- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #315.441
ben belki kaptanımın yüzdesi kurtarır diyorum
Yok yahu bu hafta ecel yerleri döktü :) sanmıyorum dikkat edebilsin :/ben belki kaptanımın yüzdesi kurtarır diyorum
Bencede sevdim bu fikri ilk sayfaya bakarız ihtiyaç olunca süper oluraklıma bişey geldi herkes tecrübe ettiği yağ yakıcıları ödem atıcıları bi yazsada liste yapsak haftanın hergünü hatta her öğünde onlardan faydalansak olmazmı .lakin listeyi nereye yapıştırırız burda .sürekli karşımıza çıksın .onu bilmiyorum işte.ilk sayfa olurmu diycem oraya bakmayı bile ihmal ederiz biz
Aslında kişiye göre değişiyor ben ilk doğumum da 9 ay görmedim. Buda öyle görünüyor sanki. Kızkardeşim 40ı çıktık tan sonra normal adet oldu.Oyyy maşallah daha minicik yavrun
hamilelikten sonra insanlar geç regl oluyor sende de bu durum devam ediyor mu?
Hoş buldum canimHoşgeldin canım
Başlangıç 79.1 güncel 79.1. Hedef ise 70.@Muallim09
@Martilikiz07
melankolimm
@Pinklovee
@sevgikelebegi_
@HemGevezeHemDeli
Kızlar başlangıç kilonuz,güncel kilonuz ve hedef kilonuzu yazar misiniz?
Umarım eksik yazmadım
Yazarım tabikii aşılama sürecinde buralardayım zaten bu adetle başlicaz nasipseAllah razı olsun
Yazarız tabiki. Ayrıca asıl o zaman burada olmak lazım kilo kontrolü için :)
Hadi inşallahben belki kaptanımın yüzdesi kurtarır diyorum
Aaa evet doğruya matruj yemişti - gelmiştibiri yedi yedi matruj muydu libas mıydı ve de kilo verdii:)
Rica ederim kaptanım geçmiş olsun daha iyisiniz umarımkızlar kusura bakmayın bu gün hem büyük oğlumun hem benim hastane sorunlarımız vardı maalesef gün boyu giremedim sağolsun emni girmiş halletmiş listeyi bende kendimi ekleyeyim
yapmak lazım.kimse kaçamak yapmasın bu haftakızlar listemiz bu şekilde geçmişte okumam gereken yaklaşık50 sayfa var yeni katılan arkadaşların kg bilgilerini falan okur toparlarım şimdi nota aldık bu hafta haftaya dereceye yaparız
Evet kaptanım önümüzdeki hafta 1. Biziz. Bu husustakızlar listemiz bu şekilde geçmişte okumam gereken yaklaşık50 sayfa var yeni katılan arkadaşların kg bilgilerini falan okur toparlarım şimdi nota aldık bu hafta haftaya dereceye yaparız
yok yaa birbirimizden aşağı kalır yanımız yok merak etme sen.size güvenimiz tamda vücutlarımıza güvenemiyoruz
O kadar spor yaptık iyi beslendik kilo vermedik diye bizi hor gördüler.. haftaya iki haftalık kilo verelim biz en iyisi :)
Ya varya o benim aklıma geldi de dedim iyice bozmayayım moralleribir de ben sonuncu olursam ne yazacağım? şimdi beni yine aldı bir gülmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?