- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #312.281
Ay sonuncu yemek tarifi mi veriyor. Ceza bu mu, güzelmiş :)kardelelen321 canım etap sonuncusu olduğun için perşembe ye kadar yapman gereken neden sonuncu oldun ve yemek tarifi vermen lazım
Tamam kaptanım yazarımkardelelen321 canım etap sonuncusu olduğun için perşembe ye kadar yapman gereken neden sonuncu oldun ve yemek tarifi vermen lazım
Şekersiz birşeye benzemedi ama napalım:)Yapçak bişey yok oda öyle yeniyo,ben cappucino ya takıldım şekerlimi diye
Ya ben de eşimden dolayı kızartma yiyorum çoğu zaman. Diyet yaparken bazen vicdan yapıp kendiminkini fırına atıyorum ama çoğu zaman da üşeniyorum açıkçası. yapacak bir şey yok. Arada oluyor.
Kızlar menüm
Sanal 3 adet domates (kızlar çok gelebilir size bostandan yaptığımız için tadına doyamıyorum )
1 yumurta tavadan
4,5 zeytin 4,5 kasikyogurt
Öğlen
7 kaşık pilav
Bir tabak türlü
Sabahla beraber 4,5 bardak ayran
Ara
3 incir (dalından yine )
Akşam
2 tabak salata
5,6 çatal spagetti makarna
2 çay
Rahatlamaİçim rahatladı ama fazla rahatlamayayım ben
Evimde değilim cnm ama bu menü bu sekilde son olacakBeğenmedim canım affet öğlen pilav akşam makarna birde pilav 7 kaşık oy oy yani :))
CanımKızlar menüm
Sanal 3 adet domates (kızlar çok gelebilir size bostandan yaptığımız için tadına doyamıyorum )
1 yumurta tavadan
4,5 zeytin 4,5 kasikyogurt
Öğlen
7 kaşık pilav
Bir tabak türlü
Sabahla beraber 4,5 bardak ayran
Ara
3 incir (dalından yine )
Akşam
2 tabak salata
5,6 çatal spagetti makarna
2 çay
Yok tabi evde değilken ayarlamak zor ama menüde var zaten :) Mesela ben olsam sırf salata türlü ayran bitti cidden doyarsınEvimde değilim cnm ama bu menü bu sekilde son olacak
Evdeyken problem yok frenleyebiliyorumCanım
Domateste bir sınır yok ki, şanslısın ki doyamadığın şey domates, afiyet olsun :)
Ancak iki kaşık pilav 1 dilim ekmek ediyor. Öğlen 3,5 dilim ekmek yemiş gibi olmuşsun. Ala günün toplamında yiyeceğin ekmek kadar olmuş spagetti ve pilav. 3 incir beni benden aldı.. dalından yemek kesinlikle ayrı güzeldir ama adet fazla ki zAten sen de biliyorsun, dayanamadığın için yedin bence :)
Afiyet olsun canım. Arada kendini ödüllendirmek gibisi yok. Zaten yarım yemişsin. Aktif spor da yaptığın için sorun olmayacaktır bence. Yarın tekrar eksi görebilirsin. Ben de enteresan rakamlar görüyorum tartıda bakalım sabah ne olacak ?Ay kızlar benim menüde birde hurmalı keten tohumlu elmalı bar vardı ama yarım flaann yedim oğlum çok sevdi :) dedim çikolata yiyeceğine bunu ye :)
Zaten tokum onları yerken sadece yeme alışkanlığım gün ışığına çıktı .iyi der oldu bana dikkat edecem.Yok tabi evde değilken ayarlamak zor ama menüde var zaten :) Mesela ben olsam sırf salata türlü ayran bitti cidden doyarsın
:) Çok daha iyi olacak az az porsiyonları düşürünce .zaten hep gözümüzün açlığından veya alışkanlıklardan kilo almıyor muyuzZaten tokum onları yerken sadece yeme alışkanlığım gün ışığına çıktı .iyi der oldu bana dikkat edecem.
Ay ben yine spora ilave yapacağım birazdan gece gece çıktım yine bisiklet üstüne :)) inş regli olmam cumaya yaaaa güzel bir eksi olsun ekibin ihtiyacı var kaç haftadır kötü gidiyoruz .seni de çok merak ediyorum ama söyleme tabi heyecan olsun :)))Afiyet olsun canım. Arada kendini ödüllendirmek gibisi yok. Zaten yarım yemişsin. Aktif spor da yaptığın için sorun olmayacaktır bence. Yarın tekrar eksi görebilirsin. Ben de enteresan rakamlar görüyorum tartıda bakalım sabah ne olacak ?
Aynen cnm herşey çok güzel olacak bu alışkanlıklarımızı birakirsak:) Çok daha iyi olacak az az porsiyonları düşürünce .zaten hep gözümüzün açlığından veya alışkanlıklardan kilo almıyor muyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?