Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok sağol cnm bilgilerin için
Ayrıca tavsiyelerini de uygulamaya calisacam

Gece sporunda üstüne kimseyi tanımıyorum :) bu saatte spor yapamıyorum ben hiç. Bu arada yarın Pazartesi.. tartılıp bildirim yapmamız gerekmiyor mu bu arada? Yarın sabah tartılıp bildirmem gerekmiyor mu?

Edit :)) kardelelen321
Spor 45 dk yürüyüş + 70 dk bisiklet kuzum ya uğraştırıyorum seni böyle ben menüleri gece yazayım :))

Selam kızlar bugün pazardı ve ben diyetin içine ettim pazar günü eşimle dışarıya çıkıyoruz ve benim diyet patlıyor hiç yazmıyayım o yüzden ama şu pazartesi tartılma konusu varsa çok iyi olur pazar günü kendimizi frenleyebiliriz kaptanım pazartesi de tartılsakmı acaba

Günaydın kızlar hafta sonu full cemiyet olduğundan hiç telefona bakamadım açıkcası yemek menülerime gelince de genelde kahvaltı mı yapıp evden çıktım ve koşturmaktan hiç bişey yiyemedim geçiştirdim hep diyebilirim inşallah bu gün diyetime devam edicem

Kaldığın yerden devam et canım bi kere bozuldu diye bırakma sakın.

dennisgo mecbur kalıyorum geceye oğlan uyurken yoksa uykum çok var 10 kg bir atayımda sporları 2 3 günde bir yapacağım aslında normali o da duramıyorum ben :))
Canım
Sen bir annesin ve haliyle zaman konusunda zorunlukların var. Ama ne olursa olsun, kendine zaman ayırıp spor yapman çok güzel bence. Dediğin gibi haftada 2-3 gün ve 45 dakika normalde yeterli olacaktır.

Pazartesi tartısının amacı da aslında bu. Haftasonu biraz daha kendimizi frenleriz bu sayede bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…