- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #315.461
Şu an kahkahalarla gülüyorum :) bir kilo pirzola yemiş kadar oldum gülerken. Bana gülmek de kilo yapıyor bence yarın 76,5 olurum :)Ya varya o benim aklıma geldi de dedim iyice bozmayayım morelleri
Her gün delice spor
0 kaçamak
Bol detoks
İf diyeti hajajaaj sırlarını paylaş belki yapan olurda ekip haftaya dereceye girer hahaah
Ben de sürekli gülüyorum. Gerçekten ağlanacak halimize gülüyoruz ama ne yapalım elimizden geleni yaptık başaramadık :)Ayy kızlar habire sesli sesli gülüyorum eşim şüphelendi iyi misin diyor hahah bugün resmen ağlanacak halimize güldük
O yüzden benimde içim raaht normalde kilo veremezsem çok moralim bozulurdu motivasyon hemen giderdi ama bu sefer tam :) kahretsin yine tam motiveyimBen de sürekli gülüyorum. Gerçekten ağlanacak halimize gülüyoruz ama ne yapalım elimizden geleni yaptık başaramadık :)
Ben de öyleyim. İçim rahat elimden geleni yaptım sonuçta.. haftaya en güzel eksiler bizim olsun :)O yüzden benimde içim raaht normalde kilo veremezsem çok moralim bozulurdu motivasyon hemen giderdi ama bu sefer tam :) kahretsin yine tam motiveyim
Abovvvvvvvv seninle aynı kilodayız. Şimdi daha da bir azimli oldum ya.İyi akşamlar herkese. Başlangıç 79.1 güncel 79.1 hedef 60
Ben de öyleyim. İçim rahat elimden geleni yaptım sonuçta.. haftaya en güzel eksiler bizim olsun :)
Kızlar bizi güldürdünüz Allah da sizi güldürsün. Bu arada ben adet oldum. Hafta boyu - 700 düm. Cuma - 300 sebebi anlaşıldıŞu an kahkahalarla gülüyorum :) bir kilo pirzola yemiş kadar oldum gülerken. Bana gülmek de kilo yapıyor bence yarın 76,5 olurum :)
A süper ozamn ödemmiş..Vay arkadaş sizde her kilonun bir açıklaması varda bizde niye yok :))) müge anlıya çıkacam o bilir kesin :))Kızlar bizi güldürdünüz Allah da sizi güldürsün. Bu arada ben adet oldum. Hafta boyu - 700 düm. Cuma - 300 sebebi anlaşıldı
Aynı durum bende de mevcut. Çocuklar şaşkın şaşkın bakıyo annem neden kahkaha atıyo diyeAyy kızlar habire sesli sesli gülüyorum eşim şüphelendi iyi misin diyor hahah bugün resmen ağlanacak halimize güldük
Ben de 11-12 gün sonra olacağım. haftaya Cuma’yı kazasız belasız atlatayım da :)Kızlar bizi güldürdünüz Allah da sizi güldürsün. Bu arada ben adet oldum. Hafta boyu - 700 düm. Cuma - 300 sebebi anlaşıldı
Ben haftaya yine şişerim pofff tam 8 gün var kritik :/Ben de 11-12 gün sonra olacağım. haftaya Cuma’yı kazasız belasız atlatayım da :)
Biz bu hafta tartılmayarak kendimize en büyük iyiliği yapmış olacağız. güzel sonuç alacağız Cuma’ya bence :)A süper ozamn ödemmiş..Vay arkadaş sizde her kilonun bir açıklaması varda bizde niye yok :))) müge anlıya çıkacam o bilir kesin :))
Sen ödem atıcıya yarından itibaren başla :) ben de Çarşamba’dan :)Ben haftaya yine şişerim pofff tam 8 gün var kritik :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?