Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

BEn de 5 tedavi 15 kg dan sonra, yeniden tedaviye devam edeceğim ama önce şu 15 kg dan kurtulayım diyorum :)
Allah en kısa zamanda sağlıklı evlat versin inşallah stresin çok büyük etkisi var diyet spor derken stresten uzaklaşmak size iyi gelecektir

Bende de benzer bir durum var. Eskiden böyle değildim ve sürekli bir şeyler yapacak enerjim olurdu. Ama şu sıralar ben de günde tek şey yapıyorum. Benimkisi kesinlikle psikolojik, seninkini en iyi sen bilirsin :)

Bende de benzer bir durum var. Eskiden böyle değildim ve sürekli bir şeyler yapacak enerjim olurdu. Ama şu sıralar ben de günde tek şey yapıyorum. Benimkisi kesinlikle psikolojik, seninkini en iyi sen bilirsin :)
Benimde oyle güne enerjik başlayınca da hiç iş bitmiyor yaş kaç

Allah en kısa zamanda sağlıklı evlat versin inşallah stresin çok büyük etkisi var diyet spor derken stresten uzaklaşmak size iyi gelecektir
Teşekkür ederim, umarım en kısa zamanda ben de bu duyguyu yaşarım ::) Bir de ben tedavi süresinde aldığım kilolara çok takılıyordum. Her gün, defalarca kere, hamilelikte alacağım kiloları hamile kalmak için uğraşırken aldım diyordum. Kasım’dan önce yeni tedaviye başlayamıyoruz zaten. Bu sürede fazla kilolardan ve beni rahatsız eden bu fikirlerden kurtulmak kesinlikle olumlu etkileyecektir.

Hiç öyle düşünüp kendini strese sokma anın tadını çıkar ben iki hamileliğimdede 30 ar kilo almıştım en güzel zamanlarımdı tadını çıkarmıştım sende hamile kalıp tadını çıkaracaksın sonra gidiyor o kilolar hiç tadını bozup strese girme

Bende ekimde başlıyorum nasipse tüpe mi başlayacaksınız?

Rabbım insaallah sizede evlat nasip eder kiloları da çok dert etmeyin
Teşekkür ederim güzel dileklerin için canım. Diyete konsantre değilken dert ediyordum ama şu an etmiyorum. Çünkü başlayınca veriyor insan. Bugün diyetisyenimin bir paylaşımını gördüm 33 yaşında birisi 7,5 ayda 56 kilo vermiş onunla. Ben de fena değildim 3 ayda 18 vermiştim. Eylül ortası gibi daha da hızlanır kilo vermem Kasım’da biter muhtemelen :)

Masallah ya azimli kadınlara bayılıyorum ben hemen pes ediyorum bes kilo versem yeter diyorum onda bile ofluyorum

Bende ekimde başlıyorum nasipse tüpe mi başlayacaksınız?
Ben geçen sene Kasım’da başladım canım. İki tane yarım kalan tedavim oldu, iki kere yumurta toplanarak taze transfer, bir kere de dondurulmuş. Toplam 5 tedavi. Sonuncusunda hamilelik haberi aldık ama dış gebelik oldu. Şimdi iğne vurdukları için dinleniyoruz 3 ay sonra dondurulmuş tedavisine izin çıkar ama biz ne zaman başlarız bilmiyorum.
Sen yeni mi başlayacaksın?

Masallah ya azimli kadınlara bayılıyorum ben hemen pes ediyorum bes kilo versem yeter diyorum onda bile ofluyorum
Ama yeterli buluyorsun ki öyle diyorsun. Şimdi benim ilk hedefim 65 olmak, o nedenle 66-67 bana yetmiyor ki :) bu bence başta konulan hedeflerle ilgili

Tabiki öyle bu kiloları nasıl veriyorsak onu da veririz. Zaten ben hobi olarak kilo alıp veriyorum diye tarif ediyorum artık kendimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…