- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #314.501
Günaydın canımGünaydın kızlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canımGünaydın kızlar![]()
Ben dün gece patladım. Kek kek kek dedim bütün gün. Gece 12 de gittim çeçil peyniri yedim. Çünkü neden kocam kişisi kahvaltı ediyordu :) Ama sanki mandırayı talan etmişim gibi +1 yansımış tartıya. Bugün hangi cezaları hak ettim acaba?Pazar pazar dikkat edin kendinize kızlarkazalar cuma günü bizi tırmalar :))
Yok be kuzum sanmıyorum 1 kg eder mi hiç ekmekle birlikte mi yedin? Eşinin o alışkanlığı kötüymüş bence onu da diyete sok:) benim eşim ölse yemek yemez 8 den sonra bazen açlıktan uyuyamaz yine yemez:) benim için büyük avantaj buBen dün gece patladım. Kek kek kek dedim bütün gün. Gece 12 de gittim çeçil peyniri yedim. Çünkü neden kocam kişisi kahvaltı ediyordu :) Ama sanki mandırayı talan etmişim gibi +1 yansımış tartıya. Bugün hangi cezaları hak ettim acaba?
Bunun böyle olacağını biliyordum da ne bileyim +200-300 bekliyordum onu da bugun verirdim :)
Ekmeği şöyle bir kestim ama yemedim canım. Sadece peynir yedim 3 tane.Tamam yine fazla ama bu kadar artı olmaması lazım. daha önce anlattım ya direnç kilolarında Ben - gelmeye çalıştıkça vücut + ya çekmek için her numarayı yapar diye. Bir şekilde diyet dışına çıkınca ekstra artılar oluyor bence tartıda. Gündüz de dondurma yedim ya her ne kadar diyet içinde ölçülü yesem de onu da artı yazmış olabilir vücut. Ama tabiki geçici. Bir iki gün protein diyeti yapacağım muhtemelen tekrar 75 e dönerim.Yok be kuzum sanmıyorum 1 kg eder mi hiç ekmekle birlikte mi yedin? Eşinin o alışkanlığı kötüymüş bence onu da diyete sok:) benim eşim ölse yemek yemez 8 den sonra bazen açlıktan uyuyamaz yine yemez:) benim için büyük avantaj bu
Tabiki halledersin sen ben ay sonunda 70 olmayı planlarken 74 bile düz gelemedim ya dediğin gibi vücut devamlı yukarı çekiyor bir bakıyorum 74.3 bir bakıyorum 75 bile gördüm dün.. bu hafta 73 küsür olmam lazım nasıl olacak bilmem devamlı gidip gelen oynayan bir kilo varEkmeği şöyle bir kestim ama yemedim canım. Sadece peynir yedim 3 tane.Tamam yine fazla ama bu kadar artı olmaması lazım. daha önce anlattım ya direnç kilolarında Ben - gelmeye çalıştıkça vücut + ya çekmek için her numarayı yapar diye. Bir şekilde diyet dışına çıkınca ekstra artılar oluyor bence tartıda. Gündüz de dondurma yedim ya her ne kadar diyet içinde ölçülü yesem de onu da artı yazmış olabilir vücut. Ama tabiki geçici. Bir iki gün protein diyeti yapacağım muhtemelen tekrar 75 e dönerim.
Eşim istedi ben de yapıcam yarın. İnşallah tadarken sapıtmamAşureciler :))Eki Görüntüle 2307615
Oooo bizimki gece 3'te bile yer acıktıysa Geç yattığı zamanlar...Yok be kuzum sanmıyorum 1 kg eder mi hiç ekmekle birlikte mi yedin? Eşinin o alışkanlığı kötüymüş bence onu da diyete sok:) benim eşim ölse yemek yemez 8 den sonra bazen açlıktan uyuyamaz yine yemez:) benim için büyük avantaj bu
Eğer dağıtmayacaksan çok aZ yap canım evde minik kasen varsa kendine ona koyarsın ölçüyü kaçırmazsın eminim öğün niyetine yersin :)Eşim istedi ben de yapıcam yarın. İnşallah tadarken sapıtmam![]()
Nasıl ona rağmen zayıf sinir bir durum:))Oooo bizimki gece 3'te bile yer acıktıysa Geç yattığı zamanlar...
