- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #316.481
Ayy inşallah bakalım görcez sabah tartıdaYalnız sen de iyi gidiyorsun -1 süper.. yarın golün büyük olacak :)
İnşallah canım ama pek umutlu değilimSenden de eksiler geleceekk
Adet döneminde fena sayılar gördüm tartıda canım o yüzden pek umudum yokBen asıl senden bekliyorum bir bomba iki gün sıvı diyeti bir yana dünkü sporun da gayet iyiydi.
Aman canım dikkat et. Fıtık fena bişey gerçektenYok moralim bozulmaz da oraya gelmek istediğim kilodan uzağım ona sinir oluyorum. 7/24 spor yapasım var. Ama şu an olduğum kiloyu da bir ay önce hayal edemezdim doğrusu hiç motive değildim. 8 lere gitmiştim artık.. şimdi 7 leri yarıladım bitirmeye çalışıyorum :)
Bu arada dün kendimi sakatlamış olabilirim dizim ağrıyor.. tuhaf olan bu ağrıyı aslında tanıyorum, bel fıtığından kaynaklı çalışırken çok oturmaya bağlı başlardı.. Bu ağrının sonu ilaç iğne, spora başlama olurdu her zamanşu an olması bana tuhaf geldi şimdilik ilaç içtim bakalım bekliyorum..
@emnis tutuyor canım. Spor bildirimi yaparken onu etiketlersen seni kaydeder[/QUOTE]Kızlar spor çetesini kim tutuyordu bana bi 45 dk yürüyüş yazabilir mi:)) ben de gaza geldim eşimle yürüyüşe başladık
[/QUOTE]İnşallah canım ama pek umutlu değilim
Adet döneminde fena sayılar gördüm tartıda canım o yüzden pek umudum yok
Aman canım dikkat et. Fıtık fena bişey gerçekten
@emnis tutuyor canım. Spor bildirimi yaparken onu etiketlersen seni kaydeder
Günaydıın canım, tartıldın mııı?
Ah küçük oğlan sizi zorluyor mu halenkızlar küçük okula gitmemek için beni çıldurttı hastanedeyiz işe gidince yazarım merak etmeyin
Günaydın canım sıkma canını kendine gel Allah'a emanetiz dediğin gibi inş bugün bir sıkıntı olmayacak okullar tatil değil değil mi ?Hayırlı cumalar hanımlar hayırlı günler olsun önümüzde inşallah
Pek iyi uyuyamadım,dünkü diyetimi paylaşayım
8de limonlu su
10da 1 yk yulaflı 3 hurmalı süt, 1 ceviz
13de 1 sütlü nescafe
17de 2 sb vicdan çorba,2 sb kefir,2 sb kayısı komposto
19da 1sb kayısı komposto
21 de 1 sütlü nescafe,1 sb mandalina suyu
23 de 1 sb sodalı ayran,1 sb kefir
Su 2 litre
Saçmasapan bi düzen oldu özellikle saatler,ama bozmadım diyetimi sonuçta.
Artçılar dışında yeni depremlerde oldu akşam,bu sefer çok etkilendim niyeyse,çocuklar gündüz yanımda değildi ondan olsa gerek.
Eh hepimiz emanetiz bu dünyada
Kilom 74.3
toplight Cherry Mom Nefesimmmsin
5.katta oturuyorum hergün en az 2 inil çıkılım var.hepsinde de elimde ya okul çantası ya market poşeti yada çöp oluyo, bide haftalık temizliğinide kendim yapıyorum o kadar merdivenin,bu bacaklar dizler ağrımasında napsın.Ah keşkebizim binada asansör yok, hergün 5 kat kesin çıkıyorum o yüzden market alışverişlerimiz tam bi dava gibi bak bişey unuttuysan inmem diye peşinen şartlı inip çıkıyoruz senin öğrencilik bizde evlendikten sonra başladı
Sağol canım inan hiç gözümde yok kilo milo.Günaydın canım sıkma canını kendine gel Allah'a emanetiz dediğin gibi inş bugün bir sıkıntı olmayacak okullar tatil değil değil mi ?
Bu arada güzel gitmiş canım tebrik ederim :)
Depremden dolayı benim küçükte gitmek istemiyo bugün, ama sizin farklı tabi bi pedagog mu görse kaptanım yada eski okula gerimi versen, çok sıkıntı çekiyosun.bak bizim ilk günkü servis saatleri düzene girdi çok şükür.daha geç çıkıp daha erken geliyo,belki sizinde değişmiştirkızlar küçük okula gitmemek için beni çıldurttı hastanedeyiz işe gidince yazarım merak etmeyin
Dur gözümü korkutmaa5.katta oturuyorum hergün en az 2 inil çıkılım var.hepsinde de elimde ya okul çantası ya market poşeti yada çöp oluyo, bide haftalık temizliğinide kendim yapıyorum o kadar merdivenin,bu bacaklar dizler ağrımasında napsın.
Ama ev de öyle yukardaysa bebek olunca sıkıntı olur bak çantalar bebek yalnız olunca taşıyamazsın, o yürüyene kadar yalnız çıkman zor olur,hele bebek arabası indir çıkar Vs.bütün bunları kucağında bebekle yapmak zor.sen alt katlara in yada asansörlü eve taşın imkanın varsa.olmadı eve 3. Bi kişi lazım
Dün deprem karmaşasından ben de Öğle yemeğimi 4'te yedim çok düzensizdi. Açlıktan eşim ayağım titredi baş ağrısı bir yandan. Kötü bi gün atlattık hepimize geçmiş olsun.Hayırlı cumalar hanımlar hayırlı günler olsun önümüzde inşallah
Pek iyi uyuyamadım,dünkü diyetimi paylaşayım
8de limonlu su
10da 1 yk yulaflı 3 hurmalı süt, 1 ceviz
13de 1 sütlü nescafe
17de 2 sb vicdan çorba,2 sb kefir,2 sb kayısı komposto
19da 1sb kayısı komposto
21 de 1 sütlü nescafe,1 sb mandalina suyu
23 de 1 sb sodalı ayran,1 sb kefir
Su 2 litre
Saçmasapan bi düzen oldu özellikle saatler,ama bozmadım diyetimi sonuçta.
Artçılar dışında yeni depremlerde oldu akşam,bu sefer çok etkilendim niyeyse,çocuklar gündüz yanımda değildi ondan olsa gerek.
Eh hepimiz emanetiz bu dünyada
Kilom 74.3
toplight Cherry Mom Nefesimmmsin
Ooo iyi spor oluyor sanaBizim binada da asansor yok ve 4. Katta oturuyorum. Her alisveris sonrasi iki defa cikip iniyoruz anca cikartiyoruz kari koca
Tabii her haftasonu koyden getirdiklerimi saymiyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?