• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ödem olabilir mi? Suyun yetmemiş olabilir, bir nedenle ödem tutmuş olabilir. Listen daha yeni hemen kilo vermen durmamalı normalde. Ya kilo vereceğim stresi bile bazen vücudu etkiliyor. Ama önemli olan sonunda hedefe ulaşacak olman bence.
regli olmuştum bi de bi gün önce tuvalete çıkamadım

Ah evet maalesef o keyif zamanının bitmesi kötü olmus :)
3 yaşına yaklaştı kendi oynamıyor mu ya bi kahve icecek kadar :p (n'olur bana ümit ver accık :KK53: )
Normal çocuk oynar 😀ama emre beni saniye yalnız bırakmaz sadece meyve falan verirsem onu yerken kaçabiliyorum :)

Umutsuz olma, tüp bebeğe göre belki başarı oranı daha düşük ama bu yolla bir sürü kişi hamilelik haberi alıyor. Benim bir arkadaşım aşılama ile hamile kaldı mesela, bakarsan ben daha şansı yüksek bir yöntem olan tüp bebeği denedim ama hamile kalamadım. O nedenle her tedaviye pozitif başlamak lazım
Pozitifim aslında ama ne bileyim ortada belirli bi sorun yokken olmayınca tüpe bile umutsuz bakıyorum 😄

Pozitifim aslında ama ne bileyim ortada belirli bi sorun yokken olmayınca tüpe bile umutsuz bakıyorum 😄
Ortada belirli bir sorun olmamasını iyi yanı sen tedavi sürecini beklerken bile olabilme ihtimali. Benim yeğenim öyle oldu. Tüp bebeğe başlamak için adeti bekliyorduk bebek haberi aldık :)

Ortada belirli bir sorun olmamasını iyi yanı sen tedavi sürecini beklerken bile olabilme ihtimali. Benim yeğenim öyle oldu. Tüp bebeğe başlamak için adeti bekliyorduk bebek haberi aldık :)
Ben de totem yapmıştım tatile hamile gelcem diye ama cıks o da tutmadı 😄 küçükken ikiz olsun diye çok dua ederdim acaba diyorum duam kabul oldu da tedaviyle ikiz bebe mi gelcek. Bakalım hayırlısıyla gelsin de alıştım beklemeye üzülmüyorum eskisi gibi 🤗

Ben de totem yapmıştım tatile hamile gelcem diye ama cıks o da tutmadı 😄 küçükken ikiz olsun diye çok dua ederdim acaba diyorum duam kabul oldu da tedaviyle ikiz bebe mi gelcek. Bakalım hayırlısıyla gelsin de alıştım beklemeye üzülmüyorum eskisi gibi 🤗
Bence bir süreç belirlenmiş.. aşılama olmazsa tüp bebek bekliyor seni. O da negatif alınca üzülmeni sağlıyor. Belirsizlikte beklemiyorsun, ki en güzeli de bir yol haritanın olması. Çok beklemeden pozitif sonuç alırsın umarım.

Bence bir süreç belirlenmiş.. aşılama olmazsa tüp bebek bekliyor seni. O da negatif alınca üzülmeni sağlıyor. Belirsizlikte beklemiyorsun, ki en güzeli de bir yol haritanın olması. Çok beklemeden pozitif sonuç alırsın umarım.
İkimizde alalımm 🌸 evrenene bol bol pozitif enerji yollayayım diyorum ama bazen bende de kalmıyo 😄

İkimizde alalımm 🌸 evrenene bol bol pozitif enerji yollayayım diyorum ama bazen bende de kalmıyo 😄
Bu inişleri çıkışları olan bir süreç.. ne yaşarsan yaşa, o an ne kadar umutsuz ve karamsarlık hissetsen de, içinde bir yerlerde bu işin sonunun güzel biteceğini hissettiğin sürece bence sorun yok. Daha pozitif bir ruh hali olamaz çünkü

***5. Takım 639. Etap***

toplight (79.3/79/0.3/%0.38)
Leyl-i-fer (74.8///%) sabit
emnis (74.2/74.4/-0.2/%-0.27)
matruj1 (63.2/61.5/1.7/%2.69)
alwaysnforever (54.4///%) bildirim yapmadı
kardelelen321 (90/89.8/0.2/%0.22)
dennisgo (77.5/75/2.5/%3.23)
guziss35 (70.3/70.6/-0.3/%-0.43)
Libas7 (75.8///%) sabit
Nefesimm02 (56.3/55.7/0.6/%1.07)
pawlover (53.7/52.9/0.8/%1.49)

5. Takım Ortalaması: 0.761

Listenin son hali böyle gibi :) Cherry Mom Cherry Mom toplight toplight

***5. Takım 639. Etap***

toplight (79.3/79/0.3/%0.38)
Leyl-i-fer (74.8///%) sabit
emnis (74.2/74.4/-0.2/%-0.27)
matruj1 (63.2/61.5/1.7/%2.69)
alwaysnforever (54.4///%) bildirim yapmadı
kardelelen321 (90/89.8/0.2/%0.22)
dennisgo (77.5/75/2.5/%3.23)
guziss35 (70.3/70.6/-0.3/%-0.43)
Libas7 (75.8///%) sabit
Nefesimm02 (56.3/55.7/0.6/%1.07)
pawlover (53.7/52.9/0.8/%1.49)

5. Takım Ortalaması: 0.761

Listenin son hali böyle gibi :) Cherry Mom Cherry Mom toplight toplight
eline sağlık canım ben daha başomı yastığa koyamadım

Bu inişleri çıkışları olan bir süreç.. ne yaşarsan yaşa, o an ne kadar umutsuz ve karamsarlık hissetsen de, içinde bir yerlerde bu işin sonunun güzel biteceğini hissettiğin sürece bence sorun yok. Daha pozitif bir ruh hali olamaz çünkü
Bitcek bitcek güzel bitcekte bizi bitirmeden bitsin inşallah

hayırlı cumalar kızlar
dün bugün pek giremedim.ben henüz ödemimi atamadım ondan sabitim. gördüğüm kadarıyla kaçamaklar etkili olmuş kilolarda.bitek matruj içli köfteyle verebilmiş ama oda geçen hafta artıydı zaten yine de tebrikler .dennis çok güzel 2.5 kilo tebrikler çok özeniyorum valla bu hızına.

Leyliiiiii leyli sen bu uyku konusunda baNa bişey dersin aslında daha küçük keşke uyusa ama oldum olası uykuyla işi olmadığı için herhalde erken bırakıcaz Leyl-i-fer Leyl-i-fer
canım ona çocuğuna göre karar vericeksin.bi arkadaşım 5 yaşına kadar uyuttu ama sabah 6-7 gibi kalkıyordu kendiliğinden.görümcemde 4 yaşına kadar uyuttu oda gece 1den önce yatmazdı bide 1 saat uğraşırdı öğlenleri uyutmak için 1 saat uyusun diye. benim büyük oğlum sütten kesince çok zorlandı bende ne zaman sızarsa o zaman yatırdım bi süre sonrada hiç uyumadı 2,5 yaşlarındaydı

Back
X