Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hava 12 derece biranda ne kadar soğudu ya dışarı çıkayım biraz yürüyeyim dedim ama çocuğu hasta ederim
Bencede,burda 20 derece ora soğumuş öğlen çıkarsın dah sıcak olur.yada 5 dk oğlunla trencilik oyna,5 dk balon voleybolu, 15 dk beraber leslie yapın.al sana sabah sporu

Günaydın kızlar
Bundan böyle sabah yazıp bütün gün listenin dışına çıkmıcaz yazmışsınız bende bugünü yazayım
Sabah 1 bardak limonlu su
1 bardak meyve suyu
1 ceviz
Ara sütlü kahve
Öğlen bugün mercimek çorbası yapayım yanında ayran
Ara meyve suyu yada sebze suyu
Akşam yoğurt içine tatlı krizim var tarçın atarım
3 litre su
1 saat yürüyüş

Güzel oluyor önceden şartlamak canım ben dün hem sporda hem menüde faydasını gördüm :)

Bencede,burda 20 derece ora soğumuş öğlen çıkarsın dah sıcak olur.yada 5 dk oğlunla trencilik oyna,5 dk balon voleybolu, 15 dk beraber leslie yapın.al sana sabah sporu
:))) Oğlan şuan sakin hiç kudurtmayı gözüm yemedi :)) ama bu fikir güzel sonra değerlendireceğim :)

Bencede sabahtan yemek işini de hallederiz sonra bütün gün düşüyoruz akşama ne yapsam acaba diye
Off sorma yaa en büyük çilem eşim çok yemek seçer birde herşeyi beğenmez sebze yemez ... Genelde herkese ayrı yemek yapıyorum oğluma eşime kendime ...:/

Off sorma yaa en büyük çilem eşim çok yemek seçer birde herşeyi beğenmez sebze yemez ... Genelde herkese ayrı yemek yapıyorum oğluma eşime kendime ...:/
Senin işin çok zor canım ya bizde öyle bir şey yok ben sofraya ne koyduysam herkes onu yer azcıkta olsa yemek zorundasınız vitamin almanız şart diyorum sebzeler de mırın kırın yapıyorlar ama yarım tabak ta olsa yiyorlar

Ya şimdi benim oğlan henüz laf dinlemiyor hiç yemez aç kalır zaten yemeğe gönlü yok o hamurcu kek börek makarna pilav ...
Eşim etçi devamlı bir et yemeği ister başka bişey yaptım mı hemen laf eder sinir eder beni o yüzden hiç çekemiyorum ben normalde herşeyi yerim ama diyet amaçlı sebze olsun diyorum yani 3 e bölündük anlayacağın :)) senin çocuklar kaç yaşında

günaydın kızlar ben hafta sonu çok yoğundum buraya uğrayamadım hiç annemleri kardeşime bıraktık eşimle anlaştık evde yeme ve spor düzen,mi kurduk bundan sonra daha aktif olucam
Günaydın çok iyi yapmışsın canım rahat edersin eşinde destek olacaksa

Benimkiler de hergün et yapsam çok mutlu olurlar ama öyle bi dünya yok oğlum 15 kızım 7 yaşında çorba bende fix sonra yemek arkadan makarna yada pilav yapıyorum hepsinin karnı doyuyor

Canım
Ben ip atlarken farklı tempolarda atlıyorum ama ne kadarı hızlı ne kadarı yavaş hesaplamak çok zor olmaz mı? Sayıya göre hesaplamak daha kolay bence
Canım listede cardio dakika cinsinden hesaplanıyor. O yüzden öyle dedim. Zaten cardio bi hızlanmak bi yavaşlamak şeklinde değil mi. Toplam atladığın süreyi söylemen yeterli olur.
Aslında bi zorluğu bizler için yok ama insülin direncin var sen de nasıl olur hiç bilmiyorum. Ben sabah 9-10 gibi kahvaltı yaparım akşam 5-6 gibi yerim farkında olmadan yapıyormuşum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…