Birazını dağıtırım ama eşim çok sever o yüzden birazı kalır evde. O durdukça inşallah tırtıklamam. Ama yok yapmam yapmam. Bu hafta güzel bi eksi görmeye söz verdim kendime. Öğün olarak 1 küçük kase ile sınırlicam. Ekstra spor da olursa bişey olmazEğer dağıtmayacaksan çok aZ yap canım evde minik kasen varsa kendine ona koyarsın ölçüyü kaçırmazsın eminim öğün niyetine yersin :)
Hiç sorma o tartıda + gelirse seviniyo ben - gelirsem seviniyorumNasıl ona rağmen zayıf sinir bir durum:))
GüGünaydın kızlar![]()
Aynen canım güveniyoruz sanaBirazını dağıtırım ama eşim çok sever o yüzden birazı kalır evde. O durdukça inşallah tırtıklamam. Ama yok yapmam yapmam. Bu hafta güzel bi eksi görmeye söz verdim kendime. Öğün olarak 1 küçük kase ile sınırlicam. Ekstra spor da olursa bişey olmaz
HEr gün tartılman dezavantajı bu işte. Olmaması gereken rakamları da görüyoruz. Aslında şöyle olabilir sen bir kaç gün spor yapmadın ve yeniden başladın. Belki de ödem nedeniyle 75 gördün. Ama tartılmasan bu kötü anıların hiç olmayacak :) ben de dün yiyince sabah bakayım dedim. Bugünkü sporlar bizi - ye götürecektir ama benceTabiki halledersin sen ben ay sonunda 70 olmayı planlarken 74 bile düz gelemedim ya dediğin gibi vücut devamlı yukarı çekiyor bir bakıyorum 74.3 bir bakıyorum 75 bile gördüm dün.. bu hafta 73 küsür olmam lazım nasıl olacak bilmem devamlı gidip gelen oynayan bir kilo var
Şu an muhtemelen beni yeniyorsun, çünkü ben + geldim sevgili rakibim. Ama aşureyi fazla kaçırırsan benim işime gelir kupa kaldırırım :) 1 kase ana öğün olarak yiyebilirsin fazlası bana yarar :)Eşim istedi ben de yapıcam yarın. İnşallah tadarken sapıtmam![]()
Evet evet kesinlikle tartılmamak lazımdı. Bazen iyi yönde etkiliyor şöyle bir silkeleniyorsun ama işte devamlı kg nin oynadığını görmek olumsuz...artık yarın bir tartılırım sonra cumaya kadar çıkmıycam :)) bugün senin videoları yapacağım .. hallederiz aynen sıkıntı yok yola devam :))HEr gün tartılman dezavantajı bu işte. Olmaması gereken rakamları da görüyoruz. Aslında şöyle olabilir sen bir kaç gün spor yapmadın ve yeniden başladın. Belki de ödem nedeniyle 75 gördün. Ama tartılmasan bu kötü anıların hiç olmayacak :) ben de dün yiyince sabah bakayım dedim. Bugünkü sporlar bizi - ye götürecektir ama bence
Bizde de aynı durum var asla aç yatmaz :) şeker ölçüyor bazen yüksek çıkıyor ve o zaman daha dikkatli.. ama şeker normale girince aynı beslenmeye devam. şu anki yemeler biraz iş durumları ile de alakalı, geç geliyor öyle olunca her şey geç saate kalıyor. Bu sene bir hafta çok yoğun çalışıp bir hafta izin yapıyor. İzinde daha uygun saatlerde daha dengeli yiyor, spor yapıyor..Oooo bizimki gece 3'te bile yer acıktıysa Geç yattığı zamanlar...
Bu güveni boşa çıkarmamam lazımAynen canım güveniyoruz sana![]()
Ben de onu yapacağım üstüne bir tane daha yapacağım. Zumba step yapacağım ve ip atlayacağım. Planım bu. Haftaya eşim izinli, tatil hazırlıkları, alış veriş derken dışarıda olacağız ve hafta içi sporuma yine sınır gelebilir. Bugünü iyi değerlendirmem lazım :)Evet evet kesinlikle tartılmamak lazımdı. Bazen iyi yönde etkiliyor şöyle bir silkeleniyorsun ama işte devamlı kg nin oynadığını görmek olumsuz...artık yarın bir tartılırım sonra cumaya kadar çıkmıycam :)) bugün senin videoları yapacağım .. hallederiz aynen sıkıntı yok yola devam :))
Ama sen iki tane çocuk doğurdun metabolizmanın farklılaşmasının bir nedeni de bu bence.. bir arkadaşım vardı tüm hayatı kilolu geçmiş, iki çocuk doğurdu ve ideal kiloya geldi, bir tek onda gördüm Doğumun vücudu kendine getirdiğini genel olarak kilo alma eğilimi oluyor hamilelik sonrası :)Hiç sorma o tartıda + gelirse seviniyo ben - gelirsem seviniyorum