- 6 Mart 2019
- 120
- 272
- 33
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #315.601
Şok oldum ciddden mi ? Kahvaltı yapsaydın keşke yapma canım böylesi çok sağlıksız birde temizlikte o kadar enerji sarfetmişsindirKahvaltı
Yok
Öğlen
activia
akşam
Haşlanmış yumurta
Zeytin peynir bal
Bugün iş temizlik derken düzen alt üst
Yemediğin poğaçalar için tebrik ederim canımSlm hanımlar hafta sonu girmem zor oluyor
Dün yediklerimi yazayım
Sabah domates 1 yumurta 5 zeytin 2 dilim peynir
Arada kendime ödül verdim 1 parça bitter çikolata 5 badem 1 kahve
Öğlen ton balıklı salata
Akşam patlıcan tava yoğurt turşu 4 kaşık pilav
Bugün
Sabah menemen 6 zeytin 2 dilim peynir domates salatalık
Arada 6 badem 1 ceviz 2 hurma sodalı yeşilçay
Poğaça yaptım yine yemedim
Akşam 2 tavuk baget 1 kase cacık
Kendime hakim olmaya çalışıyorum pazartesi sabit olacam cuma yada ekşiyi görmek istiyorum
Bi arkadaş var böyle öğlene kadar aç öğleden sonra bir lokma ekmek arası, yatmadan önce bikaç öğünü birden gömüyo.işin ilginci çocuğuda o düzene alışmış
Yok canım bacaklarımda hal kalmadı zaten daha 7 bin ipin ağrıları sürüyor :) oturdum çay keyfi yapıyorum. Yarın da yarım saat yürüsem yeter. Pazartesi ödem de olmasın canımız sıkılmasın gereksiz yere :)Göreceksin bence harika olmuş menün sporun bugün başka birşey yapma kuzum
Benim annemde çalışıyordu ve ben aç kaldıkça kendime puding yapar 4 kaseyi yerdim . Hepsini bitirirdim ki anlamasınlar o sene bir kilo almıştım ki ortaokul yani düşün obez olmuştum orda başladı kilo alma serüveniEn kötüsü de çoçuğun buna alışması. Benim annem çok yoğun çalışırdı. BAzen 24 saat nöbetleri olurdu ama evdeyse her sabah mutlaka kahvaltı ederdik çünkü bana kahvaltı alışkanlığı kazandırmak gibi bir derdi vardı. Bugün istersem akşama kadar aç kalayım genelde ilk öğünüm kahvaltı olur herhalde.. hiç akşama kadar da aç kalmadım gerçi ama kahvaltı en güzel öğün bence :)
Ya kitabı elime alamıyorum hep aklımdnn çıkıyor ama sanki bu konuda birşey yoktu kayısının kendisini de çok yedim halbuki ama çok protein alıyorum galiba kahvaltıda :/ kronik bir sorun haline geldi
Tam buğday yerdim daha önce olabilir mi bilmem bırakacağım karatayı bu gidişle bugün aslında sabah yulaf yedim kayısı parçalı flannekmeksiz beslenmenin bir handikapı olabilir mi? beyaz değil ama diğer ekmeklerde de lif var galiba.. dereotlu kefir dene canım. Benim kardeşimin kronik kabızlık sorunu kefir ile çözüldü belki sana da yarar.
Benim annemde çalışıyordu ve ben aç kaldıkça kendime puding yapar 4 kaseyi yerdim . Hepsini bitirirdim ki anlamasınlar o sene bir kilo almıştım ki ortaokul yani düşün obez olmuştum orda başladı kilo alma serüveni
Ve tığ gibiBi arkadaş var böyle öğlene kadar aç öğleden sonra bir lokma ekmek arası, yatmadan önce bikaç öğünü birden gömüyo.işin ilginci çocuğuda o düzene alışmış
Tam buğday yerdim daha önce olabilir mi bilmem bırakacağım karatayı bu gidişle bugün aslında sabah yulaf yedim kayısı parçalı flann
Ve tığ gibi
Hahaaha bak ya sen yine bizle dalga mı geçiyorsun şekerimCherry Mom dennisgo Kızlar anlatın anlatın daha neler çıkacak bakalım çocukluğunuza indikçe. Geçmişte yaşadığınız olumsuz anıyı bulup düzeltirsek durum çözülür belki de
Her yaptığın sağlıklı şeyden neden korkuyorumEvde organik bir detoks çayı buldum. Ne zaman aldığımı da hatırlamıyorum. İçinde bir ben yokum ; ısırganotu yaprağı, Yeşilçay, nane, limon, Mine çiçeği yaprağı, kuşburnu, yaban mersini, meyan kökü, kadife çiçeği
Her gün bir kupa içeceğim yatmadan bakalım bir fayda görecek miyim ödem konusunda..
Gerçekten bitirene kadar neden yediğimi çözdüm bu akşam. Ama kendimi nasıl tedavi edeceğim bilmiyorum :)Cherry Mom dennisgo Kızlar anlatın anlatın daha neler çıkacak bakalım çocukluğunuza indikçe. Geçmişte yaşadığınız olumsuz anıyı bulup düzeltirsek durum çözülür belki de
Yediklerimiz yüzünden dalga geçilmesi yine de güzel.. spor yapıp kilo veremedik diye bizimle eğlendiklerinde çok alınıyorumHahaaha bak ya sen yine bizle dalga mı geçiyorsun şekerim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?