Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

77 kiloyum 65 olmak istiyorum.gunluk menü paylaşırım tabi.egzersizler vakit bulursam yürüyüş yaparim.yarisma olayini tam anlayamasamda zamanla anlar yarismalarada katılırım

Olmaması için hiç bir neden yok. Ben de 80,6 ile başladım benim de ilk hedefim 65 olmak.. o kiloda buluşuruz umarım kolayca :)

Ya kendi aramızda yarışıyoruz ya takım içinde onu dedim.. yoksa takımlarım yarışmaları biter mi? Bizi zayıflatan en önemli araç o yarışmalar :)
O da çok güzel tabi.insallah bende yarisirim tabi .önce iradali olmam lazım.ben ilkokul 5.siniftan beri diyet psikolojiso içindeyim vücudum öyle elverisliki kilo almaya .ama artık o psikolojiyi kaldıramıyorum.neler yaptım endokrinoloji ye gittim sağlıklı yaşam merkezine gittim ama yok bana destek lazım .motive olmam lazım başka olmayacak

Bütün bu çabaların sonucunda bol bol kilo verip bol bol geri almış olmalısın.. endokrin açısından bir sorun yok değil mi, troid, şeker normal. Kilo alıp vermede onlar da tek başına etkili sonuçta

İnsallah şuan kaç kilosunuz ve ne zmndir takimdasiniz

AA ben daha önce bu grupta iyi kilo verip mezun oldum. Fakat tekrar aldığım için geri dönüş yaptım. Cuma günü 80,6 idim.. ben de yeni motive olabildim zAten. burada olmamın da etkisi ile Cuma Cumartesim iyi geçti. Bozmadım, bozmayacağım da :)

Bütün bu çabaların sonucunda bol bol kilo verip bol bol geri almış olmalısın.. endokrin açısından bir sorun yok değil mi, troid, şeker normal. Kilo alıp vermede onlar da tek başına etkili sonuçta
Evet veriyorum alıyorum hep .yok tahlil sonuclarim normal.bi ara şekerim sinirdaydi ilaç kullandım dikkat ettim duzeldi

Merhaba bende katılabilir miyim araniza.motive olmaya ihtiyacım var tam 3 yildri her gece karar veriyorum diyete başlamaya ya bir gün sürüyor yada hiç baslayamiyorum .yardım edin banada
Doğru yere geldin canım hoşşgeldin. Aynı sorunları ben de çok yaşadım ama sonu yok. Bi yerde dur demek gerekiyo. Aktif katılım sağlayabilirsen hedefine ulaşacağını eminim

Hadi insalah o zmn aramızda fazla farkta yok ikimiz 65 i gorelim

Doğru yere geldin canım hoşşgeldin. Aynı sorunları ben de çok yaşadım ama sonu yok. Bi yerde dur demek gerekiyo. Aktif katılım sağlayabilirsen hedefine ulaşacağını eminim
Hoşbuldum cnm teşekkür ederim.insallah ulasacagim .zaten motive olmak adına aktif olurum yoksa ne anlamı kalıyor .desteklerinizo bekliyorum artık

Eşim de o tür antremanlar öneriyor bana hep. Kısa süreli ama etkili. En azından haftanın 3 günü öyle 4 günü de daha hafif yürüyüş gibi sporlar yapılabilir.

Canım E="mylife03, post: 60956861, member: 501788"]
Bilen varsa

Bilen varsa söylesin
[/QUOTE]
Canım playstore dan gir kadınlar kulübü yaz çıkıyo uygulama. Ama ne kadar işlevsel bilmiyorum. Bi incele istersen

Canım E="mylife03, post: 60956861, member: 501788"]
Bilen varsa

Bilen varsa söylesin
Canım playstore dan gir kadınlar kulübü yaz çıkıyo uygulama. Ama ne kadar işlevsel bilmiyorum. Bi incele istersen
[/QUOTE]
Yükledim bile bakalım burayla aynı gibi ama en azından direk girerim

haklısın ama normalde bu yediklerimin üç katını yiyordum:) alternatif kuru kayısı yiyebilir miyim? Doğumdan sonra hep tatlılara alıştım, zor oluyor tatlı şeker olmadan. Zaten glutensiz bailı başına zor. Herhalde vücut şeker istiyor buğday da olmayınca

Cherry Mom eeeeemniiiiiiis nerdesin bea. Seni görmeyince rahat edemiyorum yaa
Ay canım sıkkın kuzum oğlum dur durak bilmiyor çok geriliyorum bütün gün:/ TV kapalı ışık kapalı öyle salonda takılıyorum uyumuyorumda bana bugün için spor yok kzuum menümü yazacak moral bile kalmadı inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…