- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #312.401
Allah en kısa zamanda sağlıklı evlat versin inşallah stresin çok büyük etkisi var diyet spor derken stresten uzaklaşmak size iyi gelecektirBEn de 5 tedavi 15 kg dan sonra, yeniden tedaviye devam edeceğim ama önce şu 15 kg dan kurtulayım diyorum :)
Kızlar
Dışarıdaydım arkadaşlarımdan birisi ile buluştum. Son zamanlarda o kadar çok diyet yapıp bozdum ki haliyle beni ciddiye almadı :) akşam için bol karbonhidratlı tekliflerle geldi ama hepsini reddettim, eşimi aradı, şunu yapalım bunu yiyelim diye. Ben de sürekli diyet bitene kadar seni tanımıyorum diye sataşıyordum :) Eşim de “ biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar. Akşam sebze yiyoruz” dedi bayıldım :)
Neyse yemeğe gittik. O ekmek arası bir şeyler tercih ederken ben bunu yapmadım. Normalde ekmekle aram yoktur ama buranın bagetlerine hastayım.. ömrümde yemediğim kadar ekmeği burada yedim. Neyse ki reddettim ve öğleni kazasız belasız atlattım. Ama bunu kesinlikle takıma borçluyum. İyi ki varışınız, iyi ki buradayım.
Bende de benzer bir durum var. Eskiden böyle değildim ve sürekli bir şeyler yapacak enerjim olurdu. Ama şu sıralar ben de günde tek şey yapıyorum. Benimkisi kesinlikle psikolojik, seninkini en iyi sen bilirsin :)Kızım anaokuluna gidecek oğlum küçük uyumuyorda sürekli peşimde birde ben birşey yaptığım zaman tek bırseye odaklanıyorum hepsini aynı anda yapamıyorum psikolojik galiba evin işleri bile duruyor tembelim de aff aff
Kızlar
Dışarıdaydım arkadaşlarımdan birisi ile buluştum. Son zamanlarda o kadar çok diyet yapıp bozdum ki haliyle beni ciddiye almadı :) akşam için bol karbonhidratlı tekliflerle geldi ama hepsini reddettim, eşimi aradı, şunu yapalım bunu yiyelim diye. Ben de sürekli diyet bitene kadar seni tanımıyorum diye sataşıyordum :) Eşim de “ biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar. Akşam sebze yiyoruz” dedi bayıldım :)
Neyse yemeğe gittik. O ekmek arası bir şeyler tercih ederken ben bunu yapmadım. Normalde ekmekle aram yoktur ama buranın bagetlerine hastayım.. ömrümde yemediğim kadar ekmeği burada yedim. Neyse ki reddettim ve öğleni kazasız belasız atlattım. Ama bunu kesinlikle takıma borçluyum. İyi ki varışınız, iyi ki buradayım.
Benimde oyle güne enerjik başlayınca da hiç iş bitmiyor yaş kaçBende de benzer bir durum var. Eskiden böyle değildim ve sürekli bir şeyler yapacak enerjim olurdu. Ama şu sıralar ben de günde tek şey yapıyorum. Benimkisi kesinlikle psikolojik, seninkini en iyi sen bilirsin :)
Teşekkür ederim, umarım en kısa zamanda ben de bu duyguyu yaşarım ::) Bir de ben tedavi süresinde aldığım kilolara çok takılıyordum. Her gün, defalarca kere, hamilelikte alacağım kiloları hamile kalmak için uğraşırken aldım diyordum. Kasım’dan önce yeni tedaviye başlayamıyoruz zaten. Bu sürede fazla kilolardan ve beni rahatsız eden bu fikirlerden kurtulmak kesinlikle olumlu etkileyecektir.Allah en kısa zamanda sağlıklı evlat versin inşallah stresin çok büyük etkisi var diyet spor derken stresten uzaklaşmak size iyi gelecektir
Aralık’ta 37 bitecekBenimde oyle güne enerjik başlayınca da hiç iş bitmiyor yaş kaç
Rabbım insaallah sizede evlat nasip eder kiloları da çok dert etmeyinAralık’ta 37 bitecek
Canım tempolu yürüyüş müydü spor olarak kaydedeyim miBen daha spor yapmadım ya, hiç de yapasım yok şimdilik.ilerleyen saatlerde gerekli motivasyon gelir umarım. ama dışarıdaydım 7600 adım atmışım o da fena değil bence :)
Hiç öyle düşünüp kendini strese sokma anın tadını çıkar ben iki hamileliğimdede 30 ar kilo almıştım en güzel zamanlarımdı tadını çıkarmıştım sende hamile kalıp tadını çıkaracaksın sonra gidiyor o kilolar hiç tadını bozup strese girmeTeşekkür ederim, umarım en kısa zamanda ben de bu duyguyu yaşarım ::) Bir de ben tedavi süresinde aldığım kilolara çok takılıyordum. Her gün, defalarca kere, hamilelikte alacağım kiloları hamile kalmak için uğraşırken aldım diyordum. Kasım’dan önce yeni tedaviye başlayamıyoruz zaten. Bu sürede fazla kilolardan ve beni rahatsız eden bu fikirlerden kurtulmak kesinlikle olumlu etkileyecektir.
