz .seni de çok merak ediyorum ama söyleme tabi heyecan olsun :)))

:) Çok daha iyi olacak az az porsiyonları düşürünce .zaten hep gözümüzün açlığından veya alışkanlıklardan kilo almıyor muyuz
Aynen cnm herşey çok güzel olacak bu alışkanlıklarımızı birakirsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…