- Konu Sahibi Cherry Mom
- #31.481
ot çöp suyu içmekten bi hal olduk valla
bu akşam yapayım madem
arada değişiklik olsun
dene bakalım
Günaydın kızlar,
Ben antibiyotik aldım geceden ve bu sabah, o şekilde ayakta durabiliyorum.
Takyoncum, ben bizim takımın kapanma durumunu hiç bilmiyodum. biz daha ilk kez bu hafta gerilere düştük, onda bile birincimiz var. diğer haftalar hep dereceye girdik biz neden kapanma tehlikesi yaşıyoruzpaylaşımların az olmasından mı yoksa?
Ebrehecim bahsettiğin callanetics nedir? herhangi bir linki varsa ben de indirip bakmak istiyorum.
Bu arada leslie nin yoga, plates ve abs 3 lü setini de indirdim. Bakalım yapıcam spora gidemediğim günlerde.
Sabah: 2 dilim kepek ekm., 1 yumurta, 1 kk peynir, 1çay k. zeytin ezmesi, kepek ekmeğinin 1 dilimine bal sürdüm, ıhlamur.
ara: 5i 1 yerde çayı
şimdilik aç değilim sanırım yediğim ekmek 2 dilim olunca acıkmadım :) ama bal boğazımı yumuşattı.
Güzel bir hafta diliyorum herkese. Ben hafta sonu büyük bir iddiada bulundum bütün takımlara yazdım bu cuma 70 olucam diye ama bi de rahatsızlandım. bu akşam da misafir gelecek. Artık onlar gittikten sonra leslie ve yer hareketleriyle sporumu yaparım ama umarım onların yanında ikramlardan yemem. Yoksa benim iddiam asılsız çıkar cumaya. Dua edin bana kızlar :)
begüm ve ebrehe burdaymış :) selam kızlar. esw cim sen yazıp çıktın mı?
canım çok geçmiş olsun yaa, dikkat et artık, çok yormamaya çalış kendini, iyice dinlen sonra devam edersin spora
ekmek yiyince acıkmadın bak, abur cıuburdan daha iyi değil mi :))
inşallah 70 olursun canım, biz de sana yardımcı oluruz elimizden geldiğince
paylaşımların azlığından sanırım takımların kapanma sebebi yoksa dereceyle alakası yok gibi geliyo bana
bide şu videoların linkini bana da yollarmısın, ben de indireyim canım