- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #312.381
Anlaştık o zaman yarın döneyim sahalaraYok canım neden kovalanasın. İyileş dön bomba gibi.
Arı markanınkileri ben de severimYok halis muhlis market ürünü :)) arı marka :))yapılabilir aslında ama vakit yok ben yemeğimi zor yapıyorum
BEn de 5 tedavi 15 kg dan sonra, yeniden tedaviye devam edeceğim ama önce şu 15 kg dan kurtulayım diyorum :)kilo hikayemiz aynı sayılır, 8 tüp bebekte hamile kaldım, inşallah sen daha kısa zamanda evladını kucağına alırsın. benim yaş da var. Her tüp bebekte 1,5 2 kg alıp hamileliği 86 ile bitirdim. Şimdi toprlarsan hamilelikte de dikkat edersen mis gibi hamileliği bitirirsin
Bir yerlerde dursa da tekrar başlayacak.. sonunda ideal kiloda bu işi bitireceğiz.Cuma 78,4tüm bu sabah 77,7 :)) işten güçten yazmayı unutmuşum, bu şekilde gitse hep ama mutlaka bir yerde takılacağım
Geçmiş olsun bir an önce toparlarsın umarım..Daha da kötüleştim canım o gece hastaneye gittik bikaç tane iğne yaptılar enfeksiyon baya ilerlemiş. Memleketteydim o halde bide eve geldim düdüklüm patladı tavan, cam,tül, perde, halı mafoldu. hasta hasta onunla uğraşınca daha da bitkin düştüm dudaklar full uçuk ben bitap düşmüş bi halde yatıyorumsağol unutmamışsın sen nasılsın
Canım kaç dk pilates yaptın. Ben spor listesi tutuyorum motivasyonu arttırmak adına. Seni de kaydedeyimSlm kizlar dün yazamadım ilk günden böyle olduu kusura bakmayin .bugün kahvaltıda tam buğday ekmeği yumurta peynir zeytin domates salatalık yedim limonlu su içiyorum.gece plates yaptım bugünde yapicam kahvaltıyı geç ettgim için öğlen yemeği yemicem akşam yine yazarım
Ben daha spor yapmadım ya, hiç de yapasım yok şimdilik.ilerleyen saatlerde gerekli motivasyon gelir umarım. ama dışarıdaydım 7600 adım atmışım o da fena değil bence :)Canım kaç dk pilates yaptın. Ben spor listesi tutuyorum motivasyonu arttırmak adına. Seni de kaydedeyim
Çok teşekkürleerGeçmiş olsun bir an önce toparlarsın umarım..
Ay hadi İnşallahHiç bozulma demekki haftaya cuma en az 1,5 kiloy vererek listeye bomba gibi girebili3sin.
Gitsin ödemler gitsin kilolarCanım
Regl olduğuna göre bence biraz ödemen çözülecektir. Canını sıkmadan devam bence.. zaman zaman duraklama ve artı göreceğiz ama sonuç olarak istediğimiz kiloya geleceğiz :)
Ağzın bal yesin inşallahBozma moralini canım geçici bi durum hepimiz yaşıyoruz aynı durumu maalesef. Bu hafta az gider haftaya 2 kat daha fazla gider ödemle birlikte
Az kaldı iki hafta daha dayanmalısın. Çocuklar kaç yaşında bilmiyorum ama instagramda görüyorum bazı anneler çocuklarını dambıl yapıp spor yapıyor. Bayılıyorum o videolara :)Ben iki çocukla hiç bir halt yapamıyorum çok sıkıldım okullar açılsaydı
Hastalık üstüne düdüklü çok geçmiş olsunDaha da kötüleştim canım o gece hastaneye gittik bikaç tane iğne yaptılar enfeksiyon baya ilerlemiş. Memleketteydim o halde bide eve geldim düdüklüm patladı tavan, cam,tül, perde, halı mafoldu. hasta hasta onunla uğraşınca daha da bitkin düştüm dudaklar full uçuk ben bitap düşmüş bi halde yatıyorumsağol unutmamışsın sen nasılsın
Kesinlikle sayılır ip atlamanın bir değişiği sonuçta. Az önce baktım kiloya göre fark edebilir ama benim için yarim saat 210 kaloriymiş, çok iyi bence :)Kızlar selam bişey danışayım mıı? Trambolinde zıplamak spor sayılır mıı?
Kızım anaokuluna gidecek oğlum küçük uyumuyorda sürekli peşimde birde ben birşey yaptığım zaman tek bırseye odaklanıyorum hepsini aynı anda yapamıyorum psikolojik galiba evin işleri bile duruyor tembelim de aff affAz kaldı iki hafta daha dayanmalısın. Çocuklar kaç yaşında bilmiyorum ama instagramda görüyorum bazı anneler çocuklarını dambıl yapıp spor yapıyor. Bayılıyorum o videolara :)
Ben daha önceki kilo verişimde yeğenimle oyun oynardım ve onun beni yönlendirmesine izin verirdim. Sonuçta ben de çocuktum, gün boyu koşmaktan, atlayıp zıplamaktan kilo almıyordum o zamanlar diye düşünürdüm hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?