- 23 Mart 2016
- 30.217
- 90.909
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #316.461
Aynen. Allah korusunAhaha süper ya nasıl eşit yapmışız öyle :) ben geçen Perşembe faciasından sonra kesinlikle yapmam :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen. Allah korusunAhaha süper ya nasıl eşit yapmışız öyle :) ben geçen Perşembe faciasından sonra kesinlikle yapmam :)
Ben de yoğurdumu yedim usluca oturdum su içcem sadece dahaAman ha ödem olur dikkat et devam etme. Gördüğün gibi bu akşam sana eşlik etmiyorum. Oturmuş ödem atıcı çayımı yudumluyorum :)
Yarın sabah eşim evde olacakmış çeyrek simit yiyeceğim valla tartı güzel gelsin yerim yoksa yememAy ben de hurma diyetinde öyleydim :) sabah olsa da kahvaltı etsem diye erkenden uyumak istedim :)
Ye ye hakettin eksi gelcekYarın sabah eşim evde olacakmış çeyrek simit yiyeceğim valla tartı güzel gelsin yerim yoksa yemem![]()
Bence gayet güzel bir hedef ay sonunda ne gelir bilmem ama 7 lerin bitmesi yakın artık :) 6 ları konuşmamız yakın :)Ay sonu hedefim ,71 di pehhh pek uçmuşum amadennisgo 6 Lara yaklaşmak bende çok heyecan yapıyor resmen motivasyon aracı
Aynı
Güzel denk getirmişiz
Ben bu hafta aşırı spor yapmadım..hatta akşamki ekstra sporu da sen yaptırdın bana.. aslında sen beni geçtin sayılır :) geçen hafta + gelince hemen frene bastım.
Bende sonuç ne olursa olsun sabah kahvaltıda simit ye bence.. şimdiden afiyet olsun.Yarın sabah eşim evde olacakmış çeyrek simit yiyeceğim valla tartı güzel gelsin yerim yoksa yemem![]()
Evet evet geçen hafta bize ders oldu :))Ben bu hafta aşırı spor yapmadım..hatta akşamki ekstra sporu da sen yaptırdın bana.. aslında sen beni geçtin sayılır :) geçen hafta + gelince hemen frene bastım.
Geçen hafta baya iyi yaptınız sizBen bu hafta aşırı spor yapmadım..hatta akşamki ekstra sporu da sen yaptırdın bana.. aslında sen beni geçtin sayılır :) geçen hafta + gelince hemen frene bastım.
İnşallah buda mı gol değil demeyiz yarın :))??
Yok yok yarın 90dan gol geliyoİnşallah buda mı gol değil demeyiz yarın :))??
Ya en büyük korkum bu :) tartı fobisi başlayacak neredeyse :) ama yarin güzel olacak bizim için..İnşallah buda mı gol değil demeyiz yarın :))??
Sabah simit var diye erkenden uyuyorsun :) iyi geceler canımİyi geceler kızlar acıktım uyuyayım :))
Yalnız sen de iyi gidiyorsun -1 süper.. yarın golün büyük olacak :)Yok yok yarın 90dan gol geliyo![]()