- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #313.441
Bence ödem gidince daha net görünecek sonuçta verdiysen orada duruyor, kaybolmaz.. ben de gelecek hafta daha iyi olacağını düşünüyorum.İnş ama canım sıkıldı hiç anlayamadım hurma etkisini boşa mı yaptım bilmem :)
Tebrikler canım çok az kaldı 80lereKusura bakmayın arkadaşlar geç kaldım. Okul telaşıyla girmedim. Kilom 90toplight
Az kaldı keşke bugün kıyısından köşesinden bir görseydimTebrikler canım çok az kaldı 80lere
Tebrikler canım 8 ler gelmiş bile :) hızlıca 7 leri görürsün umarımKusura bakmayın arkadaşlar geç kaldım. Okul telaşıyla girmedim. Kilom 90toplight
senin olmak istediğin kilo kaç canım ?Hayırlı cumalar olsun
Kilom 74.8toplight kaptanım ben regl artısı gelmeden 1. Mezuniyetimi yaşıyım diyorum
Evet karnın hurmadan ağrıyo olabilir ama geçer yarın.1 kilo çok güzel regl olmana rağmen kilo vermişsin haftaya ödemde gider sıkılma boşunaGünaydın bende şaka gibi bir durum yaşıyorum regli hala bitmedi sinir olmaya başladım devamlıda karnım ağrıyor hurmadan mı acaba
Neyse oğlanla yürüdük geldik öyle tartıldım :))
(75.2/74.2/1/%1.33
AminBaşıniz sağ olsun canım Rabbim geride kalanlara sabır versin
Amin inşallah
Allah razı olsun
Seninde gyet iyi cnım zten bi hafta çok gidince diper hafta daha az gidiyo kardeleninde öyle.güzel yineBen de gezdim dolaştım geldim ama durum hiç iç açıcı değil.. 77,5 olmuşum.nerede benim 76 lı kilolarım. Maalesef sadece -500
Adet dönemi ve ödem atıcısız geçince, spor da aksayınca böyle oldu. bir de misafir var düzenimiz karmaşık buna rağmen dikkat ediyorum, bütün abur cuburları reddediyorum sadece yemeklerde eşlik ediyorum diğerlerine :) 76,7 gördükten sonra tek kaçamağım çikolata 177 kalori çikolata yemem oldu. Yani 77,5 olmamı açıklayan bir şey yok aslında. Düzelir umarım haftaya. Zaten gelecek Cuma için hedefim 75. Gerekirse zorlayacağım da kendimi :)Seninde gyet iyi cnım zten bi hafta çok gidince diper hafta daha az gidiyo kardeleninde öyle.güzel yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?