- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #312.421
Evet oyle fazla zayıflamak istemiyorum ama spor yapmayı çok istiyorum ip atlayan siz miydinizAma yeterli buluyorsun ki öyle diyorsun. Şimdi benim ilk hedefim 65 olmak, o nedenle 66-67 bana yetmiyor ki :) bu bence başta konulan hedeflerle ilgili
Evet ben atlıyorum. Az önce 1000 atladım :)Evet oyle fazla zayıflamak istemiyorum ama spor yapmayı çok istiyorum ip atlayan siz miydiniz
Süper sınızEvet ben atlıyorum. Az önce 1000 atladım :)
Çok yorucu süreçler. Benim de bi başarısız aşılamam var endokrinden yeni izin çıktı şimdi tekrar aşılama yapılacak yılbaşına kadar olmazsa nasipse tüpe başlarım diyorum ama bakalım. Hayırlısıyla tüm bekleyenler alsın inşallah güzel haberiBen geçen sene Kasım’da başladım canım. İki tane yarım kalan tedavim oldu, iki kere yumurta toplanarak taze transfer, bir kere de dondurulmuş. Toplam 5 tedavi. Sonuncusunda hamilelik haberi aldık ama dış gebelik oldu. Şimdi iğne vurdukları için dinleniyoruz 3 ay sonra dondurulmuş tedavisine izin çıkar ama biz ne zaman başlarız bilmiyorum.
Sen yeni mi başlayacaksın?
Rabbim gerçekten isteyene Anneliği yüreğinde hisseden herkese Anneliği tattırsın canım. Sağlıklı evlatlar nasip etsinÇok yorucu süreçler. Benim de bi başarısız aşılamam var endokrinden yeni izin çıktı şimdi tekrar aşılama yapılacak yılbaşına kadar olmazsa nasipse tüpe başlarım diyorum ama bakalım. Hayırlısıyla tüm bekleyenler alsın inşallah güzel haberi
Ben de cardio yapıyorum canım. Koşmalı yürümeli ortaya karışık bir şeyler :) tek tempoda yürümek hiç bana göre değil, zaten çok da etkili değil. Ayrıca ruhum sıkıyor bir saat rutin olunca :)Yaaa ben koşubandında cardio yapıyormuşum
Sabit bi hızda yürümüyorum. Hızı yükseltip düşürerek yürürüm bu da cardio oluyormuş ben şokkk.
Cherry Mom sen nasıl yapıyorsun bisiklette Sabit mi yoksa benim gibi mi.
Benim bu yürüyüşleri cardio olarak hesaplamam gerekir o halde.dennisgo sen ne diyosun.
Umarım dinleniyorsundur kaptanım. Orada bulunma nedenin dinlenmek sonuçta..kızlar ben bugün kalecikteyim net çok çekmiyor yarın akşama Ankarada olacağım fazla yazamıyorum kusura bakmayın
Umarım bu aşılamada tutar ve tüp bebeğe gerek kalmaz. Ama kalırsa da sonuçta bir çok kişi tüp bebekle bebek sahibi oluyor. Sen de bir an önce olursun umarım.Çok yorucu süreçler. Benim de bi başarısız aşılamam var endokrinden yeni izin çıktı şimdi tekrar aşılama yapılacak yılbaşına kadar olmazsa nasipse tüpe başlarım diyorum ama bakalım. Hayırlısıyla tüm bekleyenler alsın inşallah güzel haberi
Amiin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun inşallahRabbim gerçekten isteyene Anneliği yüreğinde hisseden herkese Anneliği tattırsın canım. Sağlıklı evlatlar nasip etsin
Oh en güzeliUmarım bu aşılamada tutar ve tüp bebeğe gerek kalmaz. Ama kalırsa da sonuçta bir çok kişi tüp bebekle bebek sahibi oluyor. Sen de bir an önce olursun umarım.
Ben hiç aşılama denemedim çünkü tek tüpüm alınmıştı şans düşüyor diye direk tüp bebek başlamıştık. Şimdi ikinci tüp de alındı. Artık tüp bebekten başka seçenek yok benim için :) dondurulmuş embriyolarım var iki tane.. Kasım’dan sonra istediğimiz zaman biz de deneriz tekrar ama şu an gündemimizde bu yok. Tatil, diyet, spor gibi şeylere odaklandık eşimle :)
Geçmiş olsun kontrollü gitmek en iyisi sonuçta her şeyden önemlisi senin sağlığın bence.. tüp bebek konusunda haklısın ekonomik nedenler çok etkiliyor. Umarım gerek kalmaz ve bu aşılamada pozitif sonuç alırsın. Şu süreçte yapacağın en iyisi şey dengeli beslenmek ve spor ile vücudunu mutlu etmek bence :)Oh en güzelibenimde hipofiz tümörüm olduğu için çatlatma iğnesi falan izin çıkmadan kullanmam yasak büyümesini tetikliyomuş o yüzden doktor izin verdikçe işte. Ben de tüpe direk başlamak istedim de maddi durumlar sıktı devlette de aşılama dediler bi yerden başlayalım diye izin çıkmışken boş durmayayım dedim. Biz de önümüzdeki ayı aynen tatil, diyet, spor olarak kararlaştırdık ama bakalım var mı tatil rotası?
Rabbim hepinize sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallahÇok yorucu süreçler. Benim de bi başarısız aşılamam var endokrinden yeni izin çıktı şimdi tekrar aşılama yapılacak yılbaşına kadar olmazsa nasipse tüpe başlarım diyorum ama bakalım. Hayırlısıyla tüm bekleyenler alsın inşallah güzel haberi
Saol canım, umarım biz de çocuk uyuyunca spor yapacağım yazarız burada :)Rabbim hepinize sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah
Yolunda çiçekler açsın hepGeçmiş olsun kontrollü gitmek en iyisi sonuçta her şeyden önemlisi senin sağlığın bence.. tüp bebek konusunda haklısın ekonomik nedenler çok etkiliyor. Umarım gerek kalmaz ve bu aşılamada pozitif sonuç alırsın. Şu süreçte yapacağın en iyisi şey dengeli beslenmek ve spor ile vücudunu mutlu etmek bence :)
Ben yurtdışında yaşıyorum, bir senedir tedaviler nedeniyle Türkiye’ye gelmeyi hep erteledim. Normalde en az yılda iki defa gelirim. Dış gebelikten sonra henüz hamilelik hormonum sıfırlanmadı, hala kan veriyorum, bir de 17 Eylül’de kontrolüm var. Değer sıfırlandığı zaman, kontrolden sonra geleceğim 7 haftalığına. Hem tatil hem diyet için bu kadar uzun bu tatil :) çünkü hızlı ve sağlıklı zayıflamamama büyük katkısı olan bir diyetisyenim var orada. Eve dönerken 65 olmayı hedefliyorum :)
Amiin inşallaaahRabbim hepinize sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah
O zaman ben bunları cardio olarak kaydedeyim listeye de bundan sonraBen de cardio yapıyorum canım. Koşmalı yürümeli ortaya karışık bir şeyler :) tek tempoda yürümek hiç bana göre değil, zaten çok da etkili değil. Ayrıca ruhum sıkıyor bir saat rutin olunca :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?