- 21 Haziran 2017
- 3.809
- 10.811
- 208
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #312.301
Çok sağol cnm bilgilerin içinÇubuk krakerlerden paketli ürünlerden uzak dur derim. Yulaf ezmesi tavsiye ederim. Öğütülmüş şeklini bile kullandım omletlerde. Hatta geçen sene ramazanda Sahur yemeğimdi. Yulaf unu 2 yumurta bol maydonoz lor istediğim baharatlar bi omlet yapar ekmeksiz yerdim. Ramazanda bile çok güzel kilo vermiştim bu sayede
Gece sporunda üstüne kimseyi tanımıyorum :) bu saatte spor yapamıyorum ben hiç. Bu arada yarın Pazartesi.. tartılıp bildirim yapmamız gerekmiyor mu bu arada? Yarın sabah tartılıp bildirmem gerekmiyor mu?Ay ben yine spora ilave yapacağım birazdan gece gece çıktım yine bisiklet üstüne :)) inş regli olmam cumaya yaaaa güzel bir eksi olsun ekibin ihtiyacı var kaç haftadır kötü gidiyoruz .seni de çok merak ediyorum ama söyleme tabi heyecan olsun :)))
Artık kimse bildirmiyor :)Gece sporunda üstüne kimseyi tanımıyorum :) bu saatte spor yapamıyorum ben hiç. Bu arada yarın Pazartesi.. tartılıp bildirim yapmamız gerekmiyor mu bu arada? Yarın sabah tartılıp bildirmem gerekmiyor mu?
Edit :))@toplightkardelelen321
Sabah
Karatay kahvaltım fix :)
Ara
Kuru üzüm leblebi ( üzümü çok az tutuyorum)
Akşam
Kuru fasulye
Yoğurtlu patlıcan köz
Çay ile ceviz bir iki parça
Su hiç dikkat etmedim az içtim galiba temizlik yaptım bugün kaynadı sanki..
Spor
45 dk yürüyüş
Birazda aletlerde debelendim onu saymasakda olur :)))
Çok şükür daha iyiyiz çok saolunÇok geçmiş olsun inşallah daha iyisinizdir
Bilemedim ki canım ya ama çok meret biseyBu virüs bütün türkiyeyi dolaştı galiba
Çok geçmiş olsun canım allahtan acil şifalar dilerim uğra arada özletme kendini kilon ne durumda
Yooo olsun sorun yok canımEdit :))kardelelen321
Spor 45 dk yürüyüş + 70 dk bisiklet kuzum ya uğraştırıyorum seni böyle ben menüleri gece yazayım :))
Kaldığın yerden devam et canım bi kere bozuldu diye bırakma sakın.Günaydın kızlar hafta sonu full cemiyet olduğundan hiç telefona bakamadım açıkcası yemek menülerime gelince de genelde kahvaltı mı yapıp evden çıktım ve koşturmaktan hiç bişey yiyemedim geçiştirdim hep diyebilirim inşallah bu gün diyetime devam edicem
Canımdennisgo mecbur kalıyorum geceye oğlan uyurken yoksa uykum çok var 10 kg bir atayımda sporları 2 3 günde bir yapacağım aslında normali o da duramıyorum ben :))
Pazartesi tartısının amacı da aslında bu. Haftasonu biraz daha kendimizi frenleriz bu sayede bence.Selam kızlar bugün pazardı ve ben diyetin içine ettim pazar günü eşimle dışarıya çıkıyoruz ve benim diyet patlıyor hiç yazmıyayım o yüzden ama şu pazartesi tartılma konusu varsa çok iyi olur pazar günü kendimizi frenleyebiliriz kaptanım pazartesi de tartılsakmı acaba
Kesinlikle katılıyorum. Diyeti bozunca orada takılı kalandan devam etmek şart.. sonuçta yol uzun yapacak çok şey var :)Kaldığın yerden devam et canım bi kere bozuldu diye bırakma sakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?