• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet canım yeni hedeflerle yola devam edeceğim şimdi. İnat ettim mi karşımda tartı bile duramaz er ya da geç elde ediyorum.
Sen nasılsın? Bu ara pek giremiyorsun sanki? Her şey yolunda mı. Tatlı krizin geçti mi?
Tatlı krizi bitti karbonhidrat krizi başladı. Canım istiyo ve çok zor tutuyorum kendimi. Bu aralar fazla giremiyorum, geçen hafta ben griptim ondan sonra sırayla evde herkes oldu. Neyse biz atlattık ama çocukların atlatması zor oluyo. Hava serinlemeye başladı bizim inatçı cimcime lere çorap giydirmek işkence. Hala yaz ayının rahatlığındalar üşütüyorlar. Ben onların peşinde kendimi unutuyorum zaten çoğunlukla. Sabah büyükle tartıştık bi dünya. Yemek yemiyor, mandalina suyu sıktım içiremedim, şurup içmek istemedi zorla verdim artık tükendim. Büyük okulda şimdi. Az önce de küçükle parka çıktık. Çişi geldi eve döndük. 15 dk bile olsa ona da bana da açık hava iyi geldi

selam kızlar
bugünkü menüm

kahvaltı yok yine :(
öğlen
et dürüm yedim (sular yine yoktu o sebepten şirkette yemek pişmedi)
2tane kayısı 1 bardak çay içtim
çaya şeker katmıyorum ben
akşam
tahmini yayla çorbası içerim sadece
regl olduğum için inanılmaz ağrım var akşama ne yapsam bilemiyorum :cry::cry:

Tatlı krizi bitti karbonhidrat krizi başladı. Canım istiyo ve çok zor tutuyorum kendimi. Bu aralar fazla giremiyorum, geçen hafta ben griptim ondan sonra sırayla evde herkes oldu. Neyse biz atlattık ama çocukların atlatması zor oluyo. Hava serinlemeye başladı bizim inatçı cimcime lere çorap giydirmek işkence. Hala yaz ayının rahatlığındalar üşütüyorlar. Ben onların peşinde kendimi unutuyorum zaten çoğunlukla. Sabah büyükle tartıştık bi dünya. Yemek yemiyor, mandalina suyu sıktım içiremedim, şurup içmek istemedi zorla verdim artık tükendim. Büyük okulda şimdi. Az önce de küçükle parka çıktık. Çişi geldi eve döndük. 15 dk bile olsa ona da bana da açık hava iyi geldi
Geçmiş olsun canım.. bir de hastalık zamanı huyu değişebiliyor çocukların.. sabahki zorluk belki de böyle bir şeydir. Umarım bir an önce iyileşirler. Açık havaya çıkmak da çok iyi.. sağlık için de şart en iyisini yapmışsınız..

Kızlar menüm
Kahvaltı yok
Bir çikolata yedim (kriz geldi engel olamadım kendime)
Öğlen
İki dilim t.be ekmegi
beyaz beynir
domates
5.yesil zeytin 1 bardak çay
azicik yağda yumurta
sonrasinda p.biberli yoğurt bir kase

simde de 2 tane galeta çubuğu yedim
aksam
Sarma var ne kadar yediğimi yazacam

Kızlar menüm
Kahvaltı yok
Bir çikolata yedim (kriz geldi engel olamadım kendime)
Öğlen
İki dilim t.be ekmegi
beyaz beynir
domates
5.yesil zeytin 1 bardak çay
azicik yağda yumurta
sonrasinda p.biberli yoğurt bir kase

simde de 2 tane galeta çubuğu yedim
aksam
Sarma var ne kadar yediğimi yazacam
Rakipçiiimm dikkat et kaçamaklara 🤩

Evet canım içebiilirsin ama hem hurma hem kayısı zorlamasın bağırsakları :)) soda kahve çay vs içebilirsin hurma diyetinde
Aa hurma da lifliydi doğru yok ben sadece iki tanecik şeye mi mahkumum acabası diye dediydim 😂 içecekler varsa güzel sıkılmam 🥳

Back
X