- 23 Mart 2016
- 30.124
- 90.762
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #314.601
:))) Ay evet kendimi gördüm bir an hahahEvet bize de bebekli misafirler gelince kafayı yiyip gidiyolar
Hiç duymadım denemedim de ama oruç gibi sanırım ben oruç tuttuğum günler akşamına da hafif birşeyler yediğimde kendimi o kadar rahat hissederdim ki tüy gibi uykum biye daha rahat olurdu75 i kırmak için vücudumun hiç bilmediği bir şey denesem dedim if beslenme hakkında ne düşünüyorsunuz? Acaba bu hafta denesem mi 8 saate menümü sığdırıp 16 saat aç kalabilir miyim acaba? İnsülin direncim olduğu için şüphedeyim bir de hiç o kadar uzun aç kalmadım. İçinizde yapan var mı? Sonuçlar nasıl oldu ?
Aslında hiç oruç tutmadım ama bence tam da oruç değil bu tarz beslenme. Çünkü 24 saat su var :) benim için bu çok önemli çünkü açlık beni olumsuz etkiliyor belki ama uzun saatler susuz kalmam imkansız gibi bir şey :)Hiç duymadım denemedim de ama oruç gibi sanırım ben oruç tuttuğum günler akşamına da hafif birşeyler yediğimde kendimi o kadar rahat hissederdim ki tüy gibi uykum biye daha rahat olurdu
Vay arkadaş o bacak ağrısıyla bunu yaptın ya hem de bu saatte önünde saygı ile eğiliyorum :)Bittimmmm bugüntotom yamuldu
Karşılıklı canım :)) Şuan nasıl koltuğa yattım anlatamam kafamda ki yastık kaydı onu bile düzeltemiyorum :)))) banyo yapıp yatacağım deli oğlan şu ara uyanmaz inş :// iyi geceler :))Vay arkadaş o bacak ağrısıyla bunu yaptın ya hem de bu saatte önünde saygı ile eğiliyorum :)
İyi geceler canım güzelce dinlen.. fazlasıyla hak ettin :)Karşılıklı canım :)) Şuan nasıl koltuğa yattım anlatamam kafamda ki yastık kaydı onu bile düzeltemiyorum :)))) banyo yapıp yatacağım deli oğlan şu ara uyanmaz inş :// iyi geceler :))
Sağol canım daha iyiyimGeçmiş olsun canım
Oh oh iyi iyice dinlen şarj ol.arada da selam ver kaçtın sandımCanimm bitmedi tatilim tabiki azcik kilo aldım tartılmadım ama aldigimi hissediyorum birazda sisim burayı bırakmayı düşünmüyorum erzuruma geri döneyim gelicem araniza inşallah detoksla halledicem aldıklarımi hedefi görmeden bırakmak yok
doğumgünü nü ben yapıcam çarşamba budayım.eşimin izni bitti artık ev benimLeyl-i-fer sen uğramadın bugün hastalık ilerledi mi yoksa yada doğum gününe mi gidecektin? menünü merakla bekliyorum :))))
Oruçta su bile içmediğin için mide uyuşuyo ve alışıyo{rabbimin kolaylığıda var tabi}ben oruçta hareketi minimuma indiririm susarım yoksa.lakin ifte su olduğu için mide yemekte istiyo, ben 5 saatlik açlıkta bile zorlandım onu hiç yapamam.midem de yanma sinirlilik Vs oluyodu 4.saatten sonraAslında hiç oruç tutmadım ama bence tam da oruç değil bu tarz beslenme. Çünkü 24 saat su var :) benim için bu çok önemli çünkü açlık beni olumsuz etkiliyor belki ama uzun saatler susuz kalmam imkansız gibi bir şey :)
Şöyle düşündüm; kahvaltıyı 9 gibi yapıp akşam yemeğini de 5 gibi yiyip son ara öğünü iptal edersem deneyebilirim. Bu haliyle de asıl açlık gece uykuda geçeceği için bence pek zorlamayacaktır. Mesele 5 ten yatana kadar ki süreden nasıl etkileneceğim. Belki proteini akşama koyarsam uzun tokluk sağlar protein.. bende insülin direnci olduğu için tokluk ve açlık şekerlerini ölçerek denemeyi düşünüyorum.
Deniz in paylaştığı video ve listeleri burdamı kaydediyosun favorilere aldım dedin ya nasıl yapılıyoSüpersin video mu yaptın sende hangisi ? :)) Öyle gizliden video yapmak yok hahaaha
O kdar sporla bu kadarcık menü olmamış sankiSpor:kardelelen321
30 dk cardio egzersiz
1 saat cardio bisiklet ( gece yapacağım )dün 800 küsür kalori aldım bugün 600 küsür :)Eki Görüntüle 2307846
Menüde pirinç pilavı görünce heycanlanmayın 1 kaşık oğlumdan kalan pirinci çöpe atamadım :/
Aileniz genişledikçe işten güçten hergün spor yapmış gibi olcaksınız merak etmeyin, şimdi hergün, zayıflayınca 3 gün yaparsınız yeterAcaba hafifledikçe sporu mu düşürsek ya sonra dediğin gibi bünye hergün sporu bulamayınca hemnn geri alır :/ korumada haftada bir gün spor yeter derler ama böyle giderse bize yetmez :))
Bende şu kollar için olanı yaptım. kusur kalmıyım dedim. garip hiç ağrım yok{ ki benim omzumda bi sıkıntı var halbuki}Cherry Mom bugün yaptıklarımın videolarını da gönderiyorum. Dönüşümlü yapılabilir bunlar her gün. Sürekli aynı videoya da vücut alışabilir değiştirmek iyi olacaktır.
Bu dinlenme sürelerini kaçırdım dediğim video; iki dakika dinlenme diyor ama beklemiyor orada videoyu durdurup dinlenmek lazım ;
Bu da diğer video; son harekette artık bitmiştim o bacağını koluna yakın yere götürüyor ben paralel yaptım :)
Bu da kollarımı alev alev yakan egzersiz. Bence hareketler zor değil ama kollar hep havada diye çok yandı.
Şu yuvarlak içine aldığım ikondan canımDeniz in paylaştığı video ve listeleri burdamı kaydediyosun favorilere aldım dedin ya nasıl yapılıyo
Günaydın canım hünnap ne :)Selam kızlar
Sabah kayınpederlere kahvaltıya gittim karatay kahvaltısı yaptım
Ara öğün de hünnap yedim
Akşam yemeğinde balık ve salata
3 litre su
Spor yok
İyi geceler
O şahane ben henüz onu yapmadım ama kesin ağrır poşet bile zor taşırım ben :)Bende şu kollar için olanı yaptım. kusur kalmıyım dedim. garip hiç ağrım yok{ ki benim omzumda bi sıkıntı var halbuki}
kardelelen321
HıııııııAileniz genişledikçe işten güçten hergün spor yapmış gibi olcaksınız merak etmeyin, şimdi hergün, zayıflayınca 3 gün yaparsınız yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?