Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

vaovvvv süpper ötesi ben yürüyüş eliptik bi mekik falan yaparım
Kızlar bende ip atlayacak
neyse ki teras büyüklüğü de bı balkonum var .Hatta G guziss35 günlük birbirimize egzersiz açısında süre belirleyelim yarışmamız haftalık değil günlük olsun
Mesela bugün ilk hedefim 500 ip atlama (umarım yapabilirim )

benimde bugün 3 mil leslie 20 dk eliptik olsun

Cherry Mom spor yarışması yapalım mı bu hafta. Ne kadarı ödem bilmiyorum ama bu hafta hedefim 2,5 kg vermek ve 75 olmak. Spor şart yani :)
Yapalımmm :)) bugün mü başlayacağız migren ve karın ağrısı var bende pek modum düşük enerjim yok sanki ya niye öyle oldum

Yapalımmm :)) bugün mü başlayacağız migren ve karın ağrısı var bende pek modum düşük enerjim yok sanki ya niye öyle oldum
Bugün başlamış olsak da ben Pazartesi’ye kadar zor yaparım zaten çünkü misafir var. Pazartesi eşim işe misafir evine gider ben kendi düzenime dönerim :) bugün değil belki ama yarın başlayalım mı o zaman.. iyi hissetmezsen yarın yine konuşuruz

Ben ip atlarken müzik dinliyorum. İki şarkı atlayacağım, üç şarkı atladım diyorum daha keyifli oluyor :) 500-1000 gibi rakamlar daha sevimsiz bence :)

insülün direncin varsa canım hiç yanına bile yaklaşma derim annemde de insülin direnci var ordan biliyorum

canım ben zor kilo veriyorum hedefimi 64 olarak koysam şimdilik olur mu
canım listeye 64,5 olunca girebiliyorsun zaten ama yarışmaya giriş hedefin kaçtı onu merak ettim onu yazayım demiştimvermen gereken kilonun %5 fazlası isen bir de hemen listeye girebiliyorsun
62.8/63.2 üzgünüm % -0.63
Kusura bakmayın arkadaşlar geç kaldım. Okul telaşıyla girmedim. Kilom 90 toplight
Hayırlı cumalar olsun
Kilom 74.8 toplight kaptanım ben regl artısı gelmeden 1. Mezuniyetimi yaşıyım diyorum
canım mezuniyet mi yazacağız anlamadım bu kısmı
Hayırlı cumalar kızlar 75.8 im bende
kızlar yukarda bilirimleri topladım onları listeye ilave edeceğim şimdi kçüğün okul sorunları düzelmedi sabah okula gittim döndüm gene uykusuzum işin kötü tarafı bu hafta hiç kaçamak yapmadım tartılmadım ama sabit çıkmak moralimi bozdu neden böyle oldu anlamadım

Son düzenleme:
insülün direncin varsa canım hiç yanına bile yaklaşma derim annemde de insülin direnci var ordan biliyorum
Ben zaten şimdilik yapmayı düşünmüyorum canım. Kilo vermem durmadı çaresiz değilim. Durursa da metabolizma hızlandırıcı bir detoks yaparım muhtemelen. Diyetisyen listelerimde 3 hurma veriyordu normalde. 21 hurma 7 meyve ediyor haliyle fazla geliyor bana. sanki insülin direnci ile bu diyet olmaz gibi geliyor ama çok da bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…