Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hepimize geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun,telaşlı bir gündü. Büyük oğlum hala gelmedi okuldan babası almaya gitti.ağlayan çocuklar, kontrolünü kaybetmiş veliler, bu okul yöneticileri çocukları niye telaşla tahliye etti anlamadım. Öğlen çorbamı 5te içtim.yarın sabah bu stresin sonuçlarını görücez.herşey için hayır olsun
Bi sıkıntı olursa diye söyliyim bu sabah sabittim, bi süre tel ve int kullanamadım çünkü
Aminn canım geçmiş olsun Allah beterinden korusun okullarda evet çok sorun olmuş hiç bir plan program yok olacağı bu olan velilere oluyor

Screenshot_2019-09-26-21-11-04-364_com.fatsecret.android.webp

Acı eşiğin çok yüksek belki, hep böyle gideer inş hiç sıkıntı yaşatmasın sana..
O nasıl bir spor yahu 😲 :)) fıtığın mevsimlerle ilgisi olduğunu ilk defa duydum ilginç öyleyse dediğin gibi olmuş olabilir havalar bir öyle bir böyle etkilendi belki ..
O ağrılar sıcakta azalıyor ya kışa geçince herhalde soğuktan dolayı bir kendini gösteriyor mutlaka :) ağrı eşiğini inanılmaz düşüktür aslında. Ağrım yok zAten günlük hayatta ne bileyim ellerimde güç kaybı yok.. ama bu ara sürekli bir şeyler düşürüp kırdığım için gelince bir kontrole gitmek istiyorum :)
Öyle bir spor yok bence de. 6 lı kilolarda haftada 2-3 kg vermişliğim var :) ama ölümüne yapıyordum. Yine öyle yapsam veririm ama gerçekten devam etmiyorsun. Diyetisyen diyordu zAten birisine sporu azalt diyeceğim aklıma gelmezdi ama azalt :) bir de ben ilk başladım 56 olacağız diyordu. Ama o kadar spordan sonra 60 ta duralım güzel kas aldın yağ da kalmadı dedi :) hep spordan :) son diyet listeme baktım geçen gün 4 dilim ekmek vardı. Metabolizma hızımı sen düşün :)

Kesinlikle katılıyorum.. tatlı yedikçe yiyesin geliyor ve gerçekten meyve sebzenin tadını almamaya başlıyorsun. Bugün mesela ekşi elma yedim tadı nasıl güzel geliyor.. ama bir kalıp çikolata yediğim günlerde elma tatsız tuzsuz bir şey gibi gelirdi bana..

Hayır bir şey yapma bence bu saatten sonra. Bir de böyle deneyelim.. sabah tartıl sonucu sevmezsen 15 dakika Leslie yap :) ama bence her şey güzel olacak :)
Tmmm canım aynen öyle yapayım bencede olsun artık bir zahmet sabah kahvaltıya kavuşacağım ❤️❤️❤️ çok heyecanlıyım :)))))

Back
X