Çok teşekkürleerHastalık üstüne düdüklü çok geçmiş olsun
O zaman ben zıplamaya devam edeyimKesinlikle sayılır ip atlamanın bir değişiği sonuçta. Az önce baktım kiloya göre fark edebilir ama benim için yarim saat 210 kaloriymiş, çok iyi bence :)
Bende ekimde başlıyorum nasipse tüpe mi başlayacaksınız?Teşekkür ederim, umarım en kısa zamanda ben de bu duyguyu yaşarım ::) Bir de ben tedavi süresinde aldığım kilolara çok takılıyordum. Her gün, defalarca kere, hamilelikte alacağım kiloları hamile kalmak için uğraşırken aldım diyordum. Kasım’dan önce yeni tedaviye başlayamıyoruz zaten. Bu sürede fazla kilolardan ve beni rahatsız eden bu fikirlerden kurtulmak kesinlikle olumlu etkileyecektir.
En az yarısı tempoludur ama yine de kaydetme canım. Çünkü spora başladım. ip atladım, şimdi Leslie yapacağım, toplamı yazacağım sana bitirince.Canım tempolu yürüyüş müydü spor olarak kaydedeyim mi
Teşekkür ederim güzel dileklerin için canım. Diyete konsantre değilken dert ediyordum ama şu an etmiyorum. Çünkü başlayınca veriyor insan. Bugün diyetisyenimin bir paylaşımını gördüm 33 yaşında birisi 7,5 ayda 56 kilo vermiş onunla. Ben de fena değildim 3 ayda 18 vermiştim. Eylül ortası gibi daha da hızlanır kilo vermem Kasım’da biter muhtemelen :)Rabbım insaallah sizede evlat nasip eder kiloları da çok dert etmeyin
Masallah ya azimli kadınlara bayılıyorum ben hemen pes ediyorum bes kilo versem yeter diyorum onda bile ofluyorumTeşekkür ederim güzel dileklerin için canım. Diyete konsantre değilken dert ediyordum ama şu an etmiyorum. Çünkü başlayınca veriyor insan. Bugün diyetisyenimin bir paylaşımını gördüm 33 yaşında birisi 7,5 ayda 56 kilo vermiş onunla. Ben de fena değildim 3 ayda 18 vermiştim. Eylül ortası gibi daha da hızlanır kilo vermem Kasım’da biter muhtemelen :)
Ben geçen sene Kasım’da başladım canım. İki tane yarım kalan tedavim oldu, iki kere yumurta toplanarak taze transfer, bir kere de dondurulmuş. Toplam 5 tedavi. Sonuncusunda hamilelik haberi aldık ama dış gebelik oldu. Şimdi iğne vurdukları için dinleniyoruz 3 ay sonra dondurulmuş tedavisine izin çıkar ama biz ne zaman başlarız bilmiyorum.Bende ekimde başlıyorum nasipse tüpe mi başlayacaksınız?
Ama yeterli buluyorsun ki öyle diyorsun. Şimdi benim ilk hedefim 65 olmak, o nedenle 66-67 bana yetmiyor ki :) bu bence başta konulan hedeflerle ilgiliMasallah ya azimli kadınlara bayılıyorum ben hemen pes ediyorum bes kilo versem yeter diyorum onda bile ofluyorum
Tabiki öyle bu kiloları nasıl veriyorsak onu da veririz. Zaten ben hobi olarak kilo alıp veriyorum diye tarif ediyorum artık kendimi :)Hiç öyle düşünüp kendini strese sokma anın tadını çıkar ben iki hamileliğimdede 30 ar kilo almıştım en güzel zamanlarımdı tadını çıkarmıştım sende hamile kalıp tadını çıkaracaksın sonra gidiyor o kilolar hiç tadını bozup strese girme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?