- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #313.461
6lı rakamlarda kalmayı düş0nüyorumsenin olmak istediğin kilo kaç canım ?
1 günde 2 günde bir şey olmazki 1hafta yapılması lazım ki farkı görülsünHaftaya bende inşallah 52yi görürüm iki gün hurma diyeti mi denesem ben de acabaa
Ned3n böyle oldu canım özel günmü yoksa tatik m7dundan çıkamadınmı.aslında şu an grup çok hareketli iyi motive olman lazım62.8/63.2 üzgünüm% -0.63
Bunu sıvı diyeti yapan biri söylüyorsa ona göre kolay tabi☺tek tip diyete3 bir süre sonra sıkıyo vede kilo ilk günlerde veriliyo sonra minimum1 günde 2 günde bir şey olmazki 1hafta yapılması lazım ki farkı görülsün
gayet güzel fikirCherry Mom spor yarışması yapalım mı bu hafta. Ne kadarı ödem bilmiyorum ama bu hafta hedefim 2,5 kg vermek ve 75 olmak. Spor şart yani :)
6 lara az kalmış canım.. ama 6 ların başı mı sonu mu istiyorsun bilmiyorum :)6lı rakamlarda kalmayı düş0nüyorum
Evet ya bir hafta sadece hurma yemek hiç kolay değil bence. Bir de bu kilolar sonra geri geliyor mu acaba? Kalıcı veriliyordur umarım.Bunu sıvı diyeti yapan biri söylüyorsa ona göre kolay tabi☺tek tip diyete3 bir süre sonra sıkıyo vede kilo ilk günlerde veriliyo sonra minimum
Bennhaftaya hedefim 69,4 var mı benle kapışacak olan
Başı tabii6 lara az kalmış canım.. ama 6 ların başı mı sonu mu istiyorsun bilmiyorum :)
Kesinlikle daha zevkli oluyor ve daha çok motive oluyor insan.böyle yarışarak daha zevkli oluyo bence daha çok motive oluyo insan
teşekkür ederim inş olur normalde 38 beden giyiyyorum bazen 40 bugün kendime 36 bedeb spor takım aldım onuniçine girmek istiyorm
Güzel bir hedef cnmteşekkür ederim inş olur normalde 38 beden giyiyyorum bazen 40 bugün kendime 36 bedeb spor takım aldım onuniçine girmek istiyorm
tamam canım hadi bakalım kapışalım benim tatlı rakibemKızlar bu detoks işini falan pek bilmiyorum bildiğiniz etkili detokslari yazin . Bu hafta tartıya savaş acacam
Tamam o zaman başlıyoruz. şansımı zorlayacağım ama Pazar’a kadar yapamayabilirim. Ama Pazar- Perşembe vurucam dibine, bir milyooor ip atlayacağım :)gayet güzel fikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?