- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #314.321
kızlar hastaneden eve yeni geldim kilomu ekledim biraz dinleneceğim sonra bakarım listelere emnis canım ellerinie sağlık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
regli olmuştum bi de bi gün önce tuvalete çıkamadımÖdem olabilir mi? Suyun yetmemiş olabilir, bir nedenle ödem tutmuş olabilir. Listen daha yeni hemen kilo vermen durmamalı normalde. Ya kilo vereceğim stresi bile bazen vücudu etkiliyor. Ama önemli olan sonunda hedefe ulaşacak olman bence.
Normal çocuk oynarAh evet maalesef o keyif zamanının bitmesi kötü olmus :)
3 yaşına yaklaştı kendi oynamıyor mu ya bi kahve icecek kadar(n'olur bana ümit ver accık
)
Rica ederim kaptanım geçmiş olsun tekrardan dinlenin birazkızlar hastaneden eve yeni geldim kilomu ekledim biraz dinleneceğim sonra bakarım listelere emnis canım ellerinie sağlık
Pozitifim aslında ama ne bileyim ortada belirli bi sorun yokken olmayınca tüpe bile umutsuz bakıyorumUmutsuz olma, tüp bebeğe göre belki başarı oranı daha düşük ama bu yolla bir sürü kişi hamilelik haberi alıyor. Benim bir arkadaşım aşılama ile hamile kaldı mesela, bakarsan ben daha şansı yüksek bir yöntem olan tüp bebeği denedim ama hamile kalamadım. O nedenle her tedaviye pozitif başlamak lazım
Umudunu yitirme canım olacak Allah 'ın izniylePozitifim aslında ama ne bileyim ortada belirli bi sorun yokken olmayınca tüpe bile umutsuz bakıyorum![]()
Ortada belirli bir sorun olmamasını iyi yanı sen tedavi sürecini beklerken bile olabilme ihtimali. Benim yeğenim öyle oldu. Tüp bebeğe başlamak için adeti bekliyorduk bebek haberi aldık :)Pozitifim aslında ama ne bileyim ortada belirli bi sorun yokken olmayınca tüpe bile umutsuz bakıyorum![]()
Tekrar geçmiş olsun kaptanım.. iyi dinlenmeler sana. Bir an önce toparlarsın umarım.kızlar hastaneden eve yeni geldim kilomu ekledim biraz dinleneceğim sonra bakarım listelere emnis canım ellerinie sağlık
Hayırlısıyla sağlığıyla olsun inşallah el mahkum beklicez nasibin vaktiniUmudunu yitirme canım olacak Allah 'ın izniyle
Ben de totem yapmıştım tatile hamile gelcem diye ama cıks o da tutmadıOrtada belirli bir sorun olmamasını iyi yanı sen tedavi sürecini beklerken bile olabilme ihtimali. Benim yeğenim öyle oldu. Tüp bebeğe başlamak için adeti bekliyorduk bebek haberi aldık :)
Bence bir süreç belirlenmiş.. aşılama olmazsa tüp bebek bekliyor seni. O da negatif alınca üzülmeni sağlıyor. Belirsizlikte beklemiyorsun, ki en güzeli de bir yol haritanın olması. Çok beklemeden pozitif sonuç alırsın umarım.Ben de totem yapmıştım tatile hamile gelcem diye ama cıks o da tutmadıküçükken ikiz olsun diye çok dua ederdim acaba diyorum duam kabul oldu da tedaviyle ikiz bebe mi gelcek. Bakalım hayırlısıyla gelsin de alıştım beklemeye üzülmüyorum eskisi gibi
![]()
İkimizde alalımmBence bir süreç belirlenmiş.. aşılama olmazsa tüp bebek bekliyor seni. O da negatif alınca üzülmeni sağlıyor. Belirsizlikte beklemiyorsun, ki en güzeli de bir yol haritanın olması. Çok beklemeden pozitif sonuç alırsın umarım.
Bu inişleri çıkışları olan bir süreç.. ne yaşarsan yaşa, o an ne kadar umutsuz ve karamsarlık hissetsen de, içinde bir yerlerde bu işin sonunun güzel biteceğini hissettiğin sürece bence sorun yok. Daha pozitif bir ruh hali olamaz çünküİkimizde alalımmevrenene bol bol pozitif enerji yollayayım diyorum ama bazen bende de kalmıyo
![]()
eline sağlık canım ben daha başomı yastığa koyamadım***5. Takım 639. Etap***
toplight (79.3/79/0.3/%0.38)
Leyl-i-fer (74.8///%) sabit
emnis (74.2/74.4/-0.2/%-0.27)
matruj1 (63.2/61.5/1.7/%2.69)
alwaysnforever (54.4///%) bildirim yapmadı
kardelelen321 (90/89.8/0.2/%0.22)
dennisgo (77.5/75/2.5/%3.23)
guziss35 (70.3/70.6/-0.3/%-0.43)
Libas7 (75.8///%) sabit
Nefesimm02 (56.3/55.7/0.6/%1.07)
pawlover (53.7/52.9/0.8/%1.49)
5. Takım Ortalaması: 0.761
Listenin son hali böyle gibi :)Cherry Mom
toplight
Bitcek bitcek güzel bitcekte bizi bitirmeden bitsin inşallahBu inişleri çıkışları olan bir süreç.. ne yaşarsan yaşa, o an ne kadar umutsuz ve karamsarlık hissetsen de, içinde bir yerlerde bu işin sonunun güzel biteceğini hissettiğin sürece bence sorun yok. Daha pozitif bir ruh hali olamaz çünkü
canım ona çocuğuna göre karar vericeksin.bi arkadaşım 5 yaşına kadar uyuttu ama sabah 6-7 gibi kalkıyordu kendiliğinden.görümcemde 4 yaşına kadar uyuttu oda gece 1den önce yatmazdı bide 1 saat uğraşırdı öğlenleri uyutmak için 1 saat uyusun diye. benim büyük oğlum sütten kesince çok zorlandı bende ne zaman sızarsa o zaman yatırdım bi süre sonrada hiç uyumadı 2,5 yaşlarındaydıLeyliiiiii leyli sen bu uyku konusunda baNa bişey dersin aslında daha küçük keşke uyusa ama oldum olası uykuyla işi olmadığı için herhalde erken bırakıcazLeyl-i-fer
şu an olamıyorum canım yeni hedefim konusundada bi karar veremedim henüzLeyl-i-fer ya sen mezun mu olmak istiyordun kaynamasın yine aklımda öyle birşey kalmış
toplight
morordek