- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #315.581
Saol canım. Kesinlikle aç değilim ama canım ceviz istiyor. Genelde hurmayı ceviz badem fındıkla yediğim için olmalı. Bildiğin ceviz aşeriyorum :)Hadi şifa olsun inşallah
Bide cuma derece gelmesi için ptesi en az sabit veya minimumm eksi görmemiz lazım kızlar. Maximum hareket azami dikkat diyorum.hepimiz için tabi☺
Bende yoğurtn içine koymadım. O ayranları 2 bardak içebilirsin yoğurdu anca karşılar.insanda bişeyler çiğneme isteği oluyo evet.bende salatalık kaçamağı yapmıştım bikaç taneBugün menüm
Sabah ; 5 hurma 1 bardak süt
Ara; filitre kahve 2 hurma
Öğlen ; 7 hurma 1 bardak ayran
Akşam ; 7 hurma 1 bardak ayran
Ben bu hurmaları yoğurtla yemedim ama sanırım sorun olmaz..
3 litre su.
Spor 30 dakika cardio yürüyüş.Cherry Mom . Eşim koşu bandına çıkınca ben de dayanamadım :)
Yumurta kızarmasa , çıtır ekmek 1 kere yense, bisküvi yerine kuruyemiş olsa daha doğru olurKızlar hepsinden 3.4 tane dilim veya tane
Sabah
Domates zeytin peynir. 3 cay bardağı şekersiz çay.
Kızartılmış yumurta 1 tane. Ve sonunun çıtır yerinden ekmek
Öğle yoktu pek acikmadım. Sadece cayın yanında kaymaklı bisküvi. Bol bol temizlik yaptım
Akşam 6.30da karnıyarık yedim iki tane. Bu kadar. Elim kadar da çıtır somun ekmeği
Ve tabi bugün 2 litre su. 8 den sonra da içersem yarim litrede içmiş olacağım. Bugün sadece plank. 10 dakika. Çünkü dışarı fena rüzgar göz gözü görmüyor.
Bu sabah -300 ü gördüm ama bugün geri aldım galiba:)Bide cuma derece gelmesi için ptesi en az sabit veya minimumm eksi görmemiz lazım kızlar. Maximum hareket azami dikkat diyorum.hepimiz için tabi☺
Çok uzağa gitmemiştir bol su içmeliBu sabah -300 ü gördüm ama bugün geri aldım galiba:)
Ben bunları değil sallama çayları demiştim bana iyi etki etmiyo diye, ben normalde meyveyi iyi yediğimden bundanda ümitli değilim ama denerizDaha önce atmıştı şöyleymiş kaptanım bende yapacağım :))
Selam canım biraz daha dikkat etmek lazım bence çünkü spor çok az kaçamak ise biraz fazla anca sabit kalırsın bu menü ile :)birde spor için beni etiket yapabilir misin gözden kaçıyor çünküKızlar hepsinden 3.4 tane dilim veya tane
Sabah
Domates zeytin peynir. 3 cay bardağı şekersiz çay.
Kızartılmış yumurta 1 tane. Ve sonunun çıtır yerinden ekmek
Öğle yoktu pek acikmadım. Sadece cayın yanında kaymaklı bisküvi. Bol bol temizlik yaptım
Akşam 6.30da karnıyarık yedim iki tane. Bu kadar. Elim kadar da çıtır somun ekmeği
Ve tabi bugün 2 litre su. 8 den sonra da içersem yarim litrede içmiş olacağım. Bugün sadece plank. 10 dakika. Çünkü dışarı fena rüzgar göz gözü görmüyor.
Ya ben yaptım bugün hemde iki kupa içtim bana mısın demedi kabızlık var yine millet tuvaletten çıkamıyorum diyor ben böyleBen bunları değil sallama çayları demiştim bana iyi etki etmiyo diye, ben normalde meyveyi iyi yediğimden bundanda ümitli değilim ama deneriz
Benimkide bilmiyor canım onun yanında yazmıyorum.hem beni demoralize edicek hemde gereksiz dırdır edicek biliyorum ondan.ama okuduğumu ve diyette olduğumu biliyor tabi.Kızlar bu arada esım burada uyelıgım oldugunu bılmıyor,ve ben bu platformu hafta ıcı aksam 5e kadar kullanabılıyorum haftasonları gıremıyorum bu yarısmaya katılmama engel mu eger oleyse cıkabılırım
Süper canım keşke sporda yapabilsen biraz metabolizman hızlanırSlm hanımlar hafta sonu girmem zor oluyor
Dün yediklerimi yazayım
Sabah domates 1 yumurta 5 zeytin 2 dilim peynir
Arada kendime ödül verdim 1 parça bitter çikolata 5 badem 1 kahve
Öğlen ton balıklı salata
Akşam patlıcan tava yoğurt turşu 4 kaşık pilav
Bugün
Sabah menemen 6 zeytin 2 dilim peynir domates salatalık
Arada 6 badem 1 ceviz 2 hurma sodalı yeşilçay
Poğaça yaptım yine yemedim
Akşam 2 tavuk baget 1 kase cacık
Kendime hakim olmaya çalışıyorum pazartesi sabit olacam cuma yada ekşiyi görmek istiyorum
Zeytinyağı?Ya ben yaptım bugün hemde iki kupa içtim bana mısın demedi kabızlık var yine millet tuvaletten çıkamıyorum diyor ben böyle
Göreceksin bence harika olmuş menün sporun bugün başka birşey yapma kuzumPazartesi hedefim 74,9. Bu hurma diyeti ile mümkün olur umarım. Eğer gelirse detoks yapmayacak diyet ve spor ile devam edeceğim.
Bu arada tartılmamak dünyanın en huzurlu şeyi :)
Salatanın suyundan içtim iki kaşık ama boşZeytinyağı?
Meyve ve doğal yağ almayınca öyle oluyo işte bak karatayın kitabına ne öneriyo bakalımSalatanın suyundan içtim iki kaşık ama boş
Ya kitabı elime alamıyorum hep aklımdnn çıkıyor ama sanki bu konuda birşey yoktu kayısının kendisini de çok yedim halbuki ama çok protein alıyorum galiba kahvaltıda :/ kronik bir sorun haline geldiMeyve ve doğal yağ almayınca öyle oluyo işte bak karatayın kitabına ne öneriyo bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?