Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

BEn de 5 tedavi 15 kg dan sonra, yeniden tedaviye devam edeceğim ama önce şu 15 kg dan kurtulayım diyorum :)

Geçmiş olsun bir an önce toparlarsın umarım..

Slm kizlar dün yazamadım ilk günden böyle olduu kusura bakmayin .bugün kahvaltıda tam buğday ekmeği yumurta peynir zeytin domates salatalık yedim limonlu su içiyorum.gece plates yaptım bugünde yapicam kahvaltıyı geç ettgim için öğlen yemeği yemicem akşam yine yazarım

Kızlar
Dışarıdaydım arkadaşlarımdan birisi ile buluştum. Son zamanlarda o kadar çok diyet yapıp bozdum ki haliyle beni ciddiye almadı :) akşam için bol karbonhidratlı tekliflerle geldi ama hepsini reddettim, eşimi aradı, şunu yapalım bunu yiyelim diye. Ben de sürekli diyet bitene kadar seni tanımıyorum diye sataşıyordum :) Eşim de “ biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar. Akşam sebze yiyoruz” dedi bayıldım :)
Neyse yemeğe gittik. O ekmek arası bir şeyler tercih ederken ben bunu yapmadım. Normalde ekmekle aram yoktur ama buranın bagetlerine hastayım.. ömrümde yemediğim kadar ekmeği burada yedim. Neyse ki reddettim ve öğleni kazasız belasız atlattım. Ama bunu kesinlikle takıma borçluyum. İyi ki varışınız, iyi ki buradayım.

Canım kaç dk pilates yaptın. Ben spor listesi tutuyorum motivasyonu arttırmak adına. Seni de kaydedeyim

Canım kaç dk pilates yaptın. Ben spor listesi tutuyorum motivasyonu arttırmak adına. Seni de kaydedeyim
Ben daha spor yapmadım ya, hiç de yapasım yok şimdilik.ilerleyen saatlerde gerekli motivasyon gelir umarım. ama dışarıdaydım 7600 adım atmışım o da fena değil bence :)

Ben iki çocukla hiç bir halt yapamıyorum çok sıkıldım okullar açılsaydı
Az kaldı iki hafta daha dayanmalısın. Çocuklar kaç yaşında bilmiyorum ama instagramda görüyorum bazı anneler çocuklarını dambıl yapıp spor yapıyor. Bayılıyorum o videolara :)
Ben daha önceki kilo verişimde yeğenimle oyun oynardım ve onun beni yönlendirmesine izin verirdim. Sonuçta ben de çocuktum, gün boyu koşmaktan, atlayıp zıplamaktan kilo almıyordum o zamanlar diye düşünürdüm hep.

Hastalık üstüne düdüklü çok geçmiş olsun

Kızım anaokuluna gidecek oğlum küçük uyumuyorda sürekli peşimde birde ben birşey yaptığım zaman tek bırseye odaklanıyorum hepsini aynı anda yapamıyorum psikolojik galiba evin işleri bile duruyor tembelim de aff aff